Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

ama cok dedın canım ya :( bende kı ayakkabıları bı gorsen nasıl kurtulurum dıye dusunuyorum ve yogunluktan hıc sayfalara gırıp bakamıyorum bıle

canım cidden çok demedim inan sana 60 lira versem 10 Tlde kargo parası vercem 70 olcak cidden bu şekilde bile ay sonunu nasıl getrcem diye düşünüyorum :43::43: ya lütfen 60 da anlaşalım alayım yoksa cidden alamıycam ve çok istiyorum

canım cidden çok demedim inan sana 60 lira versem 10 Tlde kargo parası vercem 70 olcak cidden bu şekilde bile ay sonunu nasıl getrcem diye düşünüyorum :43::43: ya lütfen 60 da anlaşalım alayım yoksa cidden alamıycam ve çok istiyorum

tamam hadı olsun gonderıyım mı sımdı gıdenlerı topluyoprum ozelden adres tlfn falan yaz bebegım bana

oyyy kıyamam sana :))) benimde bu ara butcem pek musayit degil ama elbiseye asik oldum alicam :)) ama bi yerlerden eksiltip :)) ne diyimki cnm belliki sende cook begenmissin bi kacini all kendinide o kadar zor duruma dusurme cnm bnm sonucda cook önemli birseyler degil hani olmazsa olmaz diecegimiz birsey degil alabildigin kadarini al kendini sıkıntıya sokma cnm bnm noglursun yannisda anlama bende öyle yaparim ..

işte sorunda orda bayıldım bn bu gördüklerime çok heyecanlandım görünce :52::52: ama bana göre çok yüksek geliyo eğer safircim bi öğrenci kıyağı yaparsa alıcam yksa kalıcak mecbur:14::14:

attachment.php

vaaaaav! sen ne kadar güzel bi kızsın böyle, bu kadar kıyafet mesajı arasında kalabalık yaratmak istemezdim ama yazmadan geçemedim;
maşallah sana :nazar:

işte sorunda orda bayıldım bn bu gördüklerime çok heyecanlandım görünce :52::52: ama bana göre çok yüksek geliyo eğer safircim bi öğrenci kıyağı yaparsa alıcam yksa kalıcak mecbur:14::14:

oyyyyy cook iyi anladim bence safircimmm bu sozlere kayitsiz kalmayip sana bir torpil yapcak gibi gorunuor :))) :16:

kargo senden ama canım bak kıyamadım ogrencısın dıye o kadar ındırdım yoksa asla ındırmezdım.. beatıful-baby senın kargo paranı ben verıcem sana ındırım yapmadım cunku, haksızlık olur ama senın elbısen harıka hıc bı yerde bulamıcagan bı elbıse

Son düzenleme:
kargo senden ama canım bak kıyamadım ogrencısın dıye o kadar ındırdım yoksa asla ındırmezdım.. lady senın kargo paranı ben verıcem sana ındırım yapmadım cunku, haksızlık olur ama senın elbısen harıka hıc bı yerde bulamıcagan bı elbıse

oyyyyyyyy :))) bugun torpil ustune torpil :))) bende senden bunu bekliordum sasirtmadin beni :) de süpersinnn :))) simdi tam oldu :)) tesekkur ederim...

kargo senden ama canım bak kıyamadım ogrencısın dıye o kadar ındırdım yoksa asla ındırmezdım.. Baby senın kargo paranı ben verıcem sana ındırım yapmadım cunku, haksızlık olur ama senın elbısen harıka hıc bı yerde bulamıcagan bı elbıse

tmm cnm kargoyu bn öderim :))

oyyyyy cook iyi anladim bence safircimmm bu sozlere kayitsiz kalmayip sana bir torpil yapcak gibi gorunuor :))) :16:

[ı][sıze=3]evet safircim torpilini yaptı bn okula gidiyorum kızlar çok geç kaldım kıyafet aşkına okuldan olmayalım hepinize hayırlı satışlar diliyorum :16::16::16::16:[/sıze][/ı]

kargo senden ama canım bak kıyamadım ogrencısın dıye o kadar ındırdım yoksa asla ındırmezdım.. beatıful-baby senın kargo paranı ben verıcem sana ındırım yapmadım cunku, haksızlık olur ama senın elbısen harıka hıc bı yerde bulamıcagan bı elbıse

elbisenin harika oldugunu biliorum zaten :))) ben nie asik oldum kiiii :))) elbisenin guzelligini farkettigim için :))) benim OoOo :16:

Back