Güzel hamisler Cocugunuzun adini ne düsündünüz :)

dilarakyol

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
69
0
16
Almanya
Ben CaferHüseyin koyacagim nasip olursa tabiki. Rahmetli babamin ve cok sevdigim kayinpederimin isimi. Sizler neler düsündünüz güzel annecikler :) ?

Ben şu an düşünme yeteneğimi kaybettim bilmiyorum :)

erkek olursa ; doruk , ayaz , yağızı seviyorum ama eşim istemiyor.

kız olursa ;Elifnaz (edavut söyledi aklımda yer edindi ) , açelya eşimin ağzından çıkan ilk isim , ceylin ya da talya ama bilmiyorum bir cinsiyeti belli olsunda o zamana kadar cok değişir kafamdaki isimler

meraba hanımlar, benimde ocak ayında kızım gelecek dünyaya ama isim bulamıyorum ne zormuş isim bulmak yaa, hem güzel hem anlamlı olsun istiyorum o yüzden kafam çok karışık..:44: aklıma İNCİ TANEM geldi nasıl sizce eşim de ELİF BEGÜM diyor sizce hangisi güzel....???

bence elif beqüm guzel.. ıncı tanem .. bence hıc guzel degıl.. :) kızmayın ama sadece benm fıkrım sadece ıncı olsa guzel.. ama cocuklar omur boyu tasıyacaklar bu ısımlerı :)))))

Eşim çok istedi ve Oğlumuzun ismi Kaan olacak Allah nasip kısmet ederse

bence elif beqüm guzel.. ıncı tanem .. bence hıc guzel degıl.. :) kızmayın ama sadece benm fıkrım sadece ıncı olsa guzel.. ama cocuklar omur boyu tasıyacaklar bu ısımlerı :)))))

yok neden kızayım sağolun yorum için, dışardan bakış önemli tabi benim için. kızım için hayırlısını istiyorum sadece umarım olur..

bizim bebişimizin ismi de Irmak Azra olucak inşallah... ayy şimdiden yakıştıryorum bebişime ismini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…