Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Biraz uzanıcam kızlar. mirmirmirmir Gelicem 1 saate kalmaz. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 İyi sohbetler. İyi kudurmalarrrrrrrr. delikafadulden

BURANIN GARANTİSİ VARDI DİMİ NEVOCUMMMdelikafaduldenHANİ GÖÇERSE FALANdelikafadulden

ortalık neye dönmüş burdadelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayol kızlarrrrrrr :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
SÜÜPER DİMİİİİ SMHHHkaydirigubbakcemile3

canlar ben cikiyorum artik,disarda gezdim,geyigimi yaptim eglendimm,ev islerini kim yapacakkaydirigubbakcemile3
cucu kacarrrrrr:eek:
KIZ ÖZLETME GEL EMİİİ:lepi:

ANAMMMM TOPİK DAHA DÜN GECE AÇILMIŞ YİNE 20 SAYFA GÖTÜRMÜŞSÜNÜZ YAHUU :eek:klava::eek:klava:

NEVROMMM HAYIRLI OLSUN YENİ TOPİĞİN SÜPER OLMUŞ YAWW AMA BU DELÜ KIZLAR YIKAR BU TOPİĞİ HEE delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hayırlı olsunnn kıssslarrrrr ama burayı takip etmek mumkun değil yavvvv baksana ilk girdim 19 sayfaa

nesrinn geldim anam ama nasıl takip edeyim ben burayııı

ANAMMMM TOPİK DAHA DÜN GECE AÇILMIŞ YİNE 20 SAYFA GÖTÜRMÜŞSÜNÜZ YAHUU :eek:klava::eek:klava:

NEVROMMM HAYIRLI OLSUN YENİ TOPİĞİN SÜPER OLMUŞ YAWW AMA BU DELÜ KIZLAR YIKAR BU TOPİĞİ HEE delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ooo kaçç 20 sayfa olur dahaa
canım nekadar kaldıı doguma azldı sanırsamm

GARANTİSİ VARDIR İNŞALLAH CANIMMMMMM:roflol:

hayırlı olsunnn kıssslarrrrr ama burayı takip etmek mumkun değil yavvvv baksana ilk girdim 19 sayfaa

HOŞGELDİN CANIMM...GEYİK KIZZZ BUdelikafaduldenYAKALADIĞIN YERDEN BAŞLA OKUMAYA
:eek:

ÖKSÜRÜK

Adamın biri dahiliyeciye gitmis. Doktor ona neyinin oldugunu sormus.
-Öksurayrum, demiş.
-Ne zamanlar öksürüyorsun?
-Tuvalette oturayurken kapiyu tiklattiklari zaman
:roflol:

BURANIN GARANTİSİ VARDI DİMİ NEVOCUMMMdelikafaduldenHANİ GÖÇERSE FALANdelikafadulden

Valla zemin sağlam , müteahhit güvenilir , malzemeden de çalmadık. İnşallah çökmezzz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım okudum sağol şubat'da hamiş patlaması olmuş inşallah her ay böyle olur inşallah herkesin halayını çekeriz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:aman topiğimize nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Maşallahhh topiklerimizeeeeeeeee :nazar: :nazar: :nazar:

Kızların maşallahı var canımmm. :nazar: Ona göre malzeme kullandık. Dayanacak inşallahh. :roflol: :roflol: :roflol:

nesrinin de dediği gibi. Takıl bir yerdennn. sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile2

kız nevro ne çabuk geldin bu topik senide yoldan çıkardı :roflol: :roflol: :roflol:

X