Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

yakından gorunce daha da asık olucaksın :)

benmiiiiiiii :))) canim surprizzzzzzzzzzz :))) onu en kisa zamanda elime alicam :)))) sonrada bir guzel giyip resmini yukledigimde gorursun :))) bence süper olucak :))) acayip heyecanlandim :))

kargo beklemeside ne heycanlı olur ama ;) iyi bakalım giyince görelim.kesin seksi birşeydir.degilse bile seni yeni cicişlerle onu baya seksi hale getirirsin eminim ;)

kargo beklemeside ne heycanlı olur ama ;) iyi bakalım giyince görelim.kesin seksi birşeydir.degilse bile seni yeni cicişlerle onu baya seksi hale getirirsin eminim ;)

elbiseyi gormedigin için :)) ne desem az olur aslinda süper bir elbise yazli cook hos cicili bicili :)) her ortamda giyebilicegin bir elbise eminim uzerimde gordugunde yakismis guzel olmus dieceksin tabi yinede belli olmaz ben asik olurum sen olmazsin :52: bellimi olur yakismamisda diebilirsin ama ben coooooooooooooooook sevdimmmmmmmmmm eminim bana ugur getiriceek :D börtlüycek gozler benim uzerimde bence :D hihihihihi :))) kargo beklemesimi aynen valla ooo cok heyecanli oluyor ha geldi ha gelicek ne zaman gelicek sanirim bu kargo daha fazla agir basicak :d :))) bayram cocuklari gibi gozum kapida olcak gibi hihihihi :)))

elbiseyi gormedigin için :)) ne desem az olur aslinda süper bir elbise yazli cook hos cicili bicili :)) her ortamda giyebilicegin bir elbise eminim uzerimde gordugunde yakismis guzel olmus dieceksin tabi yinede belli olmaz ben asik olurum sen olmazsin :52: bellimi olur yakismamisda diebilirsin ama ben coooooooooooooooook sevdimmmmmmmmmm eminim bana ugur getiriceek :D börtlüycek gozler benim uzerimde bence :D hihihihihi :))) kargo beklemesimi aynen valla ooo cok heyecanli oluyor ha geldi ha gelicek ne zaman gelicek sanirim bu kargo daha fazla agir basicak :d :))) bayram cocuklari gibi gozum kapida olcak gibi hihihihi :)))

çok tatlısın yahuu:)) seni yazını okurken hep yüzümde bir tebessüm oluyor ;) şimdiden güle güle kullan

çok tatlısın yahuu:)) seni yazını okurken hep yüzümde bir tebessüm oluyor ;) şimdiden güle güle kullan

gercekdenmiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))) yuzunde tebessum gercekden olusuyormu coook sevindimmm :)))))) ne mutlu bana gercekden simdi sende benim yuzumde kocamannnnnnnnnnnnnnnnn bir tebessum olusturdun CANİM BENİM o senin iyiligin guzelligin birtanem :))) benden degil yaniiii yureginin guzelligi sozlerine yansimis canim benim :16::16::16:

insallah gülee güleeeeeee kakara kikireee :D :1::1: kullanirimmm insalllahhh :1::1: sagol birtanem :)))

$IMG_5349.jpg Kızlar bugunun kargoları da gonderıldı :) dunden berı 7 Il ekargo yaptım ve dunkulerden bırı ulasmıs ve cok guzel memnunıyet mesajları aldım.. ılgınız ıcın cok tesekkur ederımmm :)

bedenlerimiz uymuyor ama kesinlikle söylemeden geçemiycem kıyafetlerin çok güzell :)) senin ne güzel aksesuarların vardır şimdi yada ayakkabı yada kullanmadığın bakım ürünleri falan onlarıda eklemeyi düşünür müsün parfüm falan canım :)

bedenlerimiz uymuyor ama kesinlikle söylemeden geçemiycem kıyafetlerin çok güzell :)) senin ne güzel aksesuarların vardır şimdi yada ayakkabı yada kullanmadığın bakım ürünleri falan onlarıda eklemeyi düşünür müsün parfüm falan canım :)

tesekkurler canım parfum falan satmam cunku bı kac parfum var severek kullandıgım zaten :) ama ayakkabı canta falan olabılır

siyah beyaz elbise bana olmaz mı ya 38 beden giyiyorum ama uzun ve kalıplıyım çok beğendim elbiseyi

canım valla bılmıyorum kı olur mu :( esnerse belkı ama ya olmazsa[/QUOTE]

Elbiseler çok şahane tam benlik bitek kilodan kaybediyorum hayirli satislsr bendwde 300 tane ayakkabı var koysammi kiii ama çok zevklisinnnn

Back