Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

anladim canim benim dedigim benim pcdeki resimler icin oluyor galiba ama netten bu sekilde yapicam artik tsk ederim

Süperdi:lepi:
Ninenin de canı var dimi ama:roflol:

EN ÇOK SEVDİĞİM VE EĞLENDİĞİM FIKRALARDAN BİRİDİR.BABAM ANLATIRDI BİZEEEEdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

İki kedi oturuyorlarmış.birinin yavrusu gelip annesine anne:hav hav demiş..Öteki kedide hayrola senin çocuğa ne oldu böyle?demiş.Anne kedi hemen cevap vermiş:bizim çocuk yabancı dil öğreniyor.......

:roflol::roflol::roflol:

Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."

Hatice öğretmen sınıfa sorar;
- ''1 dalda 7 kuş var avcı ateş edip 3'ünü vuruyor kaç kuş kalır''. Haylaz bir öğrenci cevap verir;
- ''öğretmenim hiç kuş kalmaz''.
öğretmen önce şaşırıp;
- ''aferin yanlış cevap ama stilini beğendim'' der.
çocuk;
- ''ben size bir soru sorabilirmiyim''.
öğretmen;
- ''evet''.
- ''karşıdan üç bayan geliyor hepsi dondurma yiyor birisi emerek birisi yalayarak birisi ısırarak bunlardan hanğisi evlidir''. öğretmen biraz sıkılarak;
- ''emerek yiyendir'' der.
öğrenci;
- ''yanlış cevap parmağında alyans olan evlidir ama sizinde stilinizi beğendim''...

iki kadın trenle yolculuk yapıyorlar
karşılarında da bir adam oturuyor
kadınlar sohbet ediyor kendi aralarında
kadınlardan biri arkadaşına geçenlerde
ağda yaptım şeyimi okadar temiz olduki
aynı pamuk bank zannedersin
diğeri de arkadaşına valla ben de yaptım
şekerim o kadar temiz olduki zannedersin ak bank
adam dayanamayıp yeter hanımlar der
sayenizde benimkide oldu demir bank

10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar;
- "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla'ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!".
Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur;
- "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından'da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, bende seni seviyorum!"...

kaydirigubbakcemile3

:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::dance::dance::hooray::hooray:

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere inşş bugün nevromun ayşemin güzel haberleri gelicek akşama halaya yetişicem..

Bashekim bir gün deliler hastanesinde hastalari ziyarete çikar ve bir kösede delilerin kendi aralarinda bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve sorar: - "Neden söylediginiz her rakamdan sonra gülüyorsunuz diye?" Delinin biri cevap verir: - "Biz der bütün bildigimiz fikralara numara verdik.. 5 dedigimiz zaman 5 numarali fikra aklimiza geliyor gülüyoruz; 8 deyince 8 numarali fikra aklimiza geliyor, gülüyoruz", demis. Bashekim "bir de ben söyleyeyim o zaman", demis. "5", demis çit yok, "7" demis çit yok.. Bakmis çit yok; sormus "ben söyleyince neden gülmüyorsunuz?" Delinin biri cevap vermis: - "Bashekimim anlatmadan anlatmaya fark var...":roflol::roflol:

kızlar hadi nerdesiniz nevrooooo, ayşeeeeeee hadi gelin artık :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…