Güzel giyinmek (kaliteyi ucuza almak)🙈🤩

Çok tşkler tam aradığım şeyler yazmışsınız güzel öneriler.fakat bunları alacak yerler düzgün parçalar kalıbı iyi olucak al al iade et oda sikiyor.bunu hep deneye yanilami yapmam lazım site alisverilerinde

ben bazen 2 bedenini de alıyorum hangisi olmadıysa onu iade ediyorumm.alışveriş zamanı şu an değil zaten.şubat ortasında başlar büyük indirimler.o zaman alın .kazıklanmaya gerek yok

Siyah kaliteli bir kumaş pantolon
Bir siyah etek.
Bir siyah blazer ceket.
İki kot üç parça bluz
Üç parça gömlek
İki ayakkabı
Çanta var sayılır

Koskoca trendyolda hiç mi birşey bulamıyorsunuz? İlginc

Siyah kaliteli bir kumaş pantolon
Bir siyah etek.
Bir siyah blazer ceket.
İki kot üç parça bluz
Üç parça gömlek
İki ayakkabı
Çanta var sayılır
beyaz ve siyah tişört hayat kurtarır.hem ceket jean mont içine hem de gömlek v yaka kazak içine giyilir.ürünleri şimdiden tespit et fiyatları düşünce hemen al.deri pantolonlar da moda şu an.tayt olmayan aynı kumaş pantolon gibi olanları da var.vitrin markasının sitesinden aldım ben mesela.

Samiyet olsun diye( sempatiklik açısından) yazdım kusura bakmayın.
Siİmi kiricam hanfendi sırtıma takacak yok
Hay Allah'ım
annaannem de türkmen kökenliydi bulaşığı çamaşırı yıka yerine yu arıt derdi bana.yöresel diller güzeldirr yaşatılıyor ne güzel işte

Samiyet olsun diye( sempatiklik açısından) yazdım kusura bakmayın.
Siİmi kiricam hanfendi sırtıma takacak yok
Hay Allah'ım
Yöresel tabir çünkü. Ne demeye çalıştığınızı anlamayan bir sürü insan var. Ben anlamayıp google’ladım mesela ne diyor acaba diye. Konya yöresinde kullanılıyormuş genelde. Biz gelip burda asfalyalarımızı attırmayın diyor muyuz? Demiyoruz. Çünkü çoğunluk anlamaz

Kalite diye bahsettiğim bari dalimiza takacak kadar olsun herşey döküntü gibi.burda seçenek az
Orası neresi? Geçen Trendyolmilla’dan bir şeyler bakayım dedim, zaten çok kaliteli şeyler değil. Hiç indirim yoksa oradan almak mantıksız. Düzgün bir kazak 150 lira. Ona para vereceğime İpekyol’dan süveter ve gömlek aldım. Onlar da aynı fiyat ama en azından kaliteli. Defalarca yıkansa da formları bozulmuyor. Normalde mağazasına gitsem bulamam, indirimleri gözleyip aldım tabii ki.

cat bot da inmedi bir türlüü

Kalite ucuza alınmaz ama orta kalite alınabilir. Trendyolmillanın kıyafetleri güzel. Abiye işini beceremiyorlar ama :) günlük kıyafetler fiyat/performans ürünleri oluyor tam. Abartı bir kalite beklemeden alıyorum o yüzden hayal kırıklığı da olmuyor. Bershka vs markalar da trendyol ile aynı kalitede ama x3 kat fiyat biçiyorlar benzer ürünlere. Mesela ben trendyolda 200tl verip bir kot alıyorsam kuzenim sosyete pazarından aynı kıyafeti etiketli bir şekilde yarı fiyatına alabiliyor. Bir gün gidip orayı da kurcalayacağım sırf meraktan :) bir de dolap uygulamasında etiketli ürünleri daha uyguna bulabilirsiniz. Gerçek bir örnek vereyim ben bir kere zara'dan bir elbiseye kafayı takmıştım ancak 350-400tl civarıydı ve kendi bedenimi de bulamıyordum. Birkaç hafta sonra dolap uygulamasında benim bedenim olan o elbiseyi 230a aldım etiketi bile üzerindeydi. Alan kişiye hediye gelmiş ama değişim süresini kaçırdığı için elinde kalmış. Bana etiketli, fişli ve hediye paketli bir şekilde göndermişti. Biraz zaman alır ama bu tarz uygulamarda da hiç giyilmemiş kıyafet bulabilirsiniz.

Avmsindeki tek giyim mağazası LCWaikiki olan küçük bir ilçede çalışıyorum . Kazaklarımın çok büyük bir çoğunluğunu ve dış giyimi oradan aldım, memnunum. Geçende Trendyol’daki Koton’da kazaklarda 3 al 2 öde vardı, parça başına da 50₺ gibi bir fiyataydı. 3 kazağa 110₺ ödedim. Çok da memnun kaldım her birinden. Beden konusunda duruşuna, kesimine şöyle bir bakıyorum, dar duruyorsa bir beden büyük alıyorum. Denemeyerek almaya o kadar alıştım ki mağazaya da gitsem denemeden alıyorum . Mağazaların kendi paylaştığı beden tablolarına bakmak da faydalı. Kotlarımı Mavi’den alıyorum, geçende Defacto’dan kadife pantolon aldım iki tane de. Onlardan da memnun kaldım. Pijama ve iç çamaşırında Penti’de indirim yakalamaya çalışıyorum, olmazsa onlar da Lcw . Ayakkabı için Bambi’ye bakıyorum, Derimod’da da bazen 1 alana 1 bedava vs oluyor.

Bravo valla.imrendim size

oradan ben de alıyorum etiketli çok uyguna buluyorum.bazen 3 de bir fiyatına bile bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…