Güzel şeyler herkese anlatılır mı?

Ronya26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
76
50
3
Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?

Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.

Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.

Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme en yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.

Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Var mı içinizde benim gibi olanlar ? Yoksa ben mi kuruyorum

Şoyle ki karsimizdaki kisi tamamen iyi niyetli dahi olsa bize dair bir haber alip dusunce gucunu tamamen oraya yonlendirip uzerine dusundukce malesef enerjetik alanlarini bize aktarmis oluyor . Boylece bloke oluyoruz burda sahislarin kotu niyeti dahi soz konusu olmasa bile . Kendimden ornek vereyim annemin bildigi hiçbirişim ve projem rast gitmez sebebi annemin kotulugumu istemesi mi tabiki hayir aksine o kadar cok olsun istiyor uzerine o kadar ihtimal düşünüyor ki beni bloke ediyor istemsizce. Aileniz harici kisiler icinse iyi niyetli olduklarina emin miyiz . Goz nurdur ama ici haindir diye bir soz var kimseye guvenmiyorum . Elinizden geldigince arkadaslarinizin yaninda birbirinizi aramayin soguk mesafeli durun bence

Evet işte tam demek istediğim bu. Napıcaz peki hiçbir şey anlatamayacak mıyız?

Evet işte tam demek istediğim bu. Napıcaz peki hiçbir şey anlatamayacak mıyız?
Olay belli bir olgunluga gelene dek anlatmayin . Mesela insallah yine hamile kalinca karniniz sismeye baslayana dek bebek iyice tutunana dek anlatmayin sizin mutlulugunuzdan onemli mi ? Mesela sirket kurdumsanal ofis tuttum kimse bilmiyor ilk faturami kestigim zaman soyleyecegim cunku once soylersem ay bu devirde is mi kurulur ay ekonomik kriz vs vs beni bloke edecekler
Ben cozumu sartlar olgunlasana dek soylememekte buldum

Evet çok güzel bir yorum. Daha 15 gün oldu bebeğimi kaybedeli ve herkes hamile olduğum dönemde neredeyse hergün arıyorlardı. Ben kaybettiğim akşam sosyal medyamı askıya aldım. Arkadaşlarım ordan bakıp bi terslik olduğunu anlayıp aradılar. Yani demek istediğim o kadar yoğunlaşmışlardi ki bu olaya asla yalnız kalıp düşünemedim etraflıca.

öncelikle cok gecmis olsun bebeginiz ve sizin icin cok üzüldüm nazar degiyor size demek ki bazi insanlar cabuk nazara geliyorlar bende ne zaman iyi birsey yapsam yada yasasam elimde kaliyor anlatmayayim diyoum iste bir an unutkanlik oluyor evet iyi olan güzel seyleri anlatmamak lazim bencede

Evet eşimle güzel bi anımızı birine anlatsam akşamında muhakkak tartışırız ama bu bizim beceriksizliğimizden olur genelde
mesela hamileliğinizi söylediğiniz için sonlandığını düşünmeniz çok ileri boyut. Yaşanması gerekiyordu yaşandı, sağlıksız bir gebelikti sonlandı diye düşünseniz daha sağlıklı olur sizin için. İnsanları böyle külfet altında bırakmak doğru değil.

ne zaman anneme yada kardeşime eşim şöyle iyi ,böyle iyi ,sağolsun bilmem ne diye anlatırsam akşamına yada ertesi gün muhakkak tartışmamız olur ,asla da kötü olmamı istemezler oysa

bu yüzden çok dillendirmeye gerek yok diye düşünüyorum insanlar kötü olmasa bile illaki bişeyler oluyor :)

Neyi anlattıysam sonu kötü oldu nazarları değdi kötü kalplilerin hasetlerin. Valla hamile olsam karnım belli olmayana kadar bir şey demem. Kimseye çok bir şey anlatmıyorum nişanlımla ilişkimiz hakkında. Bu yüzden en yakın arkadaşlarım bana küstü bir şey anlatmadığım için. Yapacak bir şey yok.

Annem babam harici kimseye anlatamıyorum .gerçekleştikten sonra bahsediyorum.isim iyiyce ovmuyorum iyi diyip geçiyorum, bu isim kolay hallolduysa bazen aman çok zor oldu şöyle biyle falan diyorum.acikcasi anlatmıyorum.

Çok teşekkür ederim.
yok asla insanları zan altında bırakmam. Asla kötü niyetli olduklarını düşünmem ki ailem yani arkadaşlarım hep mutlu olmamı ister. Zaten çok arkadaşım da yoktur. Fakat gebelik için değil en ufak şeylerde bile bozulma oluyor bilmiyorum belki ben abartıyorum belki siz haklısınız

benim de.. asla ihtimal vermediğim kişilerle paylaşsam bile o konuda mutlaka aksilik yaşarım, planlarım bozulur. ki ilişkilerim de hep bu yüzden bitti ve ben bunu fark etmekte çok geç kaldım. bazılarımızın aurası zayıf, yıldızı düşük falanmış, ne kadar inanmasak da bazılarımız kimyası gereği negatifi daha çok çekiyor.

artık anlatmıyorum ama paylaşamıyor olmakta üzüyor insanı, yalnız hissettiriyor, o yüzden ayrıntıya girmeden üstünkörü bahsediyorum sorulursa.. bolbol ada çayı yakıyorum, enerjimi düşürenlerden uzak duruyorum, çiçeklerimle kedilerimle daha çok zaman geçiriyorum, dışarı çıktığımda doğayla iç içe yerler tercih ediyorum civar köyler mesela..

bunları yapmak iyi geldi.. sizde sizi neyin kötü neyin iyi hissettirdiğini anladıkça denge kurarsınız, başka çözümü yok çünkü.. özellikle yanlarında enerjinizin düştüğü, başınızın ağrıdığı, esnemeye başladığınız, depresifleştiğiniz insanlardan kim olursa olsun uzak durun. gerisi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…