güzel hemşom ebruşumla sezonu açtık :)))

İkinizde dünya tatlısı gözüküyorsunuz.Bu güzel dostluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileklerimle öpüyorum sizi kızlarŞeniz

çok teşekkür ederiz güzel bakan gözlerinize sağlık a.s. opuyorumnanaktan

İkinizde dünya tatlısı gözüküyorsunuz.Bu güzel dostluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileklerimle öpüyorum sizi kızlarŞeniz

çileğim çok sağol opuyorumnanaktan inşallah ömür boyu sürer bütün bu güzel dostluklarımız a.s.

iki çıtır hatun..ikiside birbirinden güzelll..allah nazarlardan saklasın...dostluğunuz daim olsunnn

Vaşşş bu ne güzellik bu ne çıtırlık böyle yaww...:CüvCüv:çenebazım seni her zaman bir başka güzel görüyorum maşallah...ebru da güzelmiş ona da maşallah...çok iyi etmişsiniz buluşmuşsunuz ben de çenebazımı özlemiştim görmüş kadar oldum...Sevgilerrrr...öpüyorum çokk çokk...:asigimpuyorumnanaktan

oooy :asigim: canım ablam benim Şeniz
ben de özledim seni çok, hatta bugün yine andım sizi, ebru olsa söylerdi şimdi opuyorumnanaktan
senin güzel bakan boncuk gözünün güzelliği o ablacım her seferinde gördüğün
kocaman öptüm tatlı ablişim Şeniz a.s.

yavrum yirim sizleriii cok sevıyorum sizleri bennnnnnnnn fıstıklarım benimmmmm hem kıskandımm hemde cok özendimm inşallah hep beraberde görüşürüzz bidenelerim

oyy canım memleketim. izmit bir başka yaa. çok güzel bir buluşma olmuş ayrıca başka resim yok mu

yavrum yirim sizleriii cok sevıyorum sizleri bennnnnnnnn fıstıklarım benimmmmm hem kıskandımm hemde cok özendimm inşallah hep beraberde görüşürüzz bidenelerim

fıstığım benim, biz de seni çok seviyoruz, hem de çok opuyorumnanaktan
geliceksin ya bu taraflara yazın, hep birlikte de görüşücez inşallah delikafadulden
niloşum, gözümün bebeği :asigim:

oyy canım memleketim. izmit bir başka yaa. çok güzel bir buluşma olmuş ayrıca başka resim yok mu

teşekkür ederiz hemşo a.s. valla bikaç resim daha vardı ebruda
çene yapmaktan fazla resim çekmemişiz kaydirigubbakcemile3

maşallah ne güzel hatunlarmışınız,gülen yüzünüz hiç solmasın kk daşlarım,dostluğunuz daim olsun.

ne kadar güselsiniz ikinizde maşallahh....kıskandım valla ne güsel böle buluşmalarrr...
sevgiyle kalın kızlarropuyorumnanaktan

ebru e. canım arkadaşım benim fıstığım ne kadarda güzel olmuşsunuz ya

küstüm sana bana niye haber vermedin msn gitti unuttun beni :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…