• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Güzel mi sizce ?

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
25.024
51.665
798
Eşya seçmek ve uydurmak ne kadar zormuş o kadar kararsızım ki evi doldurmak istemiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz...

Eki Görüntüle 1126015

Ben bu yemek masasını beyendim sizce güzelmi yoksa beyaz bir yemek masasımı olsun koltuklarımıda bej yada beyaz düşünüyorum...

eşya seçmek ve uydurmak ne kadar zormuş o kadar kararsızım ki evi doldurmak istemiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz...

Eki Görüntüle 1126015

ben bu yemek masasını beyendim sizce güzelmi yoksa beyaz bir yemek masasımı olsun koltuklarımıda bej yada beyaz düşünüyorum...

eğer koltuklarla aynı odada olcaksa açık renk olması daha iyi

Evet araştırıyorum ikeadaki yemek odalarıda güzel ama kalitesinden memnun olmayanlar var.Mudo gibi markalarda pahalı baska bakıyım o zaman saol

Eşya seçmek ve uydurmak ne kadar zormuş o kadar kararsızım ki evi doldurmak istemiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz...

Eki Görüntüle 1126015

Ben bu yemek masasını beyendim sizce güzelmi yoksa beyaz bir yemek masasımı olsun koltuklarımıda bej yada beyaz düşünüyorum...

bence çok koyu ve renkler uyumsuz. tabi zevkler tartışılmaz :37:

$rapsodi_yemek_odasi_su_2.webp

Eki Görüntüle 1126015

canım bu çok güzel. koltukların açık renk olucaksa yemek masan koyu olsun. ben cok begendim..:16:

Eki Görüntüle 1126015

Bence cok şık bende bunu aldım. Gri renk köşe takımı aldım. Ben cok beğenecek ve severek aldım

Back
X