Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Ne guzel bir topik olmus bu. :KK9:Benim de sorunlu bir kedim var. Sokaktan aldik yavruyken. Ama hep kacti sokaga. Acik kalmis bir kapi pencere gormesin hemen kaciyor. Evdeyken de cok mutsuz surekli uyuyor. Kisirlastiktan sonra ozellikle cok mutsuz oldu. En son kactiginda artik almadim eve. Evim mustakil. Bu defa da kapinin onunde yatiyor. Baktim disarda daha mutlu gorunuyor. Beslemesini yapiyorum sabah aksam. Bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu. Ama evde de mutsuz mutsuz durmasina cok uzuluyorum.

Sevimli ama çok hırçın bir kedi kızım var.
Kendini asla sevdirmez,her seyi yemez,gurur onun göbek adı.

Ağustos dogumlu aslan burcu:))

özellikle, barınaktan ve sokaktan evlat edinenlere kupamız var :sampiyon:

Bende bir kuş bulmuştum sokakta.. kedilerden diğer kuşlardan kaçmaktan yorulmuş,kanatları artık onu kaldıramıyordu.. Yagmurda yağmıştı onu görmeden biR kaç saat önce, başkasına ait bir bahçeye gizlice girip onu yakalayabilmek için ihtiyacım olan, orda ki sepet gibi poşet gibi şeyleri kullanarak yakaladım zaten çok yorgundu. Hala aklımda, başkasının bahçesinden izinsiz bişeyler almak zorunda kalmıştım onu eve taşıyabilmek için neyse dert değil onu kurtardım ama 2 -3 ay yaşadı. Malesef öldü.. soğukta kaldığı için, bilmediği otları da yemiş olabilir açlıktan demişti veteriner. Yinede daha fazlasını yapabilir miydim yaşar mıydı diye içim içimi yer hala.. 25 ağustostu onu kaybettiğimde.. hala canım acır...

Hayvanları eşya gibi görenlere hep karşıydım halende karşıyım illaki cins olacak diye bir kural yok onlar dilsiz kullar ve o zavallılara yapılan işkencelere de artık bir dur dense çok güzel olucak
Hayvanlarla büyüdüm ben civciv kuş köpek kedi balık tavşan kuzu hep iç iceydim iyi ki de hep onların içindeydim hayvanlarla dost olmak insanlara göre daha güzel çünkü nankör değiller eğlenceliler
Kaç kişiyle tartıştım hatırlamiyorum yok hayvana vuran küfür eden kaç yaratıkla tartıştım pişman mıyım hayir
Masum hayvanlara kötülük edenler aynı kötülüğü başkasından görsün derim hep

Mamalarin test boylari var kucuk bazi petshoplarda. Ben N&Dnin geyiklisi yeni ciktiginda instadaki petshoplara mesaj yazarak numune olup olmadigini sordum ve bulup almistim. Oyle denettim ve hemde kaka durumunu gozleledim, sevince kullanmaya basladim.

İyi fikirmiş bu mamamız bitince deneyeceğim. Üç tane olunca birinin sevdiğini öteki yemiyor işimiz zor. Kız tavuk sever, oğlanlar eh işte yüzüne bakmaz, oğlanlar ton balığı yer kız bir yer bir yemez, Ares iyice deli mürdüm eriğini elimden kapar yer, kız mercimek sever falan :KK70:

