How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Güzel haberler inşallah: )

Başka çağrışım yokki balim.
Benimde gorümcem bi ebe bulmuş kadin erken gebelik isterken falan bakıyormuş anliyormus kac senedir kadın evliyim hamile kalamamis elbeye gitmiş kalmış gerçi herşey taktiri ilahide bende bu gideyim bakalım 1 sene dolmadan doktorlar bişey yapamiyorki benim 3 ayım daha

Bir kızım var bir süre düşünmüyorduk ikinci bebişi... 5 ağustos regl günümdü 8inde bitti bir gün sonra korunmasız ilişki oldu ama üstünde durmadık reglden bir gün sonra hamile kalınmayacağı için... 12sinde bir daha oldu kaçmış olabilir dediği için eşim ertesi gün hapı aldım 5 saat sonra ne olur ne olmaz diye... sonrakiler korumalı idi zaten. Kızlar size sorum şu acaba hamile olabilir miyim? Dün tansiyon düşüklüğü yaşadım daha öncelerde de kasık ağrısı göğüs acısı mide yanması beyaz kesik kesik bir akıntı bu ilk defa geldi bütün belirtileri yaşadım resmen... adetime 5 gün var şuan da kasık ağrısı yaşıyorum ama acaba regl olacağım ondan mı diyorum vücut ısıma da baktım bugün ağızdan 37.0 koltuk altı 36.5 makattan 37.2 çıktı regl e yakınken düşük olması gerekir diye biliyorum sizce gebelik var mı az önce yine tansiyonum düştü 9 a 5 ölçtüm hem hamile hissediyorum bir yanımda yok canım adetten bir gün ya da birkaç gün sonra olan ilişkiden hamile kalınmaz üstüne ertesi gün hapı aldın adet olacaksın ondan diyorum kasık ağrısı sizce neden bunlar ?

Ben yine test yaptım oda bi garip ya normal mi acaba bilemedim yani çizgi direk yok ama pembemsi dağılan bişey var acaba böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmidirki

Eklentiler

• IMG_20180829_002121925.jpg
    IMG_20180829_002121925.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 59
Olabilir canım ama farklı markaylada denedim ilk sayfada var bakmak istersen
Gördüm tatlım onları da senin belirtilerin var mı bana onu söyle. Ben mesela şuan çok farklıyım beklemediğim bir gebelik var mı yok mu tarafsız olamıyorum. Kızımdan cevaplayabilirim ona hamile iken yaşadıklarımdan...

Gördüm tatlım onları da senin belirtilerin var mı bana onu söyle. Ben mesela şuan çok farklıyım beklemediğim bir gebelik var mı yok mu tarafsız olamıyorum. Kızımdan cevaplayabilirim ona hamile iken yaşadıklarımdan...
Çok sevdiğim kokular içimi bulandiriyor bide kasık yada söylemesi ayıp alttan batar gibi oluyo iğne batar gibi ama bu belirtilerimden fazlası vardı temmuzda ama hamile değildim yaptıklarında çamaşır suyu dokmuscesine beyazdı bir çoğu yaptığım 10 testten 3 yada 4 tanesinde silik çizgiyi görür gibi oldum ama hamile değildim tabi o ay bu ayda 22 adet oldum 23 bitti 26 sında pembemsi akıntı oldu

Çok sevdiğim kokular içimi bulandiriyor bide kasık yada söylemesi ayıp alttan batar gibi oluyo iğne batar gibi ama bu belirtilerimden fazlası vardı temmuzda ama hamile değildim yaptıklarında çamaşır suyu dokmuscesine beyazdı bir çoğu yaptığım 10 testten 3 yada 4 tanesinde silik çizgiyi görür gibi oldum ama hamile değildim tabi o ay bu ayda 22 adet oldum 23 bitti 26 sında pembemsi akıntı oldu
Psikolojikte olabilir yerleşme kanaması da... regl nasıldı? Kıvamı falan

Normaldi ya herzamanki gibi normal olmaya temmuzda 3 gün gecikti ve oluncada 2 gün sürdü ve belim.normalde çok ağrır benim ağrımadı hiç sadece kasiklarim sizladi ve o zaman tüm hamilelik belirtileri vardı sonra belirtilerde yavaş yavaş geçti ama test yaptigimda silik çizgiyi bende evdekilere görüyor şimdi bu ayda oldum 2 gün ve yine garip çizgiler

Back