Güzel giyinmek (kaliteyi ucuza almak)🙈🤩

Koton’un sweat’leri de çok güzel bence. Geçen sene sezon sonu 20-25 liradan 8-10 tane toplamıştım. Bu kış evire çevire giyiniyorum hepsini.

Valla trendyolmiladan üç beş bişi aldım bence hepsi naylon. Polyester kumaştan yapıyorlar. Hiç tarz da durmuyor .
Ben genelde twistten giyinmeyi seviyorum.
Tek parça alırım , yıllarca giyerim ben.
Ucuza kalite diye bir şey olduğuna inanmıyorum.

oradan ben de alıyorum etiketli çok uyguna buluyorum.bazen 3 de bir fiyatına bile bulunuyor

Valla haklısınız, ben de artık ilk dolaba bakmaya başladım. Hatta şu an dolap favorilerimde 40tl'ye etiketli bir alt üst plaj takımı var ve trendyolmilla yaz mevsiminde ikisini ayrı ayrı satıyordu ve toplam 200tlye falan geliyordu çok iyi hatırlıyorum. Aslında mantıklı olan şimdi 40tl'ye alıp yaz gelince de giymek. Hatta giydikten sonra yine 40a satılabilir bile yani. Amaa işte kendimi şimdi giymeyeceğim bir şeye para vermeye ikna edemiyorum

ucuz diye herşeyi toplamakta iyi bir şey değil.3 4 yıl önceye dek öyleydim alır alır giymezdim .artık gerçekten beğendiysem alıyorum parçaları

Düşük bütçeyle güzel giyinmek için yavaş yavaş elde edilmiş ve mutlaka zamansız, modası geçmeyecek parçalardan oluşan bi giysi/çanta/ayakkabı-çizme birikimi gerekli bana göre, bi de oluşan bu birikimin birbiriyle rahat kombin edilebilir, uyumlu parçalar olması çok önemli, diğer türlü çok pahalı parçalar da alsanız kendini göstermiyo, ki zaten bu da düşük bütçeyle mümkün değil gibi bişey

Ayrıca uyumlu, sade ve şık takılarla kıyafeti desteklemek de baya etkili oluyo,

Diğer bi husus da giyilen şeyi taşıyabilmek, güzel bi fiziğe sahip olmak, fit, temiz ve son derece bakımlı olmak gerekiyo, böyle olunca yerine göre makul yerlerden alınan parçalar bile güzel durabiliyo üstte, fitsen giyinmek, taşımak daha kolay bu yadsınamaz bi gerçek kimse kırılmasın

Bi de şükür ki parayla alınamayan bi şey var o da zevk, şöyle örnek vereyim, bi arkadaşım var pazardan bile alsa herkes sorar üstündekini, o kadar güzel seçer ve taşır ki, başka bi arkadaşım ipekyol ve türevlerinden giyinir ama taşıyamadığı ve güzel seçimler yapamadığı, artı fit olmadığı için şık, elegant görünmez

Önceden ambardan bir iki parça alıp kombin yapıyordum fena iyi oluyordu ambar şimdi bershkanın 2020'si olmuş...

Pull bear , stradivarius bu ikisini cok severdim her ay bir parça alırdım 2 yıl olacak kapısından girmiyorum mümkün değil

400 lü fiyatta kazakları asla vermemm.little big de bir ürüne 2.si yüzde elli idi 129 kazağa verdim yarı fiyatına da bir tane daha aldım giyiyorumm.tanesi 80 li bir fiyata geldi böylece

İşin özü biraz emek vermek, uğraşmak, indirimleri de takip edip uygun fiyata almak için kafa patlatmak gerekiyo, yazılan çoğu mesaja katılıyorum, konu sahibi yaşadığım yerde hiç bişey yok, netten de bulmayı, almayı beceremiyorum diyor, verebileceğim tek tavsiye bi hfsonu en yakınındaki büyük bi şehre gidip alışveriş yapmak

Kaliteyi ucuza alamazsınız
Ancak çok sıkı fiyat takibi yaparsanız, indirim zamanında beğendiğiniz ürünlerin bedenleri kaldıysa mümkün. Diğer türlü hem kaliteli olsun hem ucuz olsun yok yani.
Trendyolmillanın çoğu ürünü evde giymelik bana göre, yada yazın yazlıkta bahçede giymek için alıyorum. Bazı ürünlerin kalitesi kabus gibi
Haftasonu gidebileceğiniz yakın büyük iller ilaki vardır. Senede 2-3 kez, en iyisi indirim zamanı gidip deneyerek almanızı tavsiye ederim. Zamanla markaların kalıplarını öğreniyor insan, denemeden internetden alıncada tam oturuyor. Uzun zamandır iade veya değişim yapmadım. Pandemi çıkalı çoğu zaman mağzadada denemeden alıyorum artık ürünleri, ağzımda maskeyle kabinde boğuşmaktansa alıyorum çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…