Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tülinn bebemmm duydun muuu ?kızzzz sen başkasına kokarca diyon kendinde yıkanmamışın adam gidelii... tüüüüüüüüüü sanaa...
kokarcaların sayısı 2 ye çıktı:roflol:
Allah düşürmesin bak canım valla çok zor. Afedersin doktor .ıçma dese .ıçmıcaktım yani. :roflol: İvedik gibi arada silindim ben. :roflol: :roflol: :roflol: Kıroyummmm vesselammmm. :içelim:
hemde ne kokarca herif yatagi birak evi terk edecekti nerdeysedelikafadulden
O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
BEN KOCİŞİM GİTTİĞİNDEN BERİ YIKANMIYOM HE HE HE :roflol::roflol::roflol:
bende transferden sonra yıkanmamış olabilirim bi süre
pek emin diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Seninki neden kardeş. Üzerindeki kokusu gitmesin diye mi? :roflol: :roflol: :roflol:
İyiki 5-6 kişi aynı anda trasnfer olmamışız. Yoksa topiği ... götürürdü. :roflol: :roflol: :roflol:
aman tanrım topiği kokarcalar basmış kaçınn :roflol: :roflol: :roflol:
Bizim baştan beri mesmeleğimmm. Gönülden bağladık biz onlarıı. :içelim:
evet birisi benim:jeyyar: ama kızmı verecem yoksa kızmı alcam henüz belli değil:sm_confused:Yok canım gözümüz yok , Allah mesut etsin inşallahh. a.s. sositososito
Benim de bir erkek civciv1981'e damat , bir tanesi Fadiğe rezervli , bir tanesini de ealsnas'a gelin vericem Allah kısmet ederse.. :teytey: :teytey: :teytey:
:dilcikar: daha bakalım kiler çıkacak kokmuş:dilcikar:kaydirigubbakcemile3bende transferden sonra yıkanmamış olabilirim bi süre
pek emin diilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:İyiki 5-6 kişi aynı anda trasnfer olmamışız. Yoksa topiği ... götürürdü. :roflol: :roflol: :roflol:
iyyy:dilcikar:O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
neyse ben sıramı bekleyeyim...dur dur bacuu siraya gecnaniknanik
himmmm,iyi aman alma benim kizimi zatennaniknanik
saka maka sende boncuklari dagitmissiniz fadiktekaydirigubbakcemile3
bide bana diolar:roflol:
kizlar topikteki kokularin kaynaklari birer birer dökülüyorr:roflol::roflol:
cücüm dağıttın cocukları.. benimkini ayır da karışmasın lütfen :ecrin_bebek:
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:
O DA BİŞİ Mİİİİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:
çekıl git yaaa.. ufffff ne pis koku bu böyle... hade naş naş banyoya...
Seninki neden kardeş. Üzerindeki kokusu gitmesin diye mi? :roflol: :roflol: :roflol:
hehehe herkes nevrodan sonra itirafçı kesildi başımıza. Kız bu zamana kadar niye söylemediniz hiç. Ne çok yıkanmayan varmış da haberimiz yok.
bu arada bir kedi buldum kimin buuu???