ben sokaktakilerine bakıyorum :)
iş yerimde sokağa atılmış,psikolojisi bozulmuş bizim sevgimizle hayata dönen CİNGÖZ üm var sabah 9 karşılar beni..kapının önüne yer yaptım girip uyusun diye ama girmiyor..kışın girecek inşallah:)
evimin önündede annesini babasını tandığım BICIRIĞIM ( onunla beraber 5/6 tane daha kediciğim var ) ezan sesi ile camın altına gelirler yemeğini yer gider..akşam 8 sokakta beklemeye başlar :)
kediler ile çok ortak özelliklerimin olduğunu düşünüyorum :)
aaa bende :KK54: zaten onların gözünde biz bakıcılığını yapan büyük köle kedileriz :KK76:
benim baktığım kedinin 3yavrusu olduğunu gördüm, daha doğrusu o bana onları gösterdi, bunlarıda besle işin ne dercesine:KK12: baktık büyüttük yavruları, yaklaşmıyorlar insanlara bende zaten insandan yarar gelmez yavrularım uzak kalın bana diye yaklaşmıyordum , bizim kız hamile kalmış yine bırakmamışlar kuzumu diğer yavrulardan 1 tanesi kaldı diğerleri yok. şimdilik büyümelerini bekliyo galiba yeni yavrularla tanışmadık henüz. kendisi gelip mamaları yiyip gidio bakalım :KK49:
Bu arada Migros ve Çağdaş markette kedi & köpek mamaları indirime girmiş hanımlar ben stok yaptım eve, 3.8 kg whiskas 17.90’dı onu babam aldı. Ben işimi elime alana kadar Friskies alıyorum kızıma, atanırsam ProPlan’e geçmeyi düşünüyorum.
whiskas yedirmesenmi acaba ? proplan içinde bilemiyorum içerikleri pek güzel değil diyorlar araştırmalısın evdekilere vermiyosan sokaktakiler doysun yeter diye verebilirsin tabi.
Ne guzel bir topik olmus bu. :KK9:Benim de sorunlu bir kedim var. Sokaktan aldik yavruyken. Ama hep kacti sokaga. Acik kalmis bir kapi pencere gormesin hemen kaciyor. Evdeyken de cok mutsuz surekli uyuyor. Kisirlastiktan sonra ozellikle cok mutsuz oldu. En son kactiginda artik almadim eve. Evim mustakil. Bu defa da kapinin onunde yatiyor. Baktim disarda daha mutlu gorunuyor. Beslemesini yapiyorum sabah aksam. Bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu. Ama evde de mutsuz mutsuz durmasina cok uzuluyorum.
bizim binada da bi kedi vardı, ev kedisi olduğu belliydi bakımlı ama binada ne işi var diye düşünüyodum bi gün komşuyla karşılaştık megerse onlarınmış yedirip içirip sokaga yolluyo kediyi. aşılarını da yaptırıyomuş ama dedim ya bişey olursa ya eve gelmezse ozaman ne olcak .. bişey olmaz falan dedi içimiz gitti eşimle ama napalım dedik bişey yapamayız.

Bu arada Migros ve Çağdaş markette kedi & köpek mamaları indirime girmiş hanımlar ben stok yaptım eve, 3.8 kg whiskas 17.90’dı onu babam aldı. Ben işimi elime alana kadar Friskies alıyorum kızıma, atanırsam ProPlan’e geçmeyi düşünüyorum.
Market mamaları çok kötü ya. Bende mamamız gelene kadar proline almak zorunda kalmıştım Carrefour dan. Kedi 3 günde inanılmaz kilo aldı şişti ve hep fazlasını istiyordu koyduğum mama yetmiyordu resmen. Mama geldikten sonra kalanı sokaktakilere verdim içime sinmese de.

aaa bende :KK54: zaten onların gözünde biz bakıcılığını yapan büyük köle kedileriz :KK76:
benim baktığım kedinin 3yavrusu olduğunu gördüm, daha doğrusu o bana onları gösterdi, bunlarıda besle işin ne dercesine:KK12: baktık büyüttük yavruları, yaklaşmıyorlar insanlara bende zaten insandan yarar gelmez yavrularım uzak kalın bana diye yaklaşmıyordum , bizim kız hamile kalmış yine bırakmamışlar kuzumu diğer yavrulardan 1 tanesi kaldı diğerleri yok. şimdilik büyümelerini bekliyo galiba yeni yavrularla tanışmadık henüz. kendisi gelip mamaları yiyip gidio bakalım :KK49:

whiskas yedirmesenmi acaba ? proplan içinde bilemiyorum içerikleri pek güzel değil diyorlar araştırmalısın evdekilere vermiyosan sokaktakiler doysun yeter diye verebilirsin tabi.

bizim binada da bi kedi vardı, ev kedisi olduğu belliydi bakımlı ama binada ne işi var diye düşünüyodum bi gün komşuyla karşılaştık megerse onlarınmış yedirip içirip sokaga yolluyo kediyi. aşılarını da yaptırıyomuş ama dedim ya bişey olursa ya eve gelmezse ozaman ne olcak .. bişey olmaz falan dedi içimiz gitti eşimle ama napalım dedik bişey yapamayız.
Bizimki gibi kacaksa demek. Iste bisey olacak diye de odum kopuyor. Gerci evin etrafindan uzaklasmiyor hic ama yine de rahat edemiyorum. Ama bakiyorum disardayken cok mutlu. Hopluyor zipliyor. Evde ölü gibi yatiyor. Yerde suruklesen bile kipirdamiyor. Mutsuz oldugunu hissedebiliyorum. Bir de kizim hic rahat vermiyor hayvana surekli sıkbogaz ediyor yapisiyor hayvana. Biraz da o yuzden kaciyor sanirim.

