- Konu Sahibi ikitascorba
-
Ben bunun önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Sevseydin,aşık olsaydın sana dünyanın en yakışıklı,en çekici erkeği olarak görünürdü.
Lakin bu senin nişanlınla ilgili 5. konun ve her konunda onu başka yönden kendine uygun bulmuyorsun.
Senin kadar entellektüel değil,çekingen,pasif vs...
Şimdi onları aştım diyeceksin ama ilk konunda güzellik mevzusu yine geçiyor.
Bence geçmiş konularını ve yorumları tekrar oku.Değişen birşey yok.
Bu adamla evlenmek istediğinden emin misin ?
erkeklerde görsellik payı fazla olduğu için onlara hitap eden bayanların kendilerinden daha güzel olması genelde tercih edilen bir durumdur. bence önceliklerini netleştirip neyin önemli olduğuna karar verip ona göre yorumları dikkate almalısın. herkes kendi bakış açısına göre fikrini söyler ancak bunlardan pek azı isabetli olur. insanlar bu yorumu senin mutluluğunu düşünerek mi yapıyor? yoksa sadece kafalarında oluşturdukları öznel tabloyu mu yansıtıyorlar? kimin ne dediğinden ziyade senin ve partnerinin tercihleri, huzuru, salt görüntüden daha önde gelmeli değil mi? her konuşanı neden dikkate aldığın konusu üzerinde biraz durmalısın bence. ne yaparsan yap, mükemmel bir eş bulamayacaksın. fiziği harika olsa bu kez başka bir eksik yönünü bulup onu eleştirecekler. ee sen her birlikteliğinde o da bana uygun değil heralde, onlar yakıştırmıyorsa bir bildikleri vardır mantığıyla hareket edersen ömrünün sonuna dek insanların seni yönlendirmesine izin vermiş olup yalnız kalmaz mısın? hayat senin hayatın kardeşim. bırak konuşsunlar. sen neyi istediğinden emin olduktan sonra başkalarına göre neyin önemli olduğu konusuna hiç takılma.. net ol ve yoluna devam et..
nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde?
Ne güzel demişsinizz ama!!
Onu sevdiğinizi ve aşık olduğunuzu söylemişsiniz ne kadar güzel..
Aynı dediğiniz gibi kimseyi takmadan yolunuza bakınız lütfen..
Siz mutlu olduğunuzda elalemin umrunda olmayacak!
Siz mutsuz olduğunuzdada elalemin hoşuna gidecek ve onlar mutlu olacak..
İnsanın kalbi güzel olsun..
Kadın erkek fark etmez..Etrafta ne kötü kalpli,bencilik,kibirli insanlar var..
Güzel olur,fesat çıkar,yakışıklı olur odun çıkar!
Nişanlınızı olduğu gibi kabul edip bağrınıza basın..
Elalem ne der,ne diyecek deyip nişanlınızı dışlamayın..
Aksine dört kolla sarılın,ona tutunun!
tatlım ben seni anlayabiliyorum aynı şeyi bazen ben de düşünüyorum
sevgilim 3 sene içerisinde iş hayatındaki stresten çok çok fazla kilo verdi çok sevdiğim sakalını kesmek zorunda kaldı
dolayısıyla çok değişti ben de beğenmemeye başladım biraz son zamanlarda
ama bunu kafama takmıyorum sonuçta ben onun yakışıklılığına aşık olmadım.
tekrar kilo alır biraz dikkat eder dış görünüş değişir ki kaldı ki tipsiz biri değildir
ama ben de sen gibi biraz dikkat çeken biriyim dışarıda bazen bakışları fark edebiliyorum
ama kafama takmıyorum sonuçta ne yakışıklılılarla da çıktım zamanında ama hiç birini aşkım kadar çok sevmedim ve hiç biri onun kadar mutlu edemedi beni. bence önemli olan bu
bu arada benim de babannem rus :)
aa babanenin rus olmasi guzel bi rastlanti. cok karsilasmiyorum da:) derdimden anlarsin sen bence. hani bu dert de degil ya, takinti iste. benim nisanlim da incecik. boyu 1.90 kilosu 78. kendimi yaninda dev gibi hissediyorum ama degilim:) ne bilim baskin karakter baskin fizik daha mi cazip geliyor bize ne?
ama onu cok da seviyorum etkileniyorum. galiba onemli olan da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?