Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temizlikmi yaptın yine?offffffffffffff bende çok yorgunum................:97:
eşim diyo şimdi bu koltuklar sana gel bizi silmi dediler naptın sen o ellerin hali ne diye ama napayım krem oldukları içi,n oturmasanda batıyo ellerim deterjandan öyle gerilmişki çok acıyo bi de parlıyoki sorma ışıkları kapat elimin parlaklığı odayı aydınlatsın ay canım çok yanıyo ellerim parmaklarım çok hassaslaşmış silmekten
bende koltukları makinayla sileceğim ama bir türlü sıra gelmiyor.............
makinam var hiç denemedim koltuklarda bide çok ağır bosch kisi koltukların yüzlerini yırtıyor makinalar diye duydum denemedim müzelik gibi tutuyorum acaba oturma odasındakilerde denesemmi bi sorun olmadımı senin koltuk yüzlerinde
iyi geceler..............
iyi geceler..............
canım nasılsın verdiğim linki tıklarmısın görme engelliler için video yanlizca seyretmen onların yararına www.renklerherkesiçindir.com teşekkür ederim
canım açılmadı!:26:
nasılsın google de yaz açılıyo seyredersen katkıda bulunmuş olacağız
aaaa bu topik ne zaman açılmş ben nasıl görmedim ikizim affet hayırlı olsun bana söylemedin
canımya hiç haberim yoktu ama gelirim artık
meraba nsıksınız bu gün ay yine yanlızım kocişin vardiyası döncek bu hafta insan çocukta olsa sıkılıyo tek başına
meraba nsıksınız bu gün ay yine yanlızım kocişin vardiyası döncek bu hafta insan çocukta olsa sıkılıyo tek başına
doğru diyosun burasıda olmasa ne yapardım bilemiyorum çok güzel arkadaşlarım var