Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

arkadaşlar sayfamızı ziyaret eden bi misafirimiz var hep ama kim acep
ben şimdilik kaçar babamla babam için dr a gideceğiz
inşallah prostat ameliyatı demez veya hakkında hayırlısı olur ağrılarından kurtulur
öpüyorum hepinizi

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2KIIIIIZZLAARRRRRR

neyapıyosuunuuuzzzzzhihoyyythihoyyyt

ayyy aklıma bişeyy geldii
kaç çocuk dogurmak isterdinizzz?????

ayyy ben nasıl isterdimm biliyomusunuzzz
(ahhbir hamile kalsamm tabii)

3taneeekaydirigubbakcemile3ciddiyimmmsırnaşık şey:roflol::roflol:

Son düzenleme:

ben de 1 kız bi oğlan istiyommm:asigim:

az degilmiiikiiiinaniknanik

ayrıca ruh halinn niye depresyondaa onu anlamadımm
kocann geldii kızz çık şu depresyondannsositosositosositososito

yeter kıs 2 tane. ortanca görümcemin ikiz tüp bebekleri var ikisi de erkek ayy çıldırtırlar adamı aslında iki bile fazlaaakaydirigubbakcemile3olsun da ben bitanesine de razıyım:çok üzgünüm:

az degilmiiikiiiinaniknanik

ayrıca ruh halinn niye depresyondaa onu anlamadımm
kocann geldii kızz çık şu depresyondannsositosositosositososito

çıktım hemen depresyondansırnaşık şey
bu arada yeter ya 2 tane hatta olsun da ben bitanesine de razıyım :çok üzgünüm:

inşallah prostat ameliyatı demez veya hakkında hayırlısı olur ağrılarından kurtulur
öpüyorum hepinizi
canