Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Yakalayacan artık.. delikafadulden Sakın boş geçmeyin. Talimatlara uyun emi. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 İnşallah Rabbim de "ol" derrrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

,
ayyy zavallı dişiii farecikkkkkk:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle zavallicik yaaa:lepi:
tamam ama hukuki islem falan baslatmasin haa:1shok:
selam söyle görümcecigine,cok severim kendisini zaten:tomato:

Kızlar fıkralarınız çok süper yaaa. Ölüyorum gülmektenn. :roflol: :roflol: :roflol:
fikra uzmanimiz nesrin nevrocummkaydirigubbakcemile3
tebrikler ona dogruuua.s.

süpermişşşşş:roflol::roflol::roflol:

iyiyim nevromm bekliyoruz işte marttan belki bizede bi hayır gelir diye :roflol:

İnşallah canımmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bereketinden yararlanırız hepimizzzzzz. :teytey: :teytey::teytey:

slm kızlarr ben geldimmm
muhabbetleerrr süperrr
kudurmuşsunuzz vallaaaadelikafaduldendelikafadulden
nevroo iyiki açtınn burayıı vallaaŞeniz

:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:

Süper di mi ama. :dance: :dance: Tam şenlik oldu. :içelim:

yok bize lazım olan ahada böyle bi topikmiş
yemin ederim
1 saat yoktum +18 yapmışsınız hemen

Yakalayacan artık.. delikafadulden Sakın boş geçmeyin. Talimatlara uyun emi. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 İnşallah Rabbim de "ol" derrrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yakaliyim demii
insallah canim saglicakla hayirlarla gelsinler geleceklerse...
Rabbim büyük....herseyin hayirlisini versin insallah:Saruboceq:

- Kutup Ayisi

Soguk bir kutup gecesinde yavru kutup ayisi annesine yaklasarak;
- Anneeee, ben kutup ayisi miyim?
- Evet oglum.
- Peki anneee sen de kutup ayisi misin?
- Evet oglum.
- Peki anneee babam da kutup ayisi mi?
- Tabii ki oglum.
- Peki anneee dedem, dedemin dedeleri falan hepsi kutup ayisi miydi?
- Evet oglum hepsi kutup ayisiydi...
- Yani sülalemizde bi karisiklik falan yok di mi anne?
- Yok tabi oglum hepimiz kutup ayisiydik, niye soruyorsun?
- Üsüyorummmm anasini satiyim... Üsüyorummmmm!..
:roflol: :roflol:

25 - Dertli Anne

Anne kizini karsisina almis dertleniyordu : - Ahhhh!!! kizim, seni ne doktorlar, müdürler, mühendisler istedi de vermedim.
Ahhh!.. Aptal kafam...
Kiz annesine bakar, alayci bir tavirla :
- Sen merak etme anne ben hepsine verdim...

Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
:lepi:

:lepi::lepi::lepi:

canlar ben cikiyorum artik,disarda gezdim,geyigimi yaptim eglendimm,ev islerini kim yapacakkaydirigubbakcemile3
cucu kacarrrrrr

ortalık neye dönmüş burdadelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayol kızlarrrrrrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Biraz uzanıcam kızlar. mirmirmirmir Gelicem 1 saate kalmaz. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 İyi sohbetler. İyi kudurmalarrrrrrrr. delikafadulden

aynen öyle zavallicik yaaa:lepi:
tamam ama hukuki islem falan baslatmasin haa:1shok:
selam söyle görümcecigine,cok severim kendisini zaten:tomato:

fikra uzmanimiz nesrin nevrocummkaydirigubbakcemile3
tebrikler ona dogruuua.s.

TEVECCÜHÜNÜZ EFEMM:lepi:

yok bize lazım olan ahada böyle bi topikmiş
yemin ederim
1 saat yoktum +18 yapmışsınız hemen

KK +18 OLDU CANIM AYNENdelikafadulden

kızlar yaaa nerelerdeydiniz nevrom görüyosun halimizi neden geç kaldın burayı açmakla canımcım maşallahınız var hepinizin de aman nazar değmesin

kıza bakk vermedikk kimse bırakmamışşş:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…