kizlar..moralim bozuk yaa..bilmiyorum bi sebebide yok aslinda..
2 gündür böyle,elimden bardak düsse kirilsa basliyorum aglamaya...sabah esimle güle oynaya uyandik,mutfaga gitti kahve yapti..aksamda ben makinayi temizlemeden yatmisim,askim unutmussun temizlemeyi dedi,ama gayet nazik bi sekilde..basladim aglamayasenağlama
durup durup sabahtan beri agliyorum...
bu ilaclardan böyle olan varmiydi?
ya tamam hüngürellanin önde gideniyim ama bu kadarda degildim yani
cnm bunu sana yumoşların yapıyo olabilir delikafadulden adet döneminde nası hassas oluyosak bu dönemdede vucudun dengesi şaşıyo ilaçlarda etkili olmuştur tabi
duygucum zananla bizde bazen aynı şeyleri hissediyoruz:çok üzgünüm:iyi akşamlar kızlarr şu anda karışık duygular içindeyim...çok samimi arkadaşımla msn de konuştuk az önce...hamileymişşşş.....bi yandan o kadar sevindim kii...canım arkadaşımmm...teyze oluyorumm dedimm...aslında daha önce konuştugumuzda düşünmüyoruz uzun zaman dedi...hatta bende sordumm hani kız istemiyordunuz bana mı söylemedin yoksa dedimmm.yok dedi düşünmüyorduk ama bir defa deneyelim dedik dedi hemen oldu bi kere de dedi..dediğim gibi yandan çokk sevindimmm bi yandan da bi garip oldummm....2.5 yıldır bebeğimi bekliyorummm...kendi adıma üzüldümm galiba...allahım bilir herşey nasip kısmet allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak vakti zamanı gelince hepimizin olacak inşallah ama ne bileyimm ben aşılama yaptırdım olmadı... bugün ayşe arkadaşımızdan üzücü bi haber aldıkk...böyle bi kere oldu deyince ne bileyimm yaa karışık duygularr iştee...çünkü biz bu yollarda emek veriyoruzz çaba sarfediyoruzzz aylarca yıllarca sabırla bekliyoruzzz.... böyle çevremizdeki tanıdıklarımızın bi kere de oluncaa...insan bi yandan hayırlısı nasip kısmet diyorr bi yandan da insana koymuyor değilll...mantıklı düşününce tamam ama şu anne olmak duygusu yok muuu....ne bileyimm açıkcasıı aylarca yıllarca bekleyip yada tedavi aşamalarından geçip hamiş haberi veren arkadaşlarıma daha çokk seviniyorumm... kendimin olmuş kadar...çünkü aynı kaderi paylaştık ve sadece biz birbirimizi anlıyoruzz ondan sanırımm...hakkımızda hayırlısı kızlar hayat bi sınav bu da bizim sınavımızz....
2 gündür böyle,elimden bardak düsse kirilsa basliyorum aglamaya...sabah esimle güle oynaya uyandik,mutfaga gitti kahve yapti..aksamda ben makinayi temizlemeden yatmisim,askim unutmussun temizlemeyi dedi,ama gayet nazik bi sekilde..basladim aglamayasenağlama