- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Valla ben Trendyolmillayı çok beğeniyorum ama bütün parçalarını değil kesinlikle çok detaylı inceliyorum yorumlarda foto atanlar oluyor onlara bakıyorum. Pantolonların kalıpları çok güzel oluyor. Bazen de yorumu olmayan parçaları alıp riske giriyorum ama genelde hep güzel çıkıyorSlm bayanlar
Burada çok zevkli güzel giyiyen bayanlar olduğunu adım gibi biliyorum
Şimdi dokulun bakalımnerelerden alıyorsunuz nasıl harcama yapıyorsunuz.ne olur banada fikir verin.giyim sitelerinden iki üç alisverisim oldu hepsi ışıl ışıl duruyor geliyor ürün berbat kalıbı var.marka üründe aldım onlar bile sitede gozuktugu gibi güzel durmuyor.sorunlu fiziğim yok 38 beden giydiğini yakistiran biriyim. ama alacak şey bulamıyorum kendi şehrimde mağazalarda satılanlar çok iyi parçalar değil.gereksiz şeyler bir ton para bedava verseler giymezsin zaten ağzı yüzü sunup tuhaf parcalar
Burası BDV konunuz yanlış yerde. Büyük ihtimalle konunuz taşınacak.Slm bayanlar
Şimdi dokulun bakalımnerelerden alıyorsunuz nasıl harcama yapıyorsunuz.ne olur banada fikir verin.giyim sitelerinden iki üç alisverisim oldu hepsi ışıl ışıl duruyor geliyor ürün berbat kalıbı var.marka üründe aldım onlar bile sitede gozuktugu gibi güzel durmuyor.sorunlu fiziğim yok 38 beden giydiğini yakistiran biriyim. ama alacak şey bulamıyorum kendi şehrimde mağazalarda satılanlar çok iyi parçalar değil.gereksiz şeyler bir ton para bedava verseler giymezsin zaten ağzı yüzü sunup tuhaf parcalar
İlgili başlıklar altında çok güzel konular var, bir karıştırın derim siteyiSlm bayanlar
Burası BDV konunuz yanlış yerde. Büyük ihtimalle konunuz taşınacak.
Size göre dert olmayabilir ama bana göre dert.İlgili başlıklar altında çok güzel konular var, bir karıştırın derim siteyi
Yanlış anlamazsanız, sizce de bdv’ye hiç uygun olmayan bir konu değil mi konunuz?
Size göre dert olmayabilir ama bana göre dert.
Yasaklanacaz konuya yazamayacaz.Eki Görüntüle 2982944
Geyik yapmadan gideyim, son mesajım olsun “ kidinin dişmini yini kidin, ehe”
Ben öyle marka hiç aramam üzerime yakışan ve iyi birşeyse malı alırım addac DeFacto falan ve çoğunluk trendyoldan ve mutlaka internet yorumlarına bakarım nasıl kombin edeceğime bakarım zaten fiyatlar uçtu az çok neye ne değer anlarız ,instgramda çok güzel butikler var bade deniz havoş Banu tor bi sitelerde çok kaliteli ve güzel şeyler varSlm bayanlar
Bu katılıyorum. Twist İpekyol kalıpları nispeten büyük olan markalar. Oxxo bir tık dar kalıp, HM nin genelde tam kalıp oluyor. Bu markaları örnek olarak söyledim, öncelikle marka hakkında fikir sahibi olup, en azından 1 kez mağazadan denemiş olmak gerekiyor. Bir de kullanıcı yorumları çok önemli. Onlar da bayağı yol gösteriyor.Berbat kalip nedir? Bazi markalarin kalibi geniş bazilarinin dardir. Bunlari bilmeden internet alişverişi yapmayin zaten.
Ayni markanin pantolonlari bile birbiriyle ayni kalipta ve kesinde değil.
Ben giydigim markanin hangi modellerinin bana uygun oldugunu biliyorum ve insternet alisverisi yaparken asagi yukari elime ne gececegini biliyorum.
Bunlari bilmek ve supriz yasamamak icin once biraz magazadan alisveris yapmak urunleri denemek lazim.
İpekyol mesela çoğu urunun kaliplari benim icin kocaman 34 beden dedikleri bazi kiyafetlere 36-38 beden insanlar rahat girer. Oradan alisveris yapmiyorum.
Once bir magazalarini gezin yani markalarin kalitesi, kalibina bakin sonra internet alisverisine geçin. Aldigim marka urunlerin hiç biri gorundugunden alakasiz gelmedi elime benim.
Buraya konu açmak sıkıntılı mi onu bile bilmiyordum.budq bana çok dert meselaÖncelikle banlanacaksınız konu burda diye. Ama ben yine de en begendiğim markayı yazacağım.
Allday.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim boyum kısa birde bana göre kıyafetler için öneride bulunabilir mi arkadaslarimiz H Hayat ne garipBuraya konu açmak sıkıntılı mi onu bile bilmiyordum.budq bana çok dert mesela
İnanın bir giyecek şeyim kalmadı alamıyorum sitelerdn.herkz alıp alıp giyiyor.bir kot bir kumaş pantolon alamadım aylardır eskiyl geziyorum.avmlerde burda bulunan markalar güzel parça getirmiyor.guzel şeyler yok.cogu modeli burdqkilerde bulamayız .Bershka zara vs gibi markalar zaten yok burda
Sorun suki bu bahsettiğiniz butikleri takip ediyorum zaten fakat geçen bir büyükten aldım üç swet ucude s beden kalıp üç kişi gir r içine sala mi salaş penyesid gözüktüğü gibi değil isyan ettim geri iade daha param bugün yattı paryla rezil oluyorum.gidip alayım deneyip diyorum saatlerce gezip eve boş dönüyorum seçici biride değilim yeminle doğru düşür bir kıyafet bulamazsınız mağaza yok düzgün burdaBen öyle marka hiç aramam üzerime yakışan ve iyi birşeyse malı alırım addac DeFacto falan ve çoğunluk trendyoldan ve mutlaka internet yorumlarına bakarım nasıl kombin edeceğime bakarım zaten fiyatlar uçtu az çok neye ne değer anlarız ,instgramda çok güzel butikler var bade deniz havoş Banu tor bi sitelerde çok kaliteli ve güzel şeyler var
Kasmayın bu kadar yahu. Beğendiğinizi alın, gelince beğenmezseniz iade edin.Buraya konu açmak sıkıntılı mi onu bile bilmiyordum.budq bana çok dert mesela
İnanın bir giyecek şeyim kalmadı alamıyorum sitelerdn.herkz alıp alıp giyiyor.bir kot bir kumaş pantolon alamadım aylardır eskiyl geziyorum.avmlerde burda bulunan markalar güzel parça getirmiyor.guzel şeyler yok.cogu modeli burdqkilerde bulamayız .Bershka zara vs gibi markalar zaten yok burda
Ah ben bu konuda çok şanslıyım tek tip giyindigim için ne giyeceğim derdim hiç olmuyorSlm bayanlar