Ben zaten krem hastasıyım yani ciddi manada. Yarım saatte 3 kere sürerim mesela. Neysee :) şuan morfose çilekli kullanıyorum harika kokuyo. Arko nem in şeftali böğürtlen felan hepsi harika kokuyor ve yumuşatıyor.
bakım için iki kasık seker bir kasık bal brkac damla limon iki kasık zeytin yağını karıstır bununla ellerine 5dk masaj yapıp yıka nemlendrcni sür we mutlu ol:) cok kolay ve cok etkili. arko bogrtlenli ve mangolu nefis kokuyur. arkonun glisernlisi de hesaplı ve etkli br krem. ama yogun br bakım kremi içn neutregenadan şaşmam.
yoğun nemlendrme için yüzüm ve ellerim için bepanten-plustan şaşmam o bnm olmazsa olmazım :) ama nemlendiricilerim duş jellerim sephoradan özellikle çikolata kokulusunu alıyorum böle bi koku yok resmen tadına bakmak istemiştim yaa :) bildiğin gerçek sıcak çikolata görününmünde ve kokusunda... harikaa:))
ankarada yasıyorum nerden alabilirimfiyatı ne kadar ? marka adı mı sephora cnm ?
şeyy nasıl kullanıyosun lif yardımı ile mi benim duş jellerimin hiç biri kalıcı olmuyo ya tenden miankarada -Ankamall AVM Kat:1 No:6 Akköprü, Iskitler- burda varmış sephora cnm :) eğer gdersen numune ürün iste parfüm krem falan çeşit çeşit verdiler bana ücretsiz :)
şeyy nasıl kullanıyosun lif yardımı ile mi benim duş jellerimin hiç biri kalıcı olmuyo ya tenden mi
tsk ederm canım kesinlikle denemeliyim :)[/QUOh
hiçbisey canm mutlaka dene:)
bende body shop'un çilekli kremi, vücut losyonu ve duş jelini bir arada kullanıyorum, kokusu harika ve çok kalıcı, içi çilek tanecikleriyle dolu, şiddetle tawsiye ederim
indirime girdiğinde 2 3 tane alıp depolamak lazım...
bn doğal süngerle köpürterek kullanıyorum cnm tüm vücuduma kese yaptıktan snra :)) valla bunun kokusu aşırı kalıcı normal sıvı sabununun bile çok kalıcı kokusu
bakim bi fiyatları yaklasık ne kadar cnm ?
sevindim buna bende keşife çıkıyorum bu serüvende bana yardımcı olduqun için tskler canm morfose nerden alabilirim ne kadar ? :)
Valla canım morfose fiyatını bilmiyorum eşim kuaför o alıyo toptancıdan sorarım akşam ama kozmetikçilerde bulabilirsin diye düşünüyorumm
çikolatalı olan sephora markası böle yuvarlak görünümlü yassı bi şişesi var 20 lira civarında ama çok uzun süre kullanabiliosun bezelye kadarı bile köpük köpük oluo kokusu uzun süre kalıo çileklisi kahvelisi hersyi var ama bn en çok çikolatalıyı seviorum :)) eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?