Güzel olmasaydim keske........

ikitascorba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
79
0
36
Danimarka
oncelikle ukalaligimi bagislamanizi rica ediyorum sizden..

mesele su: ben kucuklukten beri herkes tarafindan begenilen birisi oldum. rahmetli dedem ve babannem rus olduklari icin o tarafa benzedik ben ve kardeslerim. guzellik goreceli ama bizde durum biraz farkliydi, gorseniz anlardiniz sanirim ne demek istedigimi. cevremdeki erkekler yani tanidiklarim, arkadaslarim bana hep saygi duydular ama disarda hep goze battim. her hafta bir aday dayaniyordu kapiya. cok yakisiklilar da varddi, cok zekiler de,ne biliyim birsuru tip. kariyer dedim, master bitsin dedim, doktora dedim, zaten bulurum birini dedim kabul etmedim hicbirisini. belki ukalalik olarak goreceksiniz ama ben guzel olamnin zararini cok gordum. yani belli bi yasa kadar guzeldi ilgi ama ne zamanki ciddi kararlar alacak yasa geldim iste o zaman sorun oldu goruntum. hepsi bir yana..

birkac aydir nisanliyim ve nisanlim cok yakisikli birisi degil. yani ben onun yuzune bakinca icim isiniyor ama disardan bakinca ne bileyim bi 'fark' goruyor insanlar. cirkin degil kesinlikle ama beklentilerin de altinda bircok kisiye gore. bunu kafaya hic takmadim ama simdi yavas yavas benim toplumuma giriyo nisanlim ve heryerde 'daha iyisini guzelini' bulamadinmi imalari ve bakislari. saniyorum o da bunun farkinda. bu durum beni oldukca rahatsiz etmeye basladi hatta kafami bile kurcalamaya basladi. otomatikmen karsilastirir oldum nisanlimi baska erkeklele. kendimi bu dusuncelerle yakaladigimda cokk kiziyorum kendime.

nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde?
[/FONT]

Senin de dedigin gibi, kimseyi takmadan yolunuza devam edin. Eger onu gercekten seviyorsan, boyle seyleri kafana takarak ikinize de haksizlik etme. Millet ne derse desin. Baskasi olsa ona da birseyler bulurlardi. Insanlar herseye, herkese diyecek negatif bir laf bulur, takmayacaksin en iyisi.

insan sevdikten sonra sevdiği ona dünyanın en yakışıklısı gelir ve kimsenin dediğinide takmaz bence sizde öyle yapın kimin ne düşündüğü sizin için önemli olmamalı

Ben boyle insan fazlasiyla kiziorm.ne kadar sacma ve cahilce bi bakis acisi..bi insanin dis gorunumu ne kdr onemli olabilir ki hayatini birlikte gecirecek kadar inandgn guwendgn bi ruhu tasidikca..cok yakisikli olan biri olsa biri kimin yarina garantisi war ki?bi kaza gecirip basina birsey gelip tum guzellgni cekicilgni kaybetmicegnin garantisini kim werebilir?yada onuda gectim mutlu huzurlu olmak mi onemli yoksa yakisikli biriyle olmak mi?.. Mutlu olcgna inandiktan snra ,karakterine guwendikten sonra tipine guwenmesende olur..

nisanlimi tip olarak asiri begenmesem de onu seviyorum ve ona asigim. ama bu mesele hep cikariliyor karsimiza. keske hic guzel olmasaydim diyorum bazen.nasil kimseyi takmadan yolumuza devam edebiliriz? bana akil verin nolur. ayni durumu yasayan var mi icinizde?

Ne güzel demişsinizz ama!!
Onu sevdiğinizi ve aşık olduğunuzu söylemişsiniz ne kadar güzel..
Aynı dediğiniz gibi kimseyi takmadan yolunuza bakınız lütfen..

