güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyiyim canım annemlerdeyim.:KK55::KK55::KK55::KK55:.. .çok takılamıyorum..bir bakıp çıkayım dedim..sen nasılsın,ufaklık nasıl..................:KK34:

iyidir teyzesi hep yaramazlık hep yaramazlık senkiler nasıl ben bitanesiyle baş edemiyorum allah sana kolaylık versin

iyidir teyzesi hep yaramazlık hep yaramazlık senkiler nasıl ben bitanesiyle baş edemiyorum allah sana kolaylık versin

selam maşaallah..benim kızlar 6.5 yaşında ,onların pek zararı yok;oğlum küçük o biraz uğraştırıyor..............:95:

maşallah kız çocukları biraz daha uslu oluyo diye duydum ama erkekler canavar kendikimden bililyorum

selam kıslar nasılsınız evet bencede kıslar daha uysal oluyor benim iki kızım var da ondan

selam kıslar nasılsınız evet bencede kıslar daha uysal oluyor benim iki kızım var da ondan

nasılsın allah bağışlasın yaramaz ya benim oğlan yada daha küçük ondan 40 çıksın susar dediler yok 6 aylık olsun yok 1 yaşına gelsin susar ya benimki 3 yaşına geldi hala aynı yaramaz

rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razı eyle....
Hz.Ali...

hepimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller hatunlar.....

meraba kızlar nasılsınız buralara kimseler gelmemiş buralarda tozlanmaya bırakılmış hadi tozları atalım

kızlaar selammmm burayada pek uğrayan yok galiba :KK5: bu yaz herkesi uykucu yaptı sanırımm.:KK15:

ahhh ahhhh gece 3 lere kadar süren muhabbetler nerdeeeee :KK31::KK31::KK31:

Konunuz içerik nedeni ile Geyik Sohbeti bölümüne taşınmıştır..
Lütfen konu açarken içerik ile konunun aynı olmasına özen gösterelim... :KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X