oooo efendim bu ne güzellik çenemin biliyordum zaten güzel olduğunuopuyorumnanaktan
ama ebruda ondan aşağ değilmiş oda çok güzel
dostlugunuz daim olsun aradaslar a.s.
optumopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:ay bende guluyom
ne hızlıyım beee
sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ben sımdık cıkıyorum hepınızı kocaman optum,
cenebazım senı daha bı cok optum:))
Way maşallah güzel kızlarımızane kadar güzeller öyle kaydirigubbakcemile3
Her ikinizde çok güzel duruyorsunuz kırmızılarda çok yakışmış ama :1hug:
Dostluğunuz daim olsun kızlar öpüyorum ikinizide Şeniz
İkinizde dünya tatlısı gözüküyorsunuz.Bu güzel dostluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileklerimle öpüyorum sizi kızlarŞeniz
iki çıtır hatun..ikiside birbirinden güzelll..allah nazarlardan saklasın...dostluğunuz daim olsunnn
Vaşşş bu ne güzellik bu ne çıtırlık böyle yaww...:CüvCüv:çenebazım seni her zaman bir başka güzel görüyorum maşallah...ebru da güzelmiş ona da maşallah... çok iyi etmişsiniz buluşmuşsunuz ben de çenebazımı özlemiştim görmüş kadar oldum...Sevgilerrrr...öpüyorum çokk çokk...:asigim puyorumnanaktan
yavrum yirim sizleriii cok sevıyorum sizleri bennnnnnnnn fıstıklarım benimmmmm hem kıskandımm hemde cok özendimm inşallah hep beraberde görüşürüzz bidenelerim
oyy canım memleketim. izmit bir başka yaa. çok güzel bir buluşma olmuş ayrıca başka resim yok mu
maşallah ne güzel hatunlarmışınız,gülen yüzünüz hiç solmasın kk daşlarım,dostluğunuz daim olsun.
ne kadar güselsiniz ikinizde maşallahh....kıskandım valla ne güsel böle buluşmalarrr...
sevgiyle kalın kızlarropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?