- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Inşallah iyi haberler veririm canım sende bozma moralini sakın ha diyim :)Hadi insallah haberini bekliyorum
Hakkımızda hayırlısı artık ikimize birden dua edicem allahım bizede nasip eder insallahInşallah iyi haberler veririm canım sende bozma moralini sakın ha diyim :)
Sen benden daha sevinçli olman lazım sen silikte olsa cift gördün ya ben napayim :Ş bu zamana kadar sabrettigime şaşırıyorum
Regl dönemi gecmismiydi senin canimKan testi yaptırdım çıkmadı canım.
0.95
Evet canım oluyor öyle şeyler inşallah vardir ben öyle dusunmek istiyorum her ikimizin adına da yoksada biz iyi düşünelim iyi olsunKimileri gec döllenme olunca bile adetten 20 gün sonrayada cikabiliyormus
Atar mısın testi bir bakalımBen yine test yaptım oda bi garip ya normal mi acaba bilemedim yani çizgi direk yok ama pembemsi dağılan bişey var acaba böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmidirki
Dunku yaptiklarimi atmistim birinci sayfada bu bugunku canimAtar mısın testi bir bakalım
Hayır canım bu testte görünen bir gebelik yok bozuk olması muhtemel testi tekrarlamanı öneririmDunku yaptiklarimi atmistim birinci sayfada bu bugunku canim
Olabilir canım ama farklı markaylada denedim ilk sayfada var bakmak istersenHayır canım bu testte görünen bir gebelik yok bozuk olması muhtemel testi tekrarlamanı öneririm
Gördüm tatlım onları da senin belirtilerin var mı bana onu söyle. Ben mesela şuan çok farklıyım beklemediğim bir gebelik var mı yok mu tarafsız olamıyorum. Kızımdan cevaplayabilirim ona hamile iken yaşadıklarımdan...Olabilir canım ama farklı markaylada denedim ilk sayfada var bakmak istersen
Çok sevdiğim kokular içimi bulandiriyor bide kasık yada söylemesi ayıp alttan batar gibi oluyo iğne batar gibi ama bu belirtilerimden fazlası vardı temmuzda ama hamile değildim yaptıklarında çamaşır suyu dokmuscesine beyazdı bir çoğu yaptığım 10 testten 3 yada 4 tanesinde silik çizgiyi görür gibi oldum ama hamile değildim tabi o ay bu ayda 22 adet oldum 23 bitti 26 sında pembemsi akıntı olduGördüm tatlım onları da senin belirtilerin var mı bana onu söyle. Ben mesela şuan çok farklıyım beklemediğim bir gebelik var mı yok mu tarafsız olamıyorum. Kızımdan cevaplayabilirim ona hamile iken yaşadıklarımdan...
Psikolojikte olabilir yerleşme kanaması da... regl nasıldı? Kıvamı falanÇok sevdiğim kokular içimi bulandiriyor bide kasık yada söylemesi ayıp alttan batar gibi oluyo iğne batar gibi ama bu belirtilerimden fazlası vardı temmuzda ama hamile değildim yaptıklarında çamaşır suyu dokmuscesine beyazdı bir çoğu yaptığım 10 testten 3 yada 4 tanesinde silik çizgiyi görür gibi oldum ama hamile değildim tabi o ay bu ayda 22 adet oldum 23 bitti 26 sında pembemsi akıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?