Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar..moralim bozuk yaa..bilmiyorum bi sebebide yok aslinda..
2 gündür böyle,elimden bardak düsse kirilsa basliyorum aglamaya...sabah esimle güle oynaya uyandik,mutfaga gitti kahve yapti..aksamda ben makinayi temizlemeden yatmisim,askim unutmussun temizlemeyi dedi,ama gayet nazik bi sekilde..basladim aglamayasenağlama
durup durup sabahtan beri agliyorum...
bu ilaclardan böyle olan varmiydi?
ya tamam hüngürellanin önde gideniyim ama bu kadarda degildim yani
yumoslarda manyadi desene:sm_confused:
ben adet dönemlerimde hic böyle olmamki,gayet sakin,siradan geciririm...
neyse,idare edicez böyle elimizde mendille:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlarr şu anda karışık duygular içindeyim...çok samimi arkadaşımla msn de konuştuk az önce...hamileymişşşş.....bi yandan o kadar sevindim kii...canım arkadaşımmm...teyze oluyorumm dedimm...aslında daha önce konuştugumuzda düşünmüyoruz uzun zaman dedi...hatta bende sordumm hani kız istemiyordunuz bana mı söylemedin yoksa dedimmm.yok dedi düşünmüyorduk ama bir defa deneyelim dedik dedi hemen oldu bi kere de dedi..dediğim gibi yandan çokk sevindimmm bi yandan da bi garip oldummm....2.5 yıldır bebeğimi bekliyorummm...kendi adıma üzüldümm galiba...allahım bilir herşey nasip kısmet allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak vakti zamanı gelince hepimizin olacak inşallah ama ne bileyimm ben aşılama yaptırdım olmadı... bugün ayşe arkadaşımızdan üzücü bi haber aldıkk...böyle bi kere oldu deyince ne bileyimm yaa karışık duygularr iştee...çünkü biz bu yollarda emek veriyoruzz çaba sarfediyoruzzz aylarca yıllarca sabırla bekliyoruzzz.... böyle çevremizdeki tanıdıklarımızın bi kere de oluncaa...insan bi yandan hayırlısı nasip kısmet diyorr bi yandan da insana koymuyor değilll...mantıklı düşününce tamam ama şu anne olmak duygusu yok muuu....ne bileyimm açıkcasıı aylarca yıllarca bekleyip yada tedavi aşamalarından geçip hamiş haberi veren arkadaşlarıma daha çokk seviniyorumm... kendimin olmuş kadar...çünkü aynı kaderi paylaştık ve sadece biz birbirimizi anlıyoruzz ondan sanırımm...hakkımızda hayırlısı kızlar hayat bi sınav bu da bizim sınavımızz....
kizlar..moralim bozuk yaa..bilmiyorum bi sebebide yok aslinda..
2 gündür böyle,elimden bardak düsse kirilsa basliyorum aglamaya...sabah esimle güle oynaya uyandik,mutfaga gitti kahve yapti..aksamda ben makinayi temizlemeden yatmisim,askim unutmussun temizlemeyi dedi,ama gayet nazik bi sekilde..basladim aglamayasenağlama
durup durup sabahtan beri agliyorum...
bu ilaclardan böyle olan varmiydi?
ya tamam hüngürellanin önde gideniyim ama bu kadarda degildim yani
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız..nevromuz napıyo acaba ilk muhteşem günü bugün..ALLAHIM ne güzel yaa.inşş bizde yaşarız inşş..
nesrin zambak ben iyiyim kızlar sizler nasılsınız..kahvaltı ediyorum şimdi birazdan duş alıp çıkıcam evden pazara gidicem..fıkra yokmu bugün..balkafayı çok özledim fadik te pek görünmüyo kızlar ya..
[ı]ceylinnaz da gelmedi uzun zamandır dimi babaannesini kaybetmiştii yanılmıyorsam[/ı]
günaydın şekerlera.s.
hayırdır bitanem:1hug: ben anlamadım ama ilaçlar yaparmı:uhm:
canım birde bazen pskolojik olrak insan böyle hassas olabiliyor....
kızlarr günaydınnnnnnn... nihayet nevro da hamile.o da mart ayını dolu geçirenlerden.darısı nisan da bizim başımızadelikafadulden
cucummm canım benimmm bence havalardandır. sıkma canını olur mu? ya da psikolojik olarak düşüş dönemindesin.toparlan bakim hemen... :lepi:
hayırdır bitanem
olabilir
desene sen Allahın izniyle hamiş olunca sulu göz olucan
bende dünden beri hep ağlıyorum hep ağlıyorum:sm_confused:
günaydın kızlar
mutluluk sarhoşuyum dünden beri
cucum bi sürü iğne oldun
anestezi aldın
vücudun fazla yumurta üretti yani hormonların değişti
eee psikolojik olarak zaten heyecan yorar insanı
o yüzden normal geçer canım
bir an önce geçsin inş.
duygucum o haberleri ilk almaya başladığımda haftalarca kriz yaşıyordum
ağlıyordum, mutsuzlaşıyordum
bir görseydiniz beni... arkadaşlarım söylerken eğilip bükülürdü onada gıcık olurdum
normal bu tarz tepkiler insanız biz
ama şimdi benimle, benden sonra evlenen, genç, yaşlı, arkadaş, akraba herkesler doğurdu
artık sadece dua edip geçiyorum duyunca...
rahatladım ama zamanımı aldı biraz
inş seni bekletmez bebişin, hemen gelir
ooo canımm benimmmm
kıyamam ben sana olabilir budurmlarr heleki senin için bu dönemde çok normalll:teselli:
cucupetem canım benim duygusalım..geçicek tabii bunlar ilaçlar hepimizi farklı etkilermiş..
rinkrosee canımm afiyet bal şeker olsunn
herkes dün halay çekmekten yorgun düştü demekkii bugünn kimse kalmadııı
heeeyyyy alooooooooo
kalkın kızlarrrrrrrrrrr
cucummm titret şu kızlarıııı
Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş,annesi o aksam kızına öğüt veriyormuş. -Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için her şeyi yaparlar eğer böyle bir şey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır. Neyse kız partiye gitmiş biraz sonra bir genç kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken genç kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir sure sonra başka bir genç gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş ve genç yine panik bir şekilde kaçmış, biraz sonra bir genç daha gelmiş, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bir şey yok daha sonra dışarı çıkıp ıssız bir yer bulmuşlar kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş gençte yine bir şey yok biraz sonra genç kızın elbiselerini çıkarmış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" gençte yine bir şey yok genç kızla sevişmeye başlamış kız "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş genç yine sessiz bir süre sonra genç işini bitirmiş kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş. Genç kalkmış prezervatifi çıkarıp bir düğüm atmış "Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun....:roflol::roflol: