Güzel hamisler Cocugunuzun adini ne düsündünüz :)

Bizde Allah izin verirse kızımızın ismini Zümra koyacağız. beğendiğim isimler (elif,zeynep,betül) malesef çok yakınlarımda var
2.ismini de Hoca Efendiden talep ettik inşallah bebeğimiz doğduğunda ikinci ismini verecek Hocamız...

erkek olursa ömer pars istedi eşim kız olursa sare dila falan olabilir ama bilmiyorum kız ismi aklıma gelmiyo gülfem de olabilir gülru şimal falan da.

Aaaa..:))amin cümlemize inş,Allah herkese gönlünün muradını versin..!ee nasıl olur Betül Zehra'lar bakalım..

wala canım senı sımdıden korkutmak ıstemem ben cocuklugumdada cok yaramazmısım ee sımdı buyudum çok aksiyim, ınatcıyım, ama çok duygusalım kafama koyduqumu yaparım benm karsılastıqım butun betullerde boleydı daha bırsure sey senn bıcırıgında çook tatlı olcak emınm

ALLAH nasıp ederse oğlum olacak adınıda CANABDULLAH koyacaz2 isim degil birlesik soylenecek:))

Son düzenleme:
inşallah bir gün olursa oğlumun adı Mustafa Mert kızımın adıda Zeynep olacak çok istiyorum bebeğimin olmasını

ahhh kızlarr yaa bu dedelerin isim olayını anlamıyorumm yaaa eşim uras tuna istiyorrr babasıı da başkalarına direk olarak söylemesede laf çarpıyormuşş ne olacak onun içinde hiç bir şey kalsın istemiyorummm ben ilk çocuğumuzda çok üzüldüğü için

bende daha bugün öğrendim hamile olduğumu isim için henüz çok erken ama erkek olursa ismi hep hazırdı bende Muhammet Emir inşallah ama kıza karar veremedim :) inşallah bizdede dedenin ismi konulsun diye ısrar etmezler erkek olursa. çünkü bekarlığımdan beri bu ismi istiyorum ben :)

Rabbım hayırlı sağlıklı rahat hamilelik sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun canım...

bende söyleyeyim içimde kalmasın.erkek olursa mustafa tarık..mustafa kayınpederin adı.kız olursa ervanur olacak.aslında farklı bir isim olsun diye bir temennimiz yok bi hamile kalabilsem gerisi kolay ama işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…