Iran kedisi sahiplencem bi arkadaş vesilesiyle

Bakiminin çok zor oldugu söylenir çok tüy döküyormuş

Bilgisi olan var mi ? Çok tüy döker mi ?

Sahiplenip tüyü yüzünden birakmak istemiyorum.yada tüyü daha az dökülen bi kedi cinsi varmidir ? :)

kedilerim chinchilla evet tüy sorunumuz var . bakımı zor ama cümlenizdeki " tüyü yüzünden bırakmak istemiyorum" ayrıntısı nedeniyle cevap vermek istemiyorum...

Bizimki gibi kacaksa demek. Iste bisey olacak diye de odum kopuyor. Gerci evin etrafindan uzaklasmiyor hic ama yine de rahat edemiyorum. Ama bakiyorum disardayken cok mutlu. Hopluyor zipliyor. Evde ölü gibi yatiyor. Yerde suruklesen bile kipirdamiyor. Mutsuz oldugunu hissedebiliyorum. Bir de kizim hic rahat vermiyor hayvana surekli sıkbogaz ediyor yapisiyor hayvana. Biraz da o yuzden kaciyor sanirim.

evettt, asla çocuk sevmeyen kediler var malesef. bizim komşuda da 4 -5 yaşlarında 2 çocuk var. kedi ondan gidiyo herhalde :KK45:

Bunlarda benim dagdakiler ofistekiler 15 20 de kedim var ama boyut yüzünden yüklenmiyor

Eklentiler

• IMG-20180916-WA0023.jpg
    IMG-20180916-WA0023.jpg
    210 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20180916-WA0026.jpg
    IMG-20180916-WA0026.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20180825-WA0000.jpeg
    IMG-20180825-WA0000.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 49
evettt, asla çocuk sevmeyen kediler var malesef. bizim komşuda da 4 -5 yaşlarında 2 çocuk var. kedi ondan gidiyo herhalde :KK45:
Zaten her yeri kedinin tirmalama izleri. Yazin elleri kollari yara bere icindeydi cocugun. Goren de evde iskence goruyor sanir o derece. Hic dinlemiyor bizi. Yapma etme diyoruz birakiyor, biz daha arkamizi donmeden bi bakiyorum yapismis hayvana. Zavalli da kurtulmak icin tirmalayip isiriyor surekli. Vallahi bi cocukla başedemedim kedimden oldum :cry:

İyi fikirmiş bu mamamız bitince deneyeceğim. Üç tane olunca birinin sevdiğini öteki yemiyor işimiz zor. Kız tavuk sever, oğlanlar eh işte yüzüne bakmaz, oğlanlar ton balığı yer kız bir yer bir yemez, Ares iyice deli mürdüm eriğini elimden kapar yer, kız mercimek sever falan :KK70:

Benim yavrucak hiç çesit seçmez. Markayi degistirmedigimiz surece nd nin verdigim her cesidini yedi ayni sekilde :KK70: Ama evde pisen et, balik vs yemiyor yada tadimlik yiyor nedense

bıcırığın annesi 3 kez doğurdu...ve her seferinde büyük bir gurur ile getirdi bana..bak bunlar benim diye :) diğer kediler sevdiriyor kendini ama bunlar hiç elletmediler..en yakın mesafemiz ellerimi koklaması oldu..seviyorum ben bu kedileri..bıcırıkta iki kez doğum yaptı ama yaşatamadı yavruları kıştı :KK43:((( çok ama çok üzüldüm..yine doğum yaptı bu sefer inşallah yaşıyorlardır..gösterme zamanı gelince umutla bekliyorum getirsin göstersin diye

X