GüzeL kokuLu eller için krem önerileri

ben de saat başı ellerimi kremleyenlerdenim :)

aloe vera'lı nivea pure naturel kullanıyorum yeşil renginden... yurtdışından almıştım ama türkiyede de gördüm, erkek arkadaşım ellerimi öpüp koklayıp duruyor mesela el ele yürüyoruz sokakta, birden elimi alıp burnuna götürüyo çok güzel kokuyo ellerin diyip öpüp duruyo

kesinlikle bodyshop cilekli diyorum, nisanliyken hergun ondan surerdim esim ellerini yemek istiyorum muhtesem kokuyor derdi halla dus jeli sabun body butter hepsini beraber kullan

cnm ne kadara alıyosun ? sencede kokusu kalıcı mı :)

kokusu kalıcı canım ama dediğim gibi saat başı sürdüğüm için de kalıcı oluyor olabilir

10 lira filan sanırım hiç türkiyeden almadım canım ama bu civardır sanırım .. rossmanda filan var, ankarada rossman batıkent-atlantis avm'de var

tamam canım tskler :)

xxxxxxx bu sayfayı takip edin, %100 doğal ve mis kokulu el kremleri hakkında ne istiyorsanız sorun ve sonra shiseidonun kremini gidip alın, memnun kalmazsanız ben burdayım kızlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke el kremleri kiloyla da satılsa el kremi yetişmiyo valla.

El kremi olmadan yapamıyorum. Ellerim kuruyunca hiç birşeye dokunamıyorum . Kızlar gramajı yüksek olan el kremi tavsiye eder misiniz ? :44:

internette bi siteden masaj yağı almıştım sitede ilgimi çeken bir losyonu da aldım markası Loft aromaterapi masaj losyonu mangolu olanı aldım şuana kadar kullandığım en güzel ve kalıcı kokulu krem. el ve vücut için çok güzel bir nemlendirici yumuşacık yaptı ellerimi paylaşmak istedim ayrıca kokusu okadar kalıcı ve güzelki elime sürdüğüm anda herkez o ne diye soruyor.

Keşke el kremleri kiloyla da satılsa el kremi yetişmiyo valla.

El kremi olmadan yapamıyorum. Ellerim kuruyunca hiç birşeye dokunamıyorum . Kızlar gramajı yüksek olan el kremi tavsiye eder misiniz ? :44:

ha bu arada demin mesajımda bahsettiğim krem 250 ml 400 gıramı da varmış 250 grı da bol bol yetiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…