• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel görünüme kavuşmak için önerilerr???

• Konu Sahibi Konu Sahibi acd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acd

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
22
1
6
34
Adana
Sarımsak çayı yeşil çay beşi bir yerde çayı aldım ve kuru kayısıyla ev yoğurdum var. Kayısı yağım var içmek için günde 1 kaşık. 5 kilo vermem lazım alt bölgemden. Bunları düzenli olarak yiyip içecem sabahları yulaf ezmesi yiyorum ögle elma aksamda Allah ne verdiyse . Günde +50 İp atlayıp 50 de squat yapsam 50 mekik çeksem kilo verirmiyim? Kaç aya 57 olurum 63.5 kiloyum boyum 160.

Sarımsak çayı yeşil çay beşi bir yerde çayı aldım ve kuru kayısıyla ev yoğurdum var. Kayısı yağım var içmek için günde 1 kaşık. 5 kilo vermem lazım alt bölgemden. Bunları düzenli olarak yiyip içecem sabahları yulaf ezmesi yiyorum ögle elma aksamda Allah ne verdiyse . Günde +50 İp atlayıp 50 de squat yapsam 50 mekik çeksem kilo verirmiyim? Kaç aya 57 olurum 63.5 kiloyum boyum 160.

Sarımsak çayı veya diğer bitki çayları kullanarak zayıflamak istiyorsanız şunu diyeyeyim ben size..
Yediklerinizi içtiklerinize çok dikkat etmeniz gerekir.
Sporunuzu düzenli olarak yapmanız gerekir..

Bu yaptıklarınızın hepsinin teker teker faydasını görürsünüz.Ama dediğim gibi düzenli olması gerekiyor bir gün öyle bir şöyle yaparım diyerek hiç bir yol kat edemezsiniz..

bende 60 kiloyum 57 olmak ıstıyorum ama hıc bışey yapmıyorum ve vucudumun her yerı zayıf bacaklarım irileşiyo yaaaa:23::23::23:

kızlar imkanınız varsa yüzün yüzün yüzün bol yüzmek çok zayıflatır kapalı havuz varsa özkaymak otellerınde var mesela :ssz::ssz:

Back