Güzel kokan yumuşatıcı yada deterjan önerilerinizi yazar mısınız?

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
kızlar ben biraz koku hastasıyım özellikle çamaşırlarda:))
evli bayanlar iyi bilirler tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum tavsiye ediceğiniz markaları..
1 ay sonra evleniyorum çamaşırlarım mis koksun istiyorum

bende omo total sıvı konsantre kullanıyorum..kokusu güzel bence...yumuşatıcı da pembe yumaş oda yoğun parfümlü güzel yani tavsiye ederim.....

çamaşırlarda yumoş konsantre kullanıyorum ama bugün verneli aygaza koydum kaynasın ev kokusu için ev şuan müthiş kokuyor :)))

Persil gülün büyüsünü kullanıyorum deterjan olarak, harika kokuyor. Onunla uyumlu olduğu içinde Vernel aroma terapi sensual (kırmızı) kullanıyorum. Fakat moruna daha çok bayılıyorum vanilya ve lavanta karışımı muhteşem kokuyor. Bingonun kırmızısını da kardeşim çok methetti çok kalıcı, parfüm gibi dedi onuda deniycem en kısa zamanda.

bingonun beyazını ben de kullanıyorum çok güzel ve kalıcı. kırmrzısını da bir kez denedim o da süper

ben deterjan olarak omo matik kullanıyorum yumuşatıcı olarakta bimin bulut marka yumuşatıcısını kullanıyorum beyaz olanını süper kokusu

bende vernel aroma olanı kırmızıyı kullanıyorum çok güzel. yalnız benim makine çok duruluyor en son durulamaya koyarsam dahada bir güzel kokuyor.

kesinl,kle kırmızı bingo
yumoştan 4 defa hemde büyük 5 ltrelik kutu almama rağmen hiç memnun kalmadım

ben deterjan olarak alo ultra kar çiçeği, yumuşatıcı olarak da abc'nin sihirli kapsüller serisinin mavisini kullanıyorum. özellikle yumuşatıcı muhteşem kokuyor ve gerçekten dokundukça tekrar koku salıyor.

Vernel Aroma terapi aldım kızlar lakin pekte memnun kalmadım açıkçası bitsin diye kullanıyorum.

bingo soft güzel kokuyor
bi de bim de "bulut"diye bi yumuşatıcı var bi arkadaşım önermişti asla tanınmayan marka almam o konularda ama ısrarla al dedi ve aldım beyaz renkli olanı süper dedi
gerçekten de öyleydi çamaşırlar mis gibi kokuyordu valla...

evet canım çok güzel kokuyor beyazı bende ondan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…