Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

kızlar simdi soyle birsey var burda urunu goren begenen coook kisi oluyor sayfa gecmisine bakmior kimse gorup begendiginde soruor satildimi die arkadasinda simdi su satildi bu satildi hepsini aklinda tutmasi gerekior ama yogun ilgi oldu gercekden herkez soruyor özel posta kutusu sayfa takipi ister istemez kafasi karisior simdi 2nizde haklisiniz diger kiside hakli cunku satildigini bilmedigi için sorup istior ben bile defalarca meil attim arkadasa su urun bu urun die ama safya gecmisine kimse donup tek tek bakmaz sorar satilmadiysa aliorum der arkadasinda kafası karismıs unutuvermis olabilir insanlik hali... :16::16::16: gercekden zor yanii ordan orya cvplamak ister istemez kafasi karisior .... yoruluyor :)))

• Beğen
Reactions: Nil
kızlar simdi soyle birsey var burda urunu goren begenen coook kisi oluyor sayfa gecmisine bakmior kimse gorup begendiginde soruor satildimi die arkadasinda simdi su satildi bu satildi hepsini aklinda tutmasi gerekior ama yogun ilgi oldu gercekden herkez soruyor özel posta kutusu sayfa takipi ister istemez kafasi karisior simdi 2nizde haklisiniz diger kiside hakli cunku satildigini bilmedigi için sorup istior ben bile defalarca meil attim arkadasa su urun bu urun die ama safya gecmisine kimse donup tek tek bakmaz sorar satilmadiysa aliorum der arkadasinda kafası karismıs unutuvermis olabilir insanlik hali... :16::16::16: gercekden zor yanii ordan orya cvplamak ister istemez kafasi karisior .... yoruluyor :)))

evet canım ya cok kafam karısık bı gorsen halımı :( senın elbıse ayrıldı bu arada yazalım da pembe kabarık olan

canımsıyah ceket 40, kot gomlek 25, grı ceket 40, taba yelek 40,sıyah puskullu 30

kıyafetlerin bana olur demi cnm 48 kiloyum yani 34 bedene uyarmı

siyah ceket gri ceket şapka ve kot gömlek için bi fiyat verirmisin cnm toplamda ne kadar olur almak istiyorum

evet canım ya cok kafam karısık bı gorsen halımı :( senın elbıse ayrıldı bu arada yazalım da pembe kabarık olan

oyoyoy yerim seni :))) ben ona asikkkkkkk oldum yaaaa olucak bana eminim olmazsada terziye goturur oldurtturum valla yazin onun içinde melekler gibi oluvagimi hissediorum ,:D simdiden heyecanliyim ilk giydigim gun nasil olucak die :D ölüorum :))):16: cok tesekkur ederim birtanem sagolll:16::16:

oyoyoy yerim seni :))) ben ona asikkkkkkk oldum yaaaa olucak bana eminim olmazsada terziye goturur oldurtturum valla yazin onun içinde melekler gibi oluvagimi hissediorum ,:D simdiden heyecanliyim ilk giydigim gun nasil olucak die :D ölüorum :))):16: cok tesekkur ederim birtanem sagolll:16::16:

:) evet kesın cok guzel olucaksın super elbıse canım

bence satilin urunlerin hemen altina yada elbisenin isim yazili olan kismina satildi die yazmalisin bu sayede karsidaki kiside resme bakdigindaa satildigini analr.. seninde kafan cook karismamis olur bence tabiii yine sen bilirsin cnm bnm :D

yaaa çok fazla tutuyo bn onlara o parayı verirsem 1 ay aç gezerim canım buralarda :14::14: az daha bişey yap 60 da anlaşalım daha kargo parası ödeyeceğim cnm ya

ama cok dedın canım ya :( bende kı ayakkabıları bı gorsen nasıl kurtulurum dıye dusunuyorum ve yogunluktan hıc sayfalara gırıp bakamıyorum bıle

doğrudur cnm inanırım ama bn istediklerime 75 lira verirseim 1 ay aç gezerim:43::43:

oyyy kıyamam sana :))) benimde bu ara butcem pek musayit degil ama elbiseye asik oldum alicam :)) ama bi yerlerden eksiltip :)) ne diyimki cnm belliki sende cook begenmissin bi kacini all kendinide o kadar zor duruma dusurme cnm bnm sonucda cook önemli birseyler degil hani olmazsa olmaz diecegimiz birsey degil alabildigin kadarini al kendini sıkıntıya sokma cnm bnm noglursun yannisda anlama bende öyle yaparim ..

Back