Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızlar buranın hızına yetişilmiyo maşallah nazar değmesinde yani

tülinyyyyy koş bacım koş. bizim kedilere yer açmışlar geyiğimiz bol olsun kızlarrrrrr..

nisan ayı kaplumbağamı olsun . ana onlar yavaş olur kız bizim işimiz acele:roflol::roflol::roflol:

ayy canım izlediğim vidyoyu bir görseydin nasılda o yavaş kamlumbağa bir koşuyorduuu..he hee hala gülüyomm
:roflol:

topıgın ılk kedısı benden olsun.. tulın gel cabuk burayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayy kedicik nasılda entraman yapıyor öyle

:roflol::roflol::roflol:

nesrinn yeterr çatlıyacammmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nesrinn yeterr çatlıyacammmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

YETMEZZZZZZZZ AZ BİLE SANAA:jeyyar:

AL BU SANA ÖZELLL:lepi:
Bir kalp doktoru ölmüs. Tabutunu güllerden yapilmis dev bir kalbin ortasina
yerlestirmisler... Herkes doktorla ilgili anilarini anlatmis, ona son
vazifelerini yapmislar, tabut kapanmis, güllerden kalp seklinde bir çelengi
üzerine koymuslarve defnetmisler... Bu hüzünlü tablo yasanirken kenarda kikir
kikir gülen adama sormuslar :
- Cenaze törenindeyiz... Neden gülüyorsun be adam?
- Sormayin, ben jinekologum kendi cenaze törenimi düsünüyorum da!..

evet tatlımmm az kalmışş dimi :dance::dance::dance: Allahın izniyle 30 uda geçirsemmm sağlıcaklaa

darısı damadımın gelişine inşAllahhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canımmmm. Şeniz Sağlıkla gelsinnn gelinimmmmm. :asigim: Damat yola çıktı. Beyaz atlı pyensssssss. :sm_cool: gamyoncuiremsu Yeşil kamyonlu olsa olur mu? :roflol:

kızlar meraba yıkmışsınız topiği.bende bu sesler nerden geliyor diyordum.

AY BAYILDIM VALLA BEN BUNA YAAAA. NE GÜZEL KIVIRIYOR

OHH OHH YANDAN YANDANNNdelikafadulden

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider. Doktor
adama bir kavanoz verir ve :
- Bunu doldurup yarin bana getirin, der.
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar, bos
oldugunu görür ve sebebini sorar. Ihtiyar anlatmaya baslar :
- Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene
olmadi. Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce
disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi. Baktik olacak gibi degil
komsunun karisini çagirdik o da iki eli ve agziyla denedi gene olmadi, deyince
doktor kendini tutamadi ve :
- Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz?
Ihtiyar yanitladi :
- Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü...:dance::dance:

Canımmmm. Şeniz Sağlıkla gelsinnn gelinimmmmm. :asigim: Damat yola çıktı. Beyaz atlı pyensssssss. :sm_cool: gamyoncuiremsu Yeşil kamyonlu olsa olur mu? :roflol:

olmazmıııı At arabasıyla bile gelse ben kızımı verecemm ona arabanın arkasınada al yazmalım yazarız delikafaduldendelikafadulden

Bashekim bir gün deliler hastanesinde hastalari ziyarete çikar ve bir kösede delilerin kendi aralarinda bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve sorar: - "Neden söylediginiz her rakamdan sonra gülüyorsunuz diye?" Delinin biri cevap verir: - "Biz der bütün bildigimiz fikralara numara verdik.. 5 dedigimiz zaman 5 numarali fikra aklimiza geliyor gülüyoruz; 8 deyince 8 numarali fikra aklimiza geliyor, gülüyoruz", demis. Bashekim "bir de ben söyleyeyim o zaman", demis. "5", demis çit yok, "7" demis çit yok.. Bakmis çit yok; sormus "ben söyleyince neden gülmüyorsunuz?" Delinin biri cevap vermis: - "Bashekimim anlatmadan anlatmaya fark var...":roflol::roflol::roflol:

civciv benim umudum
mucizem sensin
her daraldığımda seni hatırlıyorum
Rabbimin büyüklüğünü hatırlıyorum
Sağlıkla gelsin gazel

nevro canım listen çok güzel olmuş ellerine sağlı ama benide lütfen yeni üyeler arasına eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…