How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Güzel haberler inşallah: )

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
En son adetim 19 temmuzdu hanımlar yarın gebelik testi yaptırcam :) hiç adet olmadım :) Umarimki bebiş vardir:emir_bebek:
Egerki gebeysem size belirtilerini anlatıcam çünkü bu ay geciegeceden sonra çok tuhaf şeyler yaşadım :dua::eek:
Dualarinızi esirgemeyin ben ve çocuk isteyen hanımların görüşleri bebek dolsun :KK9:

En son adetim 19 temmuzdu hanımlar yarın gebelik testi yaptırcam :) hiç adet olmadım :) Umarimki bebiş vardir:emir_bebek:
Egerki gebeysem size belirtilerini anlatıcam çünkü bu ay geciegeceden sonra çok tuhaf şeyler yaşadım :dua::eek:
Dualarinızi esirgemeyin ben ve çocuk isteyen hanımların görüşleri bebek dolsun :KK9:
Hayırlısı olsun inşallah dualarım sizinle haber edin :)

Sizce bu testler pozitifmi

Eklentiler

• IMG_20180827_224102783.jpg
    IMG_20180827_224102783.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 131
Evet canım gözün aydın günün gecmismiydi :)
Tam geçti diyemem geçen ay 3 gün gecikti ve adet oldum ama 2 gün sürdü bu ayda öyle 22 başladı 23 bitti geçen ayda yaptığım teslerdede çok hayali çizgiler vardı ama görmek için kendimi zorluyordum bugün yaptığım bunlar akşam yaptım aynı ıdrarla farkli markalarla boyle cikti sabah tekrar yapicam yaaa umarım vardır çok istiyorum

Tam geçti diyemem geçen ay 3 gün gecikti ve adet oldum ama 2 gün sürdü bu ayda öyle 22 başladı 23 bitti geçen ayda yaptığım teslerdede çok hayali çizgiler vardı ama görmek için kendimi zorluyordum bugün yaptığım bunlar akşam yaptım aynı ıdrarla farkli markalarla boyle cikti sabah tekrar yapicam yaaa umarım vardır çok istiyorum
Hayırlısı inşallah canım :emir_bebek:
Bende heyecandan uyuyamiyorum sabah gibi test yaptircam :KK200:

Hayırlısı inşallah canım :emir_bebek:
Bende heyecandan uyuyamiyorum sabah gibi test yaptircam :KK200:
Allahım insallah sanada banada ve tüm.istwyenlere nasip etsin ben yeni uye oldum takip ediyordum ama yazmıyordum bana ilk yorum yapan sensin canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende dualarım seninle

Allahım insallah sanada banada ve tüm.istwyenlere nasip etsin ben yeni uye oldum takip ediyordum ama yazmıyordum bana ilk yorum yapan sensin canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende dualarım seninle
Inşallah canım çok istiyorum bende yeni evliyim doktora gittim hormonların iyi yakında gebe kalabilirsin dedi ama ınş eşimden yana sıkıntı çıkmaz

Back