- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
okan bayülgen cem yılmaz gibi mi yani?Ah ben bu konuda çok şanslıyım tek tip giyindigim için ne giyeceğim derdim hiç olmuyor
Anacığım kasmiyorum ama dalima takacak yeni bir kıyafetim yok bir yere gidicem hop dolaptaki aynı şey.yeni biseylerim olsun alayım üstüme güzel olsun temiz temiz giyeyim istiyorum.yokki birseyim dolap bomboş eskileride hep seçtim.biraz önce iade param yatmış bir butikten mesela gene para cepte gene giycek adam akıllı bişey yokKasmayın bu kadar yahu. Beğendiğinizi alın, gelince beğenmezseniz iade edin.
Lüks markaların internet sitelerine giriyorumSlm bayanlar
Burada çok zevkli güzel giyiyen bayanlar olduğunu adım gibi biliyorum
Şimdi dokulun bakalımnerelerden alıyorsunuz nasıl harcama yapıyorsunuz.ne olur banada fikir verin.giyim sitelerinden iki üç alisverisim oldu hepsi ışıl ışıl duruyor geliyor ürün berbat kalıbı var.marka üründe aldım onlar bile sitede gozuktugu gibi güzel durmuyor.sorunlu fiziğim yok 38 beden giydiğini yakistiran biriyim. ama alacak şey bulamıyorum kendi şehrimde mağazalarda satılanlar çok iyi parçalar değil.gereksiz şeyler bir ton para bedava verseler giymezsin zaten ağzı yüzü sunup tuhaf parcalar
Öyle beğendiğim bir kumaş türü model bulsam b n ustun uçacagim ama vallahi yok.burda Zara hm Bershka Stradivarius falan filan yok ki kurumsal mağaza kalıbını bile bilmiyorum hasret kaldık onlara.T adlı siteden genel olarak
Ya da kurumsal markalardan
Ama çok beğendiğim kumaşı ürünü kaliteli bir şeyse sıradan bir butikten de alırım.
Marka takıntım yoktur.
Artık zaten çok şık ve kaliteli ürünler yok hiç bir yerdeÖyle beğendiğim bir kumaş türü model bulsam b n ustun uçacagim ama vallahi yok.burda Zara hm Bershka Stradivarius falan filan yok ki kurumsal mağaza kalıbını bile bilmiyorum hasret kaldık onlara.
Avm içindeki mağazalar klasik heryerdeki mağazalar var onlarunda içindeki inanın pazardakiler bile güzel modelleri bin kat almazsın ürün yok
Vallaha bravo harika en iyisi bu kimsedede yok tebrikler güle güle giyinLüks markaların internet sitelerine giriyorum
Beğendiğim modelleri kaydediyorum
Fotografları detaylarıyla inceliyorum
Kumasciya gidip 3 metre kumaş alıyorum
Oturup evde aynısını 15-20 tl maliyetle dikip giyiyorum
Hem kumaştan emin oluyorum
Hem dikiş kalitesini biliyorum
Hem modelde beğenmediğim, bana gitmeyeceğini düşündüğüm yerleri kendime göre ayarlıyorum
Pişti olma ihtimali de yok
E alın diyorum işte ben de. Almazsanız dolapta nasıl yeni bir şey olsun? Kaliteyi ucuza almak gibi bir fikirden vazgeçmeniz gerekiyor ancak bunun için. Evde giyilecek kıyafetler ucuza alınır sadece. Ya kaliteden ödün vereceksiniz ya paranıza kıyacaksınızAnacığım kasmiyorum ama dalima takacak yeni bir kıyafetim yok bir yere gidicem hop dolaptaki aynı şey.yeni biseylerim olsun alayım üstüme güzel olsun temiz temiz giyeyim istiyorum.yokki birseyim dolap bomboş eskileride hep seçtim.biraz önce iade param yatmış bir butikten mesela gene para cepte gene giycek adam akıllı bişey yok
Youtube videolarıyla öğrendim bu arada sıfırdanVallaha bravo harika en iyisi bu kimsedede yok tebrikler güle güle giyin
Parama kiyacağım değecek şey olsun yeterki.E alın diyorum işte ben de. Almazsanız dolapta nasıl yeni bir şey olsun? Kaliteyi ucuza almak gibi bir fikirden vazgeçmeniz gerekiyor ancak bunun için. Evde giyilecek kıyafetler ucuza alınır sadece. Ya kaliteden ödün vereceksiniz ya paranıza kıyacaksınız
Tamam ne istiyorsunuz ben size bulayım hemen kaliteli şeyler.Parama kiyacağım değecek şey olsun yeterki.
Hem para cebimde dusrsun hem giyeneyim demiyorum heleki şu devirde
Yalova'da mı yaşıyosunuz?Buraya konu açmak sıkıntılı mi onu bile bilmiyordum.budq bana çok dert mesela
İnanın bir giyecek şeyim kalmadı alamıyorum sitelerdn.herkz alıp alıp giyiyor.bir kot bir kumaş pantolon alamadım aylardır eskiyl geziyorum.avmlerde burda bulunan markalar güzel parça getirmiyor.guzel şeyler yok.cogu modeli burdqkilerde bulamayız .Bershka zara vs gibi markalar zaten yok burda
Kalite diye bahsettiğim bari dalimiza takacak kadar olsun herşey döküntü gibi.burda seçenek azKaliteyi ucuza alamazsın bence.
Lv gucci mucci yığarsın buraya sen bulmaTamam ne istiyorsunuz ben size bulayım hemen kaliteli şeyler.
kombinleyerek almıyorsunuz demek ki.parçalar birbirine uymuyor gene kıyafetsiz kalıyorsunuz.iyi kumaştan siyah bir pantolon siyah bir elbise ve etek şart.duruşu güzel 2 jean şart.üstüne şık 2 3 kazak şart.jean ceket artı siyah bir ceket te şart.2 kaliteli ayakkabı ve 2 de iyi çanta şart.butikler pahalı olur indirimlerden ya da morhipo gibi sitelerden alın.olmayanları hemen iade alıyorlar kargo ücretsiz.iyi bir mont alın mesela 1 2 aya fiyatlar düşer.yazın kışlık kışın da yazlık alırsanız iyi parçalara sahip olursunuz.Anacığım kasmiyorum ama dalima takacak yeni bir kıyafetim yok bir yere gidicem hop dolaptaki aynı şey.yeni biseylerim olsun alayım üstüme güzel olsun temiz temiz giyeyim istiyorum.yokki birseyim dolap bomboş eskileride hep seçtim.biraz önce iade param yatmış bir butikten mesela gene para cepte gene giycek adam akıllı bişey yok
Yok ne gezsin orda bulunur.icanadiludq bir sehirYalova'da mı yaşıyosunuz?
dalımıza takmak mı?hangi bölgenin deyimi o çok hoşuma gittiKalite diye bahsettiğim bari dalimiza takacak kadar olsun herşey döküntü gibi.burda seçenek az