Kızlar selam,
Aslında bunu konu güncellemesi gibi yazarım diyordum ama sonu berbat bittiği için içimi dökmek istedim.
Tek başıma kısa da olsa tura katıldım, çok güzel geçti. Bir sürü insanla tanışıp sohbet ettik, güzel güzel fotoğraflar çektim, gittiğim yeri de çok sevdim.
Sorun şu ki, akşam eve baya geç geldim. Gece 1di eve geldiğimde. Babam saçma sapan mesajlar attı. Attığı mesajları aynen yazıyorum. Kendiöi tutamayıp otobüste ağladım. Fark etmesin kimse diya kasınca daha çok ağladım.
Niye erken dönmedin gece o saatte nasl geleceksin yalancının mumu yassiyakagaryanan sen kimi ksttiriyosun sen yalancı birisn basına bir olay gelirse eve gelme kendin dusun
Gecenin yarısı bir kız takside sen kendi burnun doğrultusuna gidiyom sonunu kendin dusun
Aileme arkadaşımla gidiyorum diye yalan söyledim. Tek gidiyorum desem izin vermezlerdi. Tur programından dolayı ben dönüşü en geç 11 olur diye düşünüyordum ama çok geç döndüm. Babalar muhtemelen erkekle gittim sandılar. Annem daha önce bir yalanımı yakalamıştı. Yalan söylediğim için asla kötü hissetmiyorum çünkü hayatımı kısıtlayan saçma sapan halleri var. Yalan söylemezsem evden çıkartmazlar. Ben isterdim ki gece geç dönünce babam ben geleyim önüne gece vakti ne olur ne olmaz diye mesaj atsın. Ama onlar can güvenliğimden değil namus vs gibi salakça sebepler için korktular.
Akşam eve gidince muhtemelen kavga edip, olan moralim hepten gidecek.
Maddi olarak onlara bağlı değilim, beni okutmak dışında maddi bi destekleri olmadı. (onda da yaz dönemi, okul dönemi çalışıp kendi harçlığımı kazandım.) şimdi 26 yaşındayım ailem can güvenliğim için korksa böyle demezdim, onların korkusu çok başka.
Evde askılı giyme jehan, etek giyme jehan, elbise giyme jehan, gece geç gelme jehan.
Yeter ya 26 yaşındayım babamla kavga etmemek için kendimden ödün vermek istemiyorum. Ben hayatımda eve geç gelirsem babamla yine kavga ederiz diye günleri berbat bitirmekten, sırf bu sebeple inşallah ölür gelir bu eve diye laflar işitmemten acayip bıktım. Evden de gitmeye kesin kararlıyım. İçimi dökmek istedim sadece.