bitanem valla nevrocum nasil anlatti bilmiyorum
ben böyle ekliyorum,bana en kolay böyle geliyorfisfisfis
bi daha anlatayim
simdi internetten bi resim gördünüz,ona sag tikliyorsunuz
en altta özellikler yaziyor ona tikliyorsunuz..o pencerede URL adres yaziyor..
onu tamamini kopyaliyorsunuz..bu bukadara.s
sonraa topige dönüyorsunuz,bu mesaj yazdigimiz pencere varya,orda sari bi kutucuk var,grafik ekle yaziyor..
ona tikliyorsunuz,bi pencere aciliyor..yaziyor lütfen url veriniz diye..
http yaziyor,onu silin.
simdi o kopyaladiginiz adresi buraya yapistiriyorsunuz...
gönderiyorsunuza.s.
Teksasta haydutluk eğitimi gören bir öğrenciyi azılı haydutların yanınastaja verirler. İlk ders olarak bir posta arabası soyulacaktır. Arabadurdurulur;
Şef haydut:- "Herkesi indirin arabadan" der.
Bu sırada stajyer arabada yaslı bir ninenin oturmakta olduğunu farkederve
- "Nine otursun bari" der.Haydutlar hep bir ağızdan
- "Sen karışma, şef ne derse o olur" derler.Bu sefer şef;
- "Bütün paralarını alin" der.Stajyer yine atlar:
- "Yaslı nineninkileri de mi?" diye sorar.Haydutlar yine hep bir ağızdan
- "Sen sus, şef ne derse o olur" derler.Bütün paralar alinmistir. Şef atına biner adamlarına döner ve
- "Bütün kadınlara tecavüz edin" der.Tam stajyer konuşacakken nine atılır:
- "Sen sus, şef ne derse o olur
Ali babasına sormuş;
- ''Baba ben nasıl dünyaya geldim?''.
- ''Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk sabah kalktığımızda sen gelmiştin''.
Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş. Yatarken yatağının çevresine şeker koymuş. Sabah bütün karınca, böcekler, vs yatağın çevresindeymiş.
Ali;
- ''Ulan şimdi size elimin tersiyle bir korum ama baba yüreği işte''...
İki kedi oturuyorlarmış.birinin yavrusu gelip annesine anne:hav hav demiş..Öteki kedide hayrola senin çocuğa ne oldu böyle?demiş.Anne kedi hemen cevap vermiş:bizim çocuk yabancı dil öğreniyor.......
iki kadın trenle yolculuk yapıyorlar
karşılarında da bir adam oturuyor
kadınlar sohbet ediyor kendi aralarında
kadınlardan biri arkadaşına geçenlerde
ağda yaptım şeyimi okadar temiz olduki
aynı pamuk bank zannedersin
diğeri de arkadaşına valla ben de yaptım
şekerim o kadar temiz olduki zannedersin ak bank
adam dayanamayıp yeter hanımlar der
sayenizde benimkide oldu demir bank
Hatice öğretmen sınıfa sorar;
- ''1 dalda 7 kuş var avcı ateş edip 3'ünü vuruyor kaç kuş kalır''. Haylaz bir öğrenci cevap verir;
- ''öğretmenim hiç kuş kalmaz''.
öğretmen önce şaşırıp;
- ''aferin yanlış cevap ama stilini beğendim'' der.
çocuk;
- ''ben size bir soru sorabilirmiyim''.
öğretmen;
- ''evet''.
- ''karşıdan üç bayan geliyor hepsi dondurma yiyor birisi emerek birisi yalayarak birisi ısırarak bunlardan hanğisi evlidir''. öğretmen biraz sıkılarak;
- ''emerek yiyendir'' der.
öğrenci;
- ''yanlış cevap parmağında alyans olan evlidir ama sizinde stilinizi beğendim''...
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."
Hatice öğretmen sınıfa sorar;
- ''1 dalda 7 kuş var avcı ateş edip 3'ünü vuruyor kaç kuş kalır''. Haylaz bir öğrenci cevap verir;
- ''öğretmenim hiç kuş kalmaz''.
öğretmen önce şaşırıp;
- ''aferin yanlış cevap ama stilini beğendim'' der.
çocuk;
- ''ben size bir soru sorabilirmiyim''.
öğretmen;
- ''evet''.
- ''karşıdan üç bayan geliyor hepsi dondurma yiyor birisi emerek birisi yalayarak birisi ısırarak bunlardan hanğisi evlidir''. öğretmen biraz sıkılarak;
- ''emerek yiyendir'' der.
öğrenci;
- ''yanlış cevap parmağında alyans olan evlidir ama sizinde stilinizi beğendim''...
iki kadın trenle yolculuk yapıyorlar
karşılarında da bir adam oturuyor
kadınlar sohbet ediyor kendi aralarında
kadınlardan biri arkadaşına geçenlerde
ağda yaptım şeyimi okadar temiz olduki
aynı pamuk bank zannedersin
diğeri de arkadaşına valla ben de yaptım
şekerim o kadar temiz olduki zannedersin ak bank
adam dayanamayıp yeter hanımlar der
sayenizde benimkide oldu demir bank
10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar;
- "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla'ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!".
Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur;
- "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından'da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, bende seni seviyorum!"...