Merhaba, sanırım bi yanlış anlaşılma oldu. Ailem bana karşı her zaman güvensizdi bu benim yaşam söylememe ya da başka bir durumla ilgili değildi. Çok net hatırlıyorum ilkokulda tüm sınıf geziye giderken babam bana izin vermemişti. Sınıf öğretmenim babamla konuşup ikna etmeye çalışmıştı. Ortaokul sonda mahallede oyun oynarken telefonu duyup açmadığım için eve gelince babam telefonumu kırmıştı, lisede çalışkan bir öğrenci olduğum halde annem dershanede sınava gidiyorum diyince inanmaz ben senin nereye gittiğini biliyorum tarzı şeyler söylerdi. Sanırım ortaokul döneminde bakkaldan eve dönerken inşaat işçilerinin olduğu kaldırımdan geçtiğim için annem saçma sapan şeyler söylemişti. Evet şu an kendi istediğim gibi yaşamak için zaman zaman yalan söylüyorum ama 26 yaşında bir kadının tek başına tatile çıkmak, konsere gitmek, tiyatroya gitmek için yalan söylemek zorunda kalması benim suçum değil. Babama açık açık tek gidiyorum desem tamam git demezdi. Ne yapmam gerekirdi? Tüm hayatımı onun tamamlarına bağlı yaşamam mı?