güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mereba ikizcim nasılsın çocuklar neler le uğraşıyo bulaşık makinasının tableti bitmiş şimdi bulaşıkları yıkamak nasıl gözümde büyüyo mutfağı temizledikten sonrada pazara çıkıcam benim canavarla nasıl olcak bilmiyorum pazarda ne var ne yok toplarız artık

mereba ikizcim nasılsın çocuklar neler le uğraşıyo bulaşık makinasının tableti bitmiş şimdi bulaşıkları yıkamak nasıl gözümde büyüyo mutfağı temizledikten sonrada pazara çıkıcam benim canavarla nasıl olcak bilmiyorum pazarda ne var ne yok toplarız artık

iyiyim canım sağol..bizde bugün pikniğe gideceğiz ,eşim işten geldi..birazdan uyanacak çıkacağız..........:KK55:

iyiyim canım sağol..bizde bugün pikniğe gideceğiz ,eşim işten geldi..birazdan uyanacak çıkacağız..........:KK55:

size iyi eğlenceler aman çocukları güneş çarpmasın geçen perşembe doktor çarşı alış veriş fazla gezdik bende bişey yoktu ama ablamın burnunun üstü ve yanakları resmen haşlanmış kırmızı kırmızı gezdi 1 hafta

Son düzenleme:
bebişimiz büyüyor işte şimdi daha iyi gaz problemimiz biraz azaldı senin bebişler iyimi

iyi maşaallah allah bozmasın..sağlıkla büyüsün...............
iyiler abla çok şükür.........bizimde ufaklığın diş sorunu var..hep huysuz............:97:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X