- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Beatiful sen hangisini seçtin merak ettim doğrusu :)
yakından gorunce daha da asık olucaksın :)
benmiiiiiiii :))) canim surprizzzzzzzzzzz :))) onu en kisa zamanda elime alicam :)))) sonrada bir guzel giyip resmini yukledigimde gorursun :))) bence süper olucak :))) acayip heyecanlandim :))
kargo beklemeside ne heycanlı olur amaiyi bakalım giyince görelim.kesin seksi birşeydir.degilse bile seni yeni cicişlerle onu baya seksi hale getirirsin eminim
elbiseyi gormedigin için :)) ne desem az olur aslinda süper bir elbise yazli cook hos cicili bicili :)) her ortamda giyebilicegin bir elbise eminim uzerimde gordugunde yakismis guzel olmus dieceksin tabi yinede belli olmaz ben asik olurum sen olmazsinbellimi olur yakismamisda diebilirsin ama ben coooooooooooooooook sevdimmmmmmmmmm eminim bana ugur getiriceek börtlüycek gozler benim uzerimde bence hihihihihi :))) kargo beklemesimi aynen valla ooo cok heyecanli oluyor ha geldi ha gelicek ne zaman gelicek sanirim bu kargo daha fazla agir basicak :d :))) bayram cocuklari gibi gozum kapida olcak gibi hihihihi :)))
çok tatlısın yahuu:)) seni yazını okurken hep yüzümde bir tebessüm oluyorşimdiden güle güle kullan
Ooohhh oohhhh ciciler çıkmış satışamaşallah hayırlı satışlar safirrr34
bedenlerimiz uymuyor ama kesinlikle söylemeden geçemiycem kıyafetlerin çok güzell :)) senin ne güzel aksesuarların vardır şimdi yada ayakkabı yada kullanmadığın bakım ürünleri falan onlarıda eklemeyi düşünür müsün parfüm falan canım :)
tesekkurler canım parfum falan satmam cunku bı kac parfum var severek kullandıgım zaten :) ama ayakkabı canta falan olabılır
Pembe canta yada cuzdan mesela
siyah beyaz elbise bana olmaz mı ya 38 beden giyiyorum ama uzun ve kalıplıyım çok beğendim elbiseyi
burda kı yan fermuarlı kot ceketın yanındakı sıyah yan fermuarlı ne kadr bedenı kac ?
canım valla bılmıyorum kı olur muesnerse belkı ama ya olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?