- 11 Aralık 2018
- 39.805
- 246.726
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Koton’un sweat’leri de çok güzel bence. Geçen sene sezon sonu 20-25 liradan 8-10 tane toplamıştım. Bu kış evire çevire giyiniyorum hepsini.Avmsindeki tek giyim mağazası LCWaikiki olan küçük bir ilçede çalışıyorum. Kazaklarımın çok büyük bir çoğunluğunu ve dış giyimi oradan aldım, memnunum. Geçende Trendyol’daki Koton’da kazaklarda 3 al 2 öde vardı, parça başına da 50₺ gibi bir fiyataydı. 3 kazağa 110₺ ödedim. Çok da memnun kaldım her birinden. Beden konusunda duruşuna, kesimine şöyle bir bakıyorum, dar duruyorsa bir beden büyük alıyorum. Denemeyerek almaya o kadar alıştım ki mağazaya da gitsem denemeden alıyorum . Mağazaların kendi paylaştığı beden tablolarına bakmak da faydalı. Kotlarımı Mavi’den alıyorum, geçende Defacto’dan kadife pantolon aldım iki tane de. Onlardan da memnun kaldım. Pijama ve iç çamaşırında Penti’de indirim yakalamaya çalışıyorum, olmazsa onlar da Lcw . Ayakkabı için Bambi’ye bakıyorum, Derimod’da da bazen 1 alana 1 bedava vs oluyor.
en doğru yorum bu olmuşşArtık almıyorum ya cidden bayadır alışveriş yapmıyorum cünkü ucuza yok
Dalımıza takacak deyimi hangi yöreceKalite diye bahsettiğim bari dalimiza takacak kadar olsun herşey döküntü gibi.burda seçenek az
oradan ben de alıyorum etiketli çok uyguna buluyorum.bazen 3 de bir fiyatına bile bulunuyor
ucuz diye herşeyi toplamakta iyi bir şey değil.3 4 yıl önceye dek öyleydim alır alır giymezdim .artık gerçekten beğendiysem alıyorum parçalarıValla haklısınız, ben de artık ilk dolaba bakmaya başladım. Hatta şu an dolap favorilerimde 40tl'ye etiketli bir alt üst plaj takımı var ve trendyolmilla yaz mevsiminde ikisini ayrı ayrı satıyordu ve toplam 200tlye falan geliyordu çok iyi hatırlıyorum. Aslında mantıklı olan şimdi 40tl'ye alıp yaz gelince de giymek. Hatta giydikten sonra yine 40a satılabilir bile yani. Amaa işte kendimi şimdi giymeyeceğim bir şeye para vermeye ikna edemiyorum
ucuz diye herşeyi toplamakta iyi bir şey değil.3 4 yıl önceye dek öyleydim alır alır giymezdim .artık gerçekten beğendiysem alıyorum parçaları
aynen öyle ayrı ayrı mağazalardan alışveriş yapıp eşler anlamasın diye hepsini tek poşete aktarıyorduk ha ha haEvet evet çok kolay bağımlılığa dönüşüyor alışveriş işi :)
aynen öyle ayrı ayrı mağazalardan alışveriş yapıp eşler anlamasın diye hepsini tek poşete aktarıyorduk ha ha ha
Bu seneden ümidim yok. Yaza doğru alırım ancak.cat bot da inmedi bir türlüü
400 lü fiyatta kazakları asla vermemm.little big de bir ürüne 2.si yüzde elli idi 129 kazağa verdim yarı fiyatına da bir tane daha aldım giyiyorumm.tanesi 80 li bir fiyata geldi böyleceÖnceden ambardan bir iki parça alıp kombin yapıyordum fena iyi oluyordu ambar şimdi bershkanın 2020'si olmuş...
Pull bear , stradivarius bu ikisini cok severdim her ay bir parça alırdım 2 yıl olacak kapısından girmiyorum mümkün değil
Biz de annemle böyle saklıyorduk babamdanaynen öyle ayrı ayrı mağazalardan alışveriş yapıp eşler anlamasın diye hepsini tek poşete aktarıyorduk ha ha ha
sırt çantası da işe yarıyor.katla at içine.alışverişten hiç bir şey almamış gibi görünBiz de annemle böyle saklıyorduk babamdan
Dala takmak ne demek yaKalite diye bahsettiğim bari dalimiza takacak kadar olsun herşey döküntü gibi.burda seçenek az