Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nan sen beni durmadan niye dövüyonnn:çok üzgünüm:
bak gelicem yanina heeeeklava:
hehe saka bi yana ne desen haklisin...kaydirigubbakcemile3ama bugün valla bi ortaligi topladim o kadar..yemek bile yapmicam:dilcikar:
hele bi gelsinde melegim,sanirim 9 ay epey nazli oluruz
tabii senden dayak yemedigimiz sürecee
bu arada iki dakkada dünür yaptin biziii,hayir yaniii bilemiyorum kiz almak zordur bizden:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Kızlar ben şüphelenmeye başladım. Benimkiler disco yeri kazmışlar herhalde. İşletime de geçirdiler sanırımm. Hiç yerimde duramıyorummmmmmmmmmmmm. laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :içelim:

Bu arada izne iyice alışmışım. İşe nasıl başlıcam benn. :1rolleyes: :roflol: Cuma iş başıı. sengözlerimebaksanab

canım hayırlısıyla mutlu haberi alalım da. Dert ettiğin şeye bak. Bir de rapor patlatırız olur biter kaydirigubbakcemile3 . Sen sayıca çoğaldığın için içerden dürtüyolar sen de şıkıdım şıkıdım duramıyosun tabiii :dance: :dance:

teyzoslari olarak eslik edelim minik meleklere:dance::dance:
yerim onlari ben
oy oy oy izinde bitti,tühh...neyse,insallah güzel haberle dönersinde 9 ay izine cikarsinn:Saruboceq:

Hee kızlar bi de ne dicemmm. kaydirigubbakcemile3 Ama ayıplamayın hee klava::roflol:

Arkadaşım dedi ki transferden sonra çok banyo yapma. Çok sıcak su zararlı. Ilık yıkansan üşütürsün falan. Bişi olmaz evde yat öle dedi. naniknanik Ki o 12 gün hiç yıkanmamış. kafamçokkarıştı

Ben de bir kere yıkandım 1 hafta olunca.. delikafadulden :roflol:

Şimdi bu gece yine yıkanıcam. Artık bundan sonra da normale döndürücemm. ınsan çok rahatsız oluyor cidden. laelaelaelaelae

haklıyım tabii.. haklıyım da ondan furuyom zaten.. kaydirigubbakcemile3 otur bi kendine gel.. ev isterse kalksın yerinden sonra toplarsın.. yaramazlık yapmazsan furmam.. kaydirigubbakcemile3 istemiyosan almam kızını ya da oğlunu napim canım :çok üzgünüm: fisfisfis

ben geldım kızlarrr nesrın gözünaydın basladınız caLIŞMALARA inş 6ız doğurasan emııı:)))

sağol canımmm aminnnnnnkaydirigubbakcemile3

nesrinim gözün aydın şeker, ohhh kocişin de gelmiş, kimse tutamaz artık seni. Tlf ları kapatın bundan sonra çalışmaya başlamadan en iyisi. muck

aynen güzel taktik akşam 10dan sonra kapsama alanı dışındayım he he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

tüüüüüü sana yıkanmamış.. kaydirigubbakcemile3 şaka canım inş yarın güzel haberini alıcaz senin.. tebi bugün yıkan paklan bi güzel.. yarında mis gibi git doktoruna.. Şeniz

eeeeeeeeeeeee pis nevro kiz kurumayasin catir catir:1shok:
iyi etmisin canim saka bi yana

Di mi amaaa. yerimseniben

teyzoslari olarak eslik edelim minik meleklere:dance::dance:
yerim onlari ben
oy oy oy izinde bitti,tühh...neyse,insallah güzel haberle dönersinde 9 ay izine cikarsinn:Saruboceq:

9 ay izne nasıl çıkıcaz kız?? :uhm:

ya kizlar ben bu kocayi bosasammi ne beni deli ediyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birinci deneme basarisiz oldum ikinici deneyim diye dusunuyom

tüüüüüü sana yıkanmamış.. kaydirigubbakcemile3 şaka canım inş yarın güzel haberini alıcaz senin.. tebi bugün yıkan paklan bi güzel.. yarında mis gibi git doktoruna.. Şeniz

eeeeeeeeeeeee pis nevro kiz kurumayasin catir catir:1shok:
iyi etmisin canim saka bi yana

Siz de tez zamanda hamişş kalın da korkudan yıkanamayın inşallahhhhhhh. sositososito sositosositosositososito

noluyo be ya yine... sen kuduruksun herhalde.. ne yapıyosun kız kocana.. kaydirigubbakcemile3

Noldu kız. Niye deli ediyor? :uhm: Denicen tabii. İnşallah bu denemede de kavuşacan Allahın izniyleee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tedavi surecinde bende bi kere yikandim kimse duymasin bak tek sana soyluyom nevro

Siz de tez zamanda hamişş kalın da korkudan yıkanamayın inşallahhhhhhh. sositososito sositosositosositososito

aminnnnnnnnnnnn canım valla ben trasferden önce hamama gitmeyi düşünüyorum iyice bir yıkanayım çünkü ben de korkudan yıkananam delikafadulden

hehekaydirigubbakcemile3
olsun tek bebisler tutsunda bosverrrrrrkaydirigubbakcemile5
bende dayanamam ay,ivedik gibi islak mendillede silemem kaydirigubbakcemile3

senden ii dünürmü bulucam kizzzzŞeniz
kizimi verdim gitti sanaa:içelim:
hadi hadi elini cabuk tut,ayni anda kalalim hamiss:Saruboceq:

noluyo be ya yine... sen kuduruksun herhalde.. ne yapıyosun kız kocana.. kaydirigubbakcemile3

yok ya artik dert etmek yok sustum olmadi kavga ettim olmadi siddetli gecimsizlik var hakim bey

Noldu kız. Niye deli ediyor? :uhm: Denicen tabii. İnşallah bu denemede de kavuşacan Allahın izniyleee. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oy oy oy valla canlar ben artik salladim onu
ne kadar sallarsan salla d...... duser son d......

artik dert etmek yok bol bol geyik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…