- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Hayırlısı olsun inşallah dualarım sizinle haber edin :)En son adetim 19 temmuzdu hanımlar yarın gebelik testi yaptırcam :) hiç adet olmadım :) Umarimki bebiş vardir
Egerki gebeysem size belirtilerini anlatıcam çünkü bu ay geciegeceden sonra çok tuhaf şeyler yaşadım
Dualarinızi esirgemeyin ben ve çocuk isteyen hanımların görüşleri bebek dolsun
Evet canım gözün aydın günün gecmismiydi :)Sizce bu testler pozitifmi
Tam geçti diyemem geçen ay 3 gün gecikti ve adet oldum ama 2 gün sürdü bu ayda öyle 22 başladı 23 bitti geçen ayda yaptığım teslerdede çok hayali çizgiler vardı ama görmek için kendimi zorluyordum bugün yaptığım bunlar akşam yaptım aynı ıdrarla farkli markalarla boyle cikti sabah tekrar yapicam yaaa umarım vardır çok istiyorumEvet canım gözün aydın günün gecmismiydi :)
Hayırlısı inşallah canımTam geçti diyemem geçen ay 3 gün gecikti ve adet oldum ama 2 gün sürdü bu ayda öyle 22 başladı 23 bitti geçen ayda yaptığım teslerdede çok hayali çizgiler vardı ama görmek için kendimi zorluyordum bugün yaptığım bunlar akşam yaptım aynı ıdrarla farkli markalarla boyle cikti sabah tekrar yapicam yaaa umarım vardır çok istiyorum
Allahım insallah sanada banada ve tüm.istwyenlere nasip etsin ben yeni uye oldum takip ediyordum ama yazmıyordum bana ilk yorum yapan sensin canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende dualarım seninleHayırlısı inşallah canım
Bende heyecandan uyuyamiyorum sabah gibi test yaptircam
Inşallah canım çok istiyorum bende yeni evliyim doktora gittim hormonların iyi yakında gebe kalabilirsin dedi ama ınş eşimden yana sıkıntı çıkmazAllahım insallah sanada banada ve tüm.istwyenlere nasip etsin ben yeni uye oldum takip ediyordum ama yazmıyordum bana ilk yorum yapan sensin canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende dualarım seninle
Çıkmaz canim iyi düşün iyi olsun madem yenide evlisin rahat ol en kısa zamanda kucağına al bebeğini haberlerini bekliyorumInşallah canım çok istiyorum bende yeni evliyim doktora gittim hormonların iyi yakında gebe kalabilirsin dedi ama ınş eşimden yana sıkıntı çıkmaz
Bende senden haber bekliyorum canım herşey gonlumuzce olsun inşallahÇıkmaz canim iyi düşün iyi olsun madem yenide evlisin rahat ol en kısa zamanda kucağına al bebeğini haberlerini bekliyorum
Amin.. tamam haberleselim.. canimBende senden haber bekliyorum canım herşey gonlumuzce olsun inşallah
Inşallah yaaa allahım nasil heyecan yapıyorumHadi inşallah :)
Ben şuan işe gidiyorum akşam verebilirim ancak bakalim hayırlısı bu arada sabah yaptım çizgi yokCanım sende yarın kan testi ver istersen aynı günde sonucumuzu yazarız: )
Hadi insallah haberini bekliyorumBende yeni geldim hastaneye ama dış hastanesindeyim inşallah 1,2 saate isim biterse gidicem kadın doğuma: ):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?