Siz mutlu olduğunuzda elalemin umrunda olmayacak!
Siz mutsuz olduğunuzdada elalemin hoşuna gidecek ve onlar mutlu olacak..
İnsanın kalbi güzel olsun..
Kadın erkek fark etmez..Etrafta ne kötü kalpli,bencilik,kibirli insanlar var..
Güzel olur,fesat çıkar,yakışıklı olur odun çıkar!
Nişanlınızı olduğu gibi kabul edip bağrınıza basın..
Elalem ne der,ne diyecek deyip nişanlınızı dışlamayın..
Aksine dört kolla sarılın,ona tutunun!

Ben bunun önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Sevseydin,aşık olsaydın sana dünyanın en yakışıklı,en çekici erkeği olarak görünürdü.

Lakin bu senin nişanlınla ilgili 5. konun ve her konunda onu başka yönden kendine uygun bulmuyorsun.
Senin kadar entellektüel değil,çekingen,pasif vs...
Şimdi onları aştım diyeceksin ama ilk konunda güzellik mevzusu yine geçiyor.

Bence geçmiş konularını ve yorumları tekrar oku.Değişen birşey yok.
Bu adamla evlenmek istediğinden emin misin ?

40 yasından sonra kıymetın kalmaz merak etme yaslı ruslar baya cırkınlesıyo zaten dert ettıgın seye bak

Çok beğenilmenin cidden fazlasıyla, hayatı etkileyen boyutta dezavantajları oluyor. :/
Ben de çok yaşadım, yaşıyorum.
Ama yine de şükretmek gerek bu duruma; çirkin olmaktan iyidir her haliyle.
Neysee...

Benim de başıma gelmişti böyle bir durum.
Biriyle çıkmaya başladım; etrafımdakiler 'ben sana daha yakışıklı birini yakıştırırdım, bu olmamış' gibi laflar ettiler.
Bir de yakın arkadaşlarımdan biri çok ağır konuşmuştu 'sen nasıl böyle biriyle çıkarsın! Çoookkk çirkin, sana hiç yakışmıyor.' Üniversitenin en hoş tiplerinden örnekler vererek 'sen böyle kişilerle beraber olmalısın' demişti. Ve daha pek çok şey.
O zaman 'hayır ben ona aşığım; tipin önemi yok' dedim ve takmadım denilenleri.
Ama sonra soğudum sevgilimden.
Yani zaten ben de kendime çok uygun bulmuyordum.
Yanıma yakıştırmıyordum; çirkin biri de değildi oysa; ama fiziken uyuşmuyorduk.
Ona daha çıtı pıtı, kısa boylu bir kız giderdi.
Sonuç olarak ayrıldım. :s
Etraf beni etkiliyor bu konularda ne yazık ki. (
Ama bir yandan da acaba ciddi anlamda aşık olsaydım yine böyle mi düşünürdüm diye soruyorum kendime; cevabı bilemiyorum. :S

Bence sen gerçekten duygularından eminsen hiç kulak asma diğerlerinin söylediklerine.
Bazen kıskançlıktan da yapanlar oluyor bunu.
Belki de senin evlenip mutlu olmanı istemiyorlardır kim bilir...
Ayrıca bir sürü ünlü var kendisi müthiş güzel olduğu halde çirkin kocaya sahip olan.
Ama çok mutlular ve kimseyi takmıyorlar. :))
Sanırım cidden aşk varsa sorun olmuyor ki zaten iki güzel insan bir araya pek nadir gelir.
Genelde biri tipi kayık olur.

guzel tespit, tesekkur ederim. Sana dogruyu soyleyeyim mi, aslinda ben bunlarin hicbirisini asmadim. Sadece takintili birisi oldugum kanisina vardim ve bunu yenmeye calisiyorum. cok dusundum, nisani atsam mi diye. sonra nisandan vazgectigimi varsaydim ve gelecegi dusundum. onun biraktigi boslugu az kisi doldurur dedim. Yapamadim. Kendimi dev aynasinda gordugumden mi boyle yapiyorum ya da cokmu ideal kisiyi ariyorum bilemiyorum ama artik bu takintilardan kurtulmak istiyorum. cevremde turk arkadasim cok az bu yuzden sizin fikirleriniz bakis aciniz benim icin cok onemlii

