güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar yeni bir başlık görünce hemen atlayayım dedim
üye olalı 2 sene oldu ama son birkaç aydır buradayım . Mersindeyim yaşım gizli

evet yemek yapmayı çok seviyorum, ama evlendiğim zaman çalışmaya devam edeceğim için pratik yemekleri öğrenmem gerekiyor sanırım, hem iş hem de evi idare etmek nasıl olacak hiç bilmiyorum

evet yemek yapmayı çok seviyorum, ama evlendiğim zaman çalışmaya devam edeceğim için pratik yemekleri öğrenmem gerekiyor sanırım, hem iş hem de evi idare etmek nasıl olacak hiç bilmiyorum

ne iş yapıyorsun canım..yaparsın birşeyler boşver.karşılıklı anlayış olduktan sonra..............

herkescikler hoş geldi iki topic arası mekik dokuyorum ve bu arada mutfağımı topluyorum vede benim bıcırıklarla uğraşıyorum hızlı cvp veremiyorum bu yüzden...

bende manisadayım ve 30 yaşındayım canımmm

nerelere kayboluyon kız...........

Hadi kızlar ben kaçtım...yemek yapma zamanı.......:97: Tekrar görüşmek dilekleriyle..............

kızlar eşim geldi ve aniden çıkmak durumunda kaldımmm sizlere bir hoşçakalın diyemedim kusura kalmayın gari.... ben şimdilik gidiyorum sonra tekrar grşrz....

topiğin hayırlı olsun tatlım.. burda artık devam ederiz.. oraya girmiyordum artık haber vermen iyi oldu.. aslına bakarsan kk ya sık girmiyorum :) o sebeple başka forumlarda takılıyorum ama senin topiğine gelir iki lafın belini kırarız artık :)

selam canım hoşgeldin................nasılsın.....durumlar nasıl?

keyfim yrinde ama ben cok yorgunum ay belim sırdım her yerim ağrıyorr..
Sen nasılsın?

geçmişolsun canım..iyiyim çok şükür..akşam malum yemek yedik..öyle bir bakayım dedim...bakıp çıkıyordum......malum akşam kocişim bakıyor nete..........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…