güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
meraba kızlar nasılsınız buralara kimseler gelmemiş buralarda tozlanmaya bırakılmış hadi tozları atalım

kızlaar selammmm burayada pek uğrayan yok galiba :KK5: bu yaz herkesi uykucu yaptı sanırımm.:KK15:

ahhh ahhhh gece 3 lere kadar süren muhabbetler nerdeeeee :KK31::KK31::KK31:

selam kızlar...:KK3:.ben memleketteyim.:KK55:pek fazla giremiyorum....:KK59:.20 gün daha burdayım eve gidince gece sohbetleride yaparız inşaallah.....:KK9:
kelebek sen zaten pek takılmıyorsun bana.........:63:

sağol canım.:KK70:..pek gezme sayılmaz babam hasta anneme yardım ediyorum..........:KK59:...
ara sırada geziniyoruz.........:KK55:

geçmiş olsun canım allah şifa versin çokmu ağır durumu anneninde allah yardımcısı olsun zor hastaya bakmak çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım allah şifa versin çokmu ağır durumu anneninde allah yardımcısı olsun zor hastaya bakmak çok geçmiş olsun

canım 6 ay önce bir hastalığa yakalandı.bir nevi felç oldu.......ama iyileşen türden...:86:...ama hala yürüyemiyor:KK59:.evde fizik görüyor.annemde çok zorlanıyor.:97:.bende az çok yardım ediyorum...........:KK70:.......

canım 6 ay önce bir hastalığa yakalandı.bir nevi felç oldu.......ama iyileşen türden...:86:...ama hala yürüyemiyor:KK59:.evde fizik görüyor.annemde çok zorlanıyor.:97:.bende az çok yardım ediyorum...........:KK70:.......

canım işallah iyi gelir annemin dayısının eşine de geldi yarı felç gibi fizik tedaviyle şimdi yürüyor istediğini yapabilecek hale geldi yanlız bi kolunu zor hareket ettiriyor buna şükür her işimi kendim görebiliyorum eskiden hep gelinler çocuklar wc ye götürüyodu diyo işallah babana da fizik iyi gelir allah yardımcınız olsun

hayırlı ramazanlar........................:KK71:

nasılsın canım nasıl bugün atlattıkmı başka hiçbişey beni zorlamaz dün çocuğun kolu çıktı acile götürdük yaptılar bügünden için getir dediler sabah 7:30 da gittim doktorlar acilin hastalarını diyer doktora teslim ediyomuş of başım çatlıyo ağrıdan hala geçmedi alçıya aldılar saat 11 de işimiz bitti ama bende hal kalmadı çocuğun bağırmasından kulaklarım hala çınlıyo bide özel hastane devlet hastanesi olsa heralde iftarı yapacaktık hastanede

Son düzenleme:
nasılsın canım nasıl bugün atlattıkmı başka hiçbişey beni zorlamaz dün çocuğun kolu çıktı acile götürdük yaptılar bügünden için getir dediler sabah 7:30 da gittim doktorlar acilin hastalarını diyer doktora teslim ediyomuş of başım çatlıyo ağrıdan hala geçmedi alçıya aldılar saat 11 de işimiz bitti ama bende hal kalmadı çocuğun bağırmasından kulaklarım hala çınlıyo bide özel hastane devlet hastanesi olsa heralde iftarı yapacaktık hastanede

çok geçmişolsun canım.................:KK71:

nasılsınız bayanlar bi karşılıklı konuşamıyoruz hepinize hayırlı ramazanlar havalarda ramazandan allah kolaylık verdi galiba biraz esiyo okadar bunaltmıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X