Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allahtan sabır diliyorum canım ya. inan cok ama cok züldüm.senağlama sözün bittiği yer derler ya işte tam öyle ..dicek bişey bulamıyorum. hayırlısı bitanem.yüce rabbim herşeyin hayırlısını bilirmiş. herşey allahtan dicez yapcak bişey yok.üzülme dicem ama kolay değil. kendine cok iyi bak.
canlarım benim yazımı okuyup yürekten destek olduğunuz için ve acımı paylaştığınız için hepinize binlerce tşk. ederim allah hepinizden razı olsun saolun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin.okurken bi an korkular dehşetler içinde kaldım. benimde en büyük korkum yaaa yüzünü göremezsem ya bişey olursa diye. çünkü üç kez bende o hastahaneden boş kollarla çıktım ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.seni çok iyi anlayabiliyorum. sana diyebileceğim tek şey Rabbime sığın acıları ancak o hafifletebiliyor.
Allah sabır versin bitanem..Yaşadıkların meleğin diğer dünyada seninle olacağına inan bitanem.. Ben daha hasretine doyamadığım olmayan meleğime hasretken sana ne desek nafile.. Allah yar ve yardımcın olsun ..
cnm allah sabır versin...bende benzer duygular yaşadım...doğum anına kadar anlattıklarının hepsinin aynısını bende yaşadım..okurken o çektiklerim aklıma geldi ve dua ettim inş sonuda bizimkisi gibi güzel biter diye ama sonrasını okuyunca çok kötü oldum..acını senin kadar olmasada anlayabiliyoru cnm..ben hala ogünleri düşündükçe ağlıyorum (sonu güzel bittiği halde) senin acını tahmin etmekhiçte zor değil.allah sana ve eşine sabır versin canım..