- 7 Kasım 2008
- 1.163
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[B]canım herşey kapalı bı bura acık bıde tarama yapıo işte bakalım inş bulurumm yoksa ben mahvoldum kocişte benı mahvettıı[/B]:roflol::roflol:
ben varım ya bebem neden yanlıssın sen???:çok üzgünüm::asigim:fisfisfis
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook KİMSEYE VİRMEM ONA GÖRE süprizzzzz OOOHH çayda iyiymiş haa
buyrun efem...pastamiz yoktu simitle idare edersiniz demiii
biseycik olmas canim.aksama kocisin baksin bide..
sen varsin canim sagolasin daa,düsünsene hafta ici kocis 12 saat yok,hafta sonuda 8er saat yok...nerde güzelimm sosyal hayattt??güya caliscas:jeyyar:kocisi bi bulsam caliscasda,tövbeeeee
ah canim yeterki iste ben hemen yaparim, en buyuk hobilerimden biri pasta borektir....
ama su an ben dondurma yiyorum aynen ates basmalari var, gerci benim kirmizilar bugun geldiler, gozumuzde yolda kaldiydi sanki!!!
cucum yanlizlar kulubune hasgeldin, bende sendenim
:1hug: sağol yivrim sizde alın birer ısırık aaaa olmas ama laelaelaelaelaeben cayı yapabılırım ancak kaydirigubbakcemile2 cucum sende pASTA YAP AYSE SENDE BÖREGI AT FIRINAA cokacimcoook SABOM SENDE YEE :sm_cool:yerimseniben
valla cucum benim kociste hep calisiyo, sosyal hayat kocama bi sifir!!!
bu tedaviler yuzunden bende eve kapandim, ama allahtan burasi var:içelim:
sağolun kızlar karnımı doyurdunuz kaydirigubbakcemile2 bende size kayfe yapayım :içelim: :içelim:ah canim yeterki iste ben hemen yaparim, en buyuk hobilerimden biri pasta borektir....
ama su an ben dondurma yiyorum aynen ates basmalari var, gerci benim kirmizilar bugun geldiler, gozumuzde yolda kaldiydi sanki!!!
cucum yanlizlar kulubune hasgeldin, bende sendenim
ooooyyyy bu ne böleeeeeeeeee cokacimcoook sağol yivrim hihoyyyt
uyusuk garular,ben cayimi demledim pastami bile yaptin,hadin buyrun gariiilülülülülülükaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar karnımı doyurdunuz kaydirigubbakcemile2 bende size kayfe yapayım :içelim: :içelim:
ooooyyyy bu ne böleeeeeeeeee cokacimcoook sağol yivrim hihoyyyt
gel aysem takilalim depresif ve ayni zamanda evli ama kocisi sürekli calisanlar klübünekaydirigubbakcemile5
sükür cevremde arkadaslarim falan var ama aysem acikcasi ben baska bi sebeptende pek katilmak istemiyorum kimseye...
ne biliyor musun???
su lanet ilaclardan,ignelerden bi sürü kilo almam ve hicbiseyi kendime yakistiramamadan dolayi...hevesim gitti herseye karsi ya:çok üzgünüm:
BEND ETİMEKLI TATLIM YAPTIM OHH AFIYETIMIZ OLSUN KEŞKE BUNLAR BİLGİSAYARDAN CIKSA ŞİPSAK :roflol:
sükür cevremde arkadaslarim falan var ama aysem acikcasi ben baska bi sebeptende pek katilmak istemiyorum kimseye...
ne biliyor musun???
su lanet ilaclardan,ignelerden bi sürü kilo almam ve hicbiseyi kendime yakistiramamadan dolayi...hevesim gitti herseye karsi ya:çok üzgünüm:
hatın kiz ha :roflol: :roflol:Allah seni napmaya :roflol: afiyet olsun datlum sırnaşık şeyriciderim ne demek efem:içelim:
kahvende bek datli olmus hatin giz:lepi:
vaaaaaaaaaaaavvvv cokacimcoook mide fesatı geçirtçeniz bana :bbo: eline sağlık kornam :içelim:BEND ETİMEKLI TATLIM YAPTIM OHH AFIYETIMIZ OLSUN KEŞKE BUNLAR BİLGİSAYARDAN CIKSA ŞİPSAK :roflol: