- 28 Şubat 2017
- 8.271
- 23.440
-
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Hadi bakalım bu cesaretini savcı karşısında da bekliyorum :)Beni kotuleyip duruyorsun mk benim göz yapımda tenimde sacimda alnimda ne var güzel değilim ama mika raundan bin kat iyiyim.
Boş boş konuşup hasta etme adamı .Ne Topler değişiyor orospu!
Ya karaktersizlik değil bu mk bana estetikle bile degisemeyecegimi söylüyor sürekli asagiliyor gomuyor yardım edeceğine .Ayyy ben de ciddiye alip yorum yaptim uzun uzun. Allah karakter cirkinligi vermesin.
Hahahah alışkınım ben problem değil orospumHadi bakalım bu cesaretini savcı karşısında da bekliyorum :)
Onu anladık zaten erkek gibi bir şeysin az daha yorul git gel kafan dağılırHahahah alışkınım ben problem değil orospum
Ya bir S***** G** (Defol) ...leş halinle bile diyorsun degisemezsin diyorsun...Onu anladık zaten erkek gibi bir şeysin az daha yorul git gel kafan dağılır
Hatlarınız çok güzel benceBenim evet ama cildim filan bukadar pürüzsüz değil .
Cildim gözenekli.
Ve makyajda var.
Teşekkür ederim bir arkadas başından beri ağır konuşuyor ben küfür edince karaktersiz aptal oluyorum.Hatlarınız çok güzel bence
ne kadar kaliteli birisin ya şok oldum yalnız şu laflarını çeyreğini yüzüme edemezsen o gün çok üzülürüm çok korkarsan sokaktan üç beş apaçi kankanla gelYa bir S*** G (Defol) ...leş halinle bile diyorsun degisemezsin diyorsun...
Sen kadın gibi oldunda ne oldu got verdin am verdin ne artin oldu.
Beni sinir ediyorlar ondan sonra karaktersiz erkek gibi diyorlar.
Ben yalnızım apaçi kankam olacağına yalnız olmayı tercih ederim.ne kadar kaliteli birisin ya şok oldum yalnız şu laflarını çeyreğini yüzüme edemezsen o gün çok üzülürüm çok korkarsan sokaktan üç beş apaçi kankanla gel
Seninki tercih değil zorunluluktur böyle biriyle kim niye arkadaş olsun ki ? Ben bekliyor olacağım zaten ama işin sonunda nolur davayı çek annemler gördü diye ağlama baştan uyarıyorumBen yalnızım apaçi kankam olacağına yalnız olmayı tercih ederim.
Yüzüne ederim çok etmisligim var merak etme.