güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
temizlikmi yaptın yine?offffffffffffff bende çok yorgunum................:97:

eşim diyo şimdi bu koltuklar sana gel bizi silmi dediler naptın sen o ellerin hali ne diye ama napayım krem oldukları içi,n oturmasanda batıyo ellerim deterjandan öyle gerilmişki çok acıyo bi de parlıyoki sorma ışıkları kapat elimin parlaklığı odayı aydınlatsın ay canım çok yanıyo ellerim parmaklarım çok hassaslaşmış silmekten

eşim diyo şimdi bu koltuklar sana gel bizi silmi dediler naptın sen o ellerin hali ne diye ama napayım krem oldukları içi,n oturmasanda batıyo ellerim deterjandan öyle gerilmişki çok acıyo bi de parlıyoki sorma ışıkları kapat elimin parlaklığı odayı aydınlatsın ay canım çok yanıyo ellerim parmaklarım çok hassaslaşmış silmekten

bende koltukları makinayla sileceğim ama bir türlü sıra gelmiyor.............

bende koltukları makinayla sileceğim ama bir türlü sıra gelmiyor.............

makinam var hiç denemedim koltuklarda bide çok ağır bosch kisi koltukların yüzlerini yırtıyor makinalar diye duydum denemedim müzelik gibi tutuyorum acaba oturma odasındakilerde denesemmi bi sorun olmadımı senin koltuk yüzlerinde

makinam var hiç denemedim koltuklarda bide çok ağır bosch kisi koltukların yüzlerini yırtıyor makinalar diye duydum denemedim müzelik gibi tutuyorum acaba oturma odasındakilerde denesemmi bi sorun olmadımı senin koltuk yüzlerinde

canım benimkide bosch......ama salon koltuklarında hiç denemedim,parlak kadife derili olanlardan, onları korkarım yıkayamam,yeni zaten;oturma odasındaki koltuklarımı yıkıyorum...9 yıldır falan birşey olmadı..:KK31:

meraba nsıksınız bu gün ay yine yanlızım kocişin vardiyası döncek bu hafta insan çocukta olsa sıkılıyo tek başına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X