Güzel giyinmek (kaliteyi ucuza almak)🙈🤩

Kaliteyi ucuza alamazsınız
Ancak çok sıkı fiyat takibi yaparsanız, indirim zamanında beğendiğiniz ürünlerin bedenleri kaldıysa mümkün. Diğer türlü hem kaliteli olsun hem ucuz olsun yok yani.
Trendyolmillanın çoğu ürünü evde giymelik bana göre, yada yazın yazlıkta bahçede giymek için alıyorum. Bazı ürünlerin kalitesi kabus gibi
Haftasonu gidebileceğiniz yakın büyük iller ilaki vardır. Senede 2-3 kez, en iyisi indirim zamanı gidip deneyerek almanızı tavsiye ederim. Zamanla markaların kalıplarını öğreniyor insan, denemeden internetden alıncada tam oturuyor. Uzun zamandır iade veya değişim yapmadım. Pandemi çıkalı çoğu zaman mağzadada denemeden alıyorum artık ürünleri, ağzımda maskeyle kabinde boğuşmaktansa alıyorum çıkıyorum.
İşte bu aynen katılıyorum size.bir hafta sonu gidip büyük bir ilden alicagim

Trendyolmilla bi benim yüzümü güldürmeyi başaramadı. Bi kere kıyafetler hic normal boyutta değil. Ya çuval gibi yada göbek üstünde. Evde giymelik tayt pijama onlar için ideal.

Trendyolmilla bi benim yüzümü güldürmeyi başaramadı. Bi kere kıyafetler hic normal boyutta değil. Ya çuval gibi yada göbek üstünde. Evde giymelik tayt pijama onlar için ideal.
Aynen bende bişey begenemiyorum düzgün bişey yok gibi absürt şey çok var.yaa çok kısa gobeke üstü yaaa salkım saçak

X