How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Güzel hamisler Cocugunuzun adini ne düsündünüz :)

dilarakyol

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
69
0
16
Almanya
Ben CaferHüseyin koyacagim nasip olursa tabiki. Rahmetli babamin ve cok sevdigim kayinpederimin isimi. Sizler neler düsündünüz güzel annecikler :) ?

Ben şu an düşünme yeteneğimi kaybettim bilmiyorum :)

erkek olursa ; doruk , ayaz , yağızı seviyorum ama eşim istemiyor.

kız olursa ;Elifnaz (edavut söyledi aklımda yer edindi ) , açelya eşimin ağzından çıkan ilk isim , ceylin ya da talya ama bilmiyorum bir cinsiyeti belli olsunda o zamana kadar cok değişir kafamdaki isimler

meraba hanımlar, benimde ocak ayında kızım gelecek dünyaya :emir_bebek: ama isim bulamıyorum ne zormuş isim bulmak yaa, hem güzel hem anlamlı olsun istiyorum o yüzden kafam çok karışık..:44: aklıma İNCİ TANEM geldi nasıl sizce :34: eşim de ELİF BEGÜM diyor sizce hangisi güzel....???

meraba hanımlar, benimde ocak ayında kızım gelecek dünyaya :emir_bebek: ama isim bulamıyorum ne zormuş isim bulmak yaa, hem güzel hem anlamlı olsun istiyorum o yüzden kafam çok karışık..:44: aklıma İNCİ TANEM geldi nasıl sizce :34: eşim de ELİF BEGÜM diyor sizce hangisi güzel....???

bence elif beqüm guzel.. ıncı tanem .. bence hıc guzel degıl.. :) kızmayın ama sadece benm fıkrım sadece ıncı olsa guzel.. ama cocuklar omur boyu tasıyacaklar bu ısımlerı :)))))

Eşim çok istedi ve Oğlumuzun ismi Kaan olacak Allah nasip kısmet ederse :nazar:

bence elif beqüm guzel.. ıncı tanem .. bence hıc guzel degıl.. :) kızmayın ama sadece benm fıkrım sadece ıncı olsa guzel.. ama cocuklar omur boyu tasıyacaklar bu ısımlerı :)))))

yok neden kızayım sağolun yorum için, dışardan bakış önemli tabi benim için. kızım için hayırlısını istiyorum sadece umarım olur..

Back