canım gözün aydına.s.tekrardan merhabalar herkese...
evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiiiyatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk :roflol::roflol::roflol:
hayırdır inşallah canım...durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp
canım benim:asigim::asigim:Şeniz
çok geçmiş olsun canıma.s.tez zamnda atlatırsın inşallah...hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..
bitanem benim:1hug: rabbim yardımcın olsun...inşallah kısa zamnda düzene girer...zuzum ne yazıkki öyle
genemi öyle olacak senağlama
bitanem ben bilmiyorum:sm_confused:kizlarrr bisey sorucam..
ben gecen gün hamileligin ilk evrelerinde icilen bi cay aldim,icinde melissa,limon,nane,lavanta...bi sürü bitki var...
vücut icin gerekli vitamin vs.karsiliyormus 5 aylik olana kadar...
ama öncesinde sonrasinda icilmez diye biseyler yazmiyor..dün ictim ama sizce bi sorun olurmu acaba?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKİDİŞLERİM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm:
Temel Fransada gezerken, herkes toplanmis bir dükkanin basina bir papagani dinliyor. Temel hemen sormus "Bu nedir burada ne oluyor ?" Demisler ki "Bu papagan özeldir, insanlarin karakterini biliyor, gelecegini okuyor"
Temel tam papaganin yanina gidecek, papagan bunu görmüs ve "Salak" demis. Temel sagina soluna bakmis, tekrar papagana dönmüs, papagan tekrar Temel'e "Salak" demis.
Temel "ulan bildi helal olsun" demis ve papaganin sahibine gidip onu satin almak istemis. Tabi adam satmak istememis ama israrlar sonucu 3 adet yumurtasi oldugunu ve onlari verebilecegini söylemis. Temel hemen parasini ödemis ve düsmüs yollara. Trabzona gelmis ve herkese anlatmaya baslamis; yakinda zengin olma hayalleriyle herkese papaganin herseyi bildigini anlatmis. Tüm ahali merakla beklemis ve zaman gelmis. Birinci yumurta çatlamis, bir bakmislar içinden bir güvercin, bir zaman sonra ikinci yumurta, bundanda bir serçe. Üçüncü yumurtadan da bir kirlangiç çikmis. Tabi bizim Temel o hisimla hemen Fransanin yolunu tutmus. Papagan bunu görünce "SALAK" diye bagirmis. Temel hemen yanina gitmis ve papagana demis ki;
"Benim salak oldugumu sadece sen biliyorsun ama senin orospi oldugunu bütün Trabzon biliyor"
:roflol::roflol:
Bir gün hastaneden bir deli kaçar. Radyolarda anons yapılır çok tehlikeli bir deli kaçmıştır diye. Bunu duyan berber bugün kazanacağım kadar para kazandım en iyisimi ben iş yerini kapatıyım der...
Tam o sırada içeri entarili biri girerek müsaitmisin kardeş der.. Bizim berber bakarki bu o deli tabi abi der...
Berber deliye sorar abi nasıl traş ediyim der ... delide kafamın tam ortasını kazı der.. berber olurmu ağbi böle der.. deli yap ülen der...Berber delinin kafasının ortasını kazır ve başka bi arzun warmı abi diye sorar...
Deli şu sobanın üzerindeki közden biraz koy der.... berber koyar... deli berbere sorar söyle lan şimdi neye benzedim ben der...
Berber deliye abi kusura bakma ama nargileye benzedin der... Delide eteğini kaldırıp o zaman şu nargileyi biraz höpürdet der:roflol::roflol:
seferim ben bu bebişleri
Allah kısmet etsin önemli değil çokluğu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Kıslar o bebkler ne öyle bititm valla
hepsi birbirinden şekerler
Allah hepimize nasip etsin bu şekerlerden
semihacım hani bana hani bana :1closedeyes::1closedeyes:
teyze olarak bizde yardımcı oluruz sana.beraber büyütürüz..