- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
ben burda suanda gercekden 2sinede uzuldum ama safirin bir hatasi olduguna inanmiorum kötü oldu keske olmasa idi...
sonucda o kızda elindekileri degerlendiordu takdirere sayeyen zor bir is yaniii kisilerle tek tek ugrasmak onlara emek harcamak safire cooook uzuldum ben yaaa cnm bnm ne geregi var birbirimizi huzursuz etmenin uzmeni degmedi ... bnm bile coooooooooook cnm sıkıldı..... insan kalbini kırmak 2dk alior ama tamiri oyle degil istee ne kırılalim nede kıralim.. baskalarinada huzursuzluk yaratmiyalim... kendinize coook iyi bakin iyi geceler![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
sonucda o kızda elindekileri degerlendiordu takdirere sayeyen zor bir is yaniii kisilerle tek tek ugrasmak onlara emek harcamak safire cooook uzuldum ben yaaa cnm bnm ne geregi var birbirimizi huzursuz etmenin uzmeni degmedi ... bnm bile coooooooooook cnm sıkıldı..... insan kalbini kırmak 2dk alior ama tamiri oyle degil istee ne kırılalim nede kıralim.. baskalarinada huzursuzluk yaratmiyalim... kendinize coook iyi bakin iyi geceler