Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Ünlü Psikiyatr Mazhar Osman bir gün tüm akil hastalarinin duvarda bir yere baktiklarini görmüs.Yanlarina gitmis, kimse orali degil, herkes ayni yere bakmaya devam ediyor. Hoca da bakar, ama bir sey göremez. Bakilan yerde bir delik vardir. Hastalara sorar, “Neye bakiyorsunuz öyle? Ben baktim bir sey göremedim.” Hastalardan biri, “Hocam, biz bir saattir bakiyoruz da bir sey göremedik, sen öyle bir bakmayla ne göreceksin!” diye yanitlar.sırnaşık şey:roflol:

asi74, caneylom, heja, nesrinsavas+, PinkRose, Rylai

hepize iyi günler kıslar size bir önerim var mutlu haberi alırsak eğer inşş alırızz ilk duyan kişi bir halay smile ikinci kişi ikihalay smile yapsın herkes altına yazsın ben birinci kişi sıradaki ikinci kişi iki simile yapsın diye...böyle böyle devam etsin bakalım kaç kişi olacak halay ekimiz
delikafaduldendelikafadulden

tamam canım inşallah hayırlı haberlerle gelirler :Saruboceq:

SANA DA İYİ GÜNLER CANIM
benim için mantıklı aslında olabilir
DİĞER ARKADAŞLARA DA SORALIM Bİ NE DİYECEKJLER:dance:

selam kızlarr. nevro ve ayşeden haber var mı diye baktım ama henüz yok sanırım. İnşallah bir an önce mutlu haberlerle gelirler. Şimdi çıkmam lazım arkadaşa gitcem ama aklım burda kalacak. Size iyi sohbetler.

Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş, "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!"

"Sıkılmayın!" demiş doktor.. "Gelişmemiş benlik isyanı.. Sorumlulukları kabullenememe durumundan kaynaklanıyor.. Yatağınızı ıslatmamanızı iki yolla önleyebiliriz.. Birinci yol psikanaliz.. Haftada beş terapi, saati 50 Dolar..!"

"Peki ikinci yol??"

"Lastik don! Çifti iki dolar!":roflol::roflol:

ehh demirbaslardan olarak burayi beklemekte bana kaliyoo:dilcikar:
gelin gariiiii yahuuuu,hu huuuuuuuuu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…