erkeklerde görsellik payı fazla olduğu için onlara hitap eden bayanların kendilerinden daha güzel olması genelde tercih edilen bir durumdur. bence önceliklerini netleştirip neyin önemli olduğuna karar verip ona göre yorumları dikkate almalısın. herkes kendi bakış açısına göre fikrini söyler ancak bunlardan pek azı isabetli olur. insanlar bu yorumu senin mutluluğunu düşünerek mi yapıyor? yoksa sadece kafalarında oluşturdukları öznel tabloyu mu yansıtıyorlar? kimin ne dediğinden ziyade senin ve partnerinin tercihleri, huzuru, salt görüntüden daha önde gelmeli değil mi? her konuşanı neden dikkate aldığın konusu üzerinde biraz durmalısın bence. ne yaparsan yap, mükemmel bir eş bulamayacaksın. fiziği harika olsa bu kez başka bir eksik yönünü bulup onu eleştirecekler. ee sen her birlikteliğinde o da bana uygun değil heralde, onlar yakıştırmıyorsa bir bildikleri vardır mantığıyla hareket edersen ömrünün sonuna dek insanların seni yönlendirmesine izin vermiş olup yalnız kalmaz mısın? hayat senin hayatın kardeşim. bırak konuşsunlar. sen neyi istediğinden emin olduktan sonra başkalarına göre neyin önemli olduğu konusuna hiç takılma.. net ol ve yoluna devam et..

tesekkurler nevbahar (nickin hosmus bu arada)..
soylediklerinde haklisin, mantigim da bana bunlari soyluyor devamli. Iliskimi ayakta tutan da bu sozler zaten. Ama su kararsizligim, tereddutlerim yedi bitirdi beni. mutluluk, huzur dedigin seyler karsidaki insanin ahlakindan, insanligindan geciyorsa ben dogru kisiyi buldum. eksik yonlere odanlanmaktan cok bunaldim ama asamiyorum bunu. saniyorum gecici bir donem bu, nisanlimla her bulustugumuzda unutuyorum butun soeunlari butun tereddutler siliniyor zamanla. kendimle basbasa kaldigim zamanlarda ise buyudukce buyuyor. evlilik piyango gibi, cokta mantiga bogmamak gerek sanirim dusunceleri?

haklisin.. keske bu mantigi icraate donusturebilsem

tatlım ben seni anlayabiliyorum aynı şeyi bazen ben de düşünüyorum
sevgilim 3 sene içerisinde iş hayatındaki stresten çok çok fazla kilo verdi çok sevdiğim sakalını kesmek zorunda kaldı
dolayısıyla çok değişti ben de beğenmemeye başladım biraz son zamanlarda
ama bunu kafama takmıyorum sonuçta ben onun yakışıklılığına aşık olmadım.
tekrar kilo alır biraz dikkat eder dış görünüş değişir ki kaldı ki tipsiz biri değildir
ama ben de sen gibi biraz dikkat çeken biriyim dışarıda bazen bakışları fark edebiliyorum
ama kafama takmıyorum sonuçta ne yakışıklılılarla da çıktım zamanında ama hiç birini aşkım kadar çok sevmedim ve hiç biri onun kadar mutlu edemedi beni. bence önemli olan bu
bu arada benim de babannem rus :)

aa babanenin rus olmasi guzel bi rastlanti. cok karsilasmiyorum da:) derdimden anlarsin sen bence. hani bu dert de degil ya, takinti iste. benim nisanlim da incecik. boyu 1.90 kilosu 78. kendimi yaninda dev gibi hissediyorum ama degilim:) ne bilim baskin karakter baskin fizik daha mi cazip geliyor bize ne?
ama onu cok da seviyorum etkileniyorum. galiba onemli olan da bu

