patlıcanlı dizme yapabilirsin mesela :)
herkese merhaba buarada
hoşgeldin herşey mümkün ...
patlıcanlı dizme nasıl oluyo acaba bizim buralarda ismi falan mı değişik ilk defa duydum anlat helede biz de yapalım çok severim patlıcanın herşeyiinnnii
türk kahvesi içermiyiz ................. Eki Görüntüle 197159
uffff içmezmiyiz heç canım benimmm ohh çaok iyi olur inan...
teşekkür ederim hoş bulduk arkadaşlar..
patlıcanlı dizme tarifi çok basit arkadaşlar,,
Patlıcanlar imambayıldılık gibi yuvarlak doğranır,, ama patlıacandan tamamen koparmayacaksınız,, ayrı bir kapta küçük küçük köfte yapıp, her bir patlıacanın arasına köfteleri yerleştireceksiniz,,Tencereye tırtıl şeklinde dizilen patlıcanların üzerine bol domates rendelenir ve salçalı su yapılarak üzerine gezdirilir. En üstüne 4-5 diş sarmısak doğranır ve serpiştirilir....Orta hararetli ocakta 15-20 dakika pişirilir.. Resmini ekleyecektim ama resim ekleme linkini bulamadım ,, google dan patlıcanlı dizme yazarsanız karşınıza çıkıyor. piştikten sonra 15 dk fırına atarsanız üstü kızarınca çok daha güzel oluyor
bende çok seviyorum karnım acıktı sanki
siz hangi şehirlerdensiniz arkadaşlar, ve yaşlar kaç? sakıncası yoksa,
ben izmirden 25 yasındayım
selam kızlar.....kk nın devamlı üyesiyim..güzel sohbetler,güzel arkadaşlıklar kurmak istiyorum.. ..nedersiniz......:26:
mrblar. Ben de çok yeniyim bu sitede bursada oturuyorum 24 yaşındayım sizlerle arkadaşlık kurmak istiyorum
yok benim değil çok sevdiğim bi yakınımın kızı o, ben nişanlıyım allah nasip ederse 1 ekimde evleniyorum