güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdilik kaçtım tatlım...sonra görüşürüz....öpüyorum....kusura bakma...eşim kalk artık diyor...:KK1:

Oh oh ne güzel................iyiler çok şükür bizdede durumlar aynı...........

Benim Lilypie ayrıntıları - İsteğe bağlı Eğer gelecekte senedi değişiklik yapmak isterseniz sadece aşağıdaki bilgileri girmeniz gerekir. Aşağıda ayrıntıları girin yoksa, bir onay e-posta adresinize gönderilecektir.
Zaten üye misiniz? burada GirişE-posta adresiniz:
Şifre:
Şifrenizi kontrol edin:

Benim Lilypie giriş Üye değil misiniz? Kaydolma burada
Şifrenizi mi unuttunuz? burada mı sıfırlamak o
E-posta adresiniz:
Şifre

Benim Lilypie parola sıfırlama Girmek e-posta adresinizi aşağıdaki yeniden şifre var senin. hat konusu e-posta ile bir [Lilypie] Şifre sıfırlama isteği yanında ne ayrıntıları ile size gönderilecektir.
Üye değil misiniz? Kaydolma buradaE-posta adresiniz:

Eğer bu senedi bir mini versiyonu yapmak istiyor musunuz? Doğum senedi kullanmak Bunun için Facebook bir oluşturmanız gerekir mini çünkü sürüm Facebook format senedi yok boyutlu değil tamamen destek tam.
bir mini versiyonu oluşturma, yeni bir senedi kimliği oluşturur ve mini senedi sayfaya götürür. E-posta imza gibi diğer yerler için tam boyutlu kâğıt kullanmak istiyorsanız, önce yapmak isteyebilirsiniz.bir mini versiyonu olun

ticker senin kullanarak başlamak için: tavsiye yararlı pasajlarını ve kod için tıklayın aşağıdaki bağlantıları.Web siteleri için: HTML • Resim URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle
E-İmza: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo • Webmail • Windows Mail
Forum imzaları: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode ve BB Code
Masaüstü Widgets: HTML dosyası • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 ve Vista Gadget
cep için: Android Ekle • iPad / iPhone ekleme iPod /

Kod parçası: iGoogle Ekle
ya canım şu eklentiyi bi türlü yapamadım kodu hangisinden alacağım bide profildeki çizelge bölümüne mi koyacağım

neler yaptınız görüşmeyeli biz koşturmaca içindeğiz düğünler bebek mevlütleri 6 ay kınaları yaza hızlı girdik

iyiyim keremce,çocuklarda iyi çok şükür.....keremin nasıl,sen nasılsın.... seni gördüğüme sevindim..:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X