Nasreddin Hoca kasabaya gideceği zaman küçük oğlu tutturmuş “Ben de geleceğim!” diye. Nasreddin Hoca almış oğlunu da yanına, bindirmiş karakaçana. Hoca da arkasında yaya olarak yürümeye başlamış. Yolda köylülerden birine rastlamışlar. Köylü söylenmiş yüksek sesle: “Ne günlere kaldık! Babası yürüyor, oğlu eşeğe binmiş.”
Bunun üzerine Hoca çocuğu indirmiş, kendi binmiş eşeğe ve tekrar yola koyulmuşlar. Kasabaya yaklaşırlarken karşılaştıkları bir başka kişi ise kaşlarını çatarak, “Ne zalim adam, çocuğu yürütüyor, kendi eşek sırtında göbeğini büyütüyor.” demiş.
Nasrettin Hoca bu sefer çocuğu da bindirmiş eşeğe ve düşmüş yine yola. Biraz ilerlemişler ki bu sefer bir başkası eşeğin sırtında iki kişi görünce, “İnsafsızlık bu!” demiş. Hoca şaşmış bu olanlara. İkisi de inmiş eşekten ve başlamışlar eşekle birlikte kasabaya doğru yürümeye. Tam kasabaya girmişler ki bir adam şaşkınlıkla, “Yahu merkep boş gider mi?” demiş. Nasrettin Hoca kaşlarını çatıp sonunda oğluyla beraber sırtlanmış eşeği.

Akıllı ve ilim sahibi insanlar, toplumda söylenenleri dinlemekle birlikte kendi ilim ve bilgilerine güvenerek hareket etmelidirler. Kimi, ne zaman dinleyeceklerini ve kime, ne zaman uyarak hareket edeceklerini bilmeleri gerekir. Toplumun cehaleti ve her şeyi eleştirip ‘bir şeyler de ben söyleyeyim’ merakı, kimi zaman mürekkep yalamış, aklı başında insanları dahi düz yolda şaşırtır. !!!

ben de dev gibi hissediyorum bazen ben de biraz kilo aldım son zamanlarda ergenliğimde 1 tane sivilcem çıkmazken şimdi sivilcelerle boğuşuyorum fln yani biraz benden de gittik güzellik :) yani çok zor bişey değil güzelliğin yok olması. ne yazık ki yoğun bir meslekteyiz sevgilimle ikimiz de yıllar içinde kendimize bakamaz olduk ben biraz daha dayanıyorum ama o hepten saldı.
bence sevgilinin beğenmediğin bir yanı varsa ona güzel bir dille o yönünü iyileştirmesi için yardım edebilirsin. atıyorum vakti varsa spora gidebilir, saçını fln daha yüzüne giden model kestirir, cildiyle ilgili problem varsa ona göre ürünler kullanabilir, atıyorum dişleri bozuksa tel bile taktırabilir :)
nişanlında bu konudaki iletişiminiz nasıl bilmiyorum, ancak biz yazın konuşmuştuk mesela bunları sevgilim garip bir saç modeli kestirirdi önceleri eski model gibi biraz, mesela birlikte internetten model bakıp şöyle kestirsen süper olur fln demiştim kestirince de gerçekten çok yakıştı artık öyle kestiriyor saçlarını. spor yapmasını da istemiştim biraz ancak şu ara vakti yok gerçekten ayın 10 günü nöbette ertesi gün de ölmüş gibi oluyor o yüzden üstüne gitmiyorum bu konuda sadece kilo alması için bol bol yedirmeye çalışıyorum. benim yaptıklarım bunlar canım umarım sana bir fikir vermiştir. ama etrafı kafana takma derim. çok çok yakışıklı adamların da ne halt olduklarını çok iyi biliyorum, biz kızlar güzel olsak da mütevazı olabiliyoruz ama erkekler genelde güvenilmez oluyorlar, çok yakın bir arkadaşım (erkek) gayet yakışıklıdır çok güzel bir kızla çıkmaya başladı herkes oh çok yakışıyorsunuz diyordu onlar için, ama ikisi de birbirinden kıskanç ve diğerine güvenmiyor, ayda bir ayrılıyorlar yine ayrılar şuan. bilmiyorum ben böyle bir ilişkidense, içimi sıcacık tutan bir aşkı tercih ederim varsın manken gibi olmasın.

bende çok beğenilen biriyim kocama göre de daha güzelim bu beni hiç rahatsız etmedi aksine daha mutluyum aşk varsa hiç sorun değil canım bence nişanlını sevmiyorsun ki başkalrıyla kıyaslıyorsun yol yakınken ayrıl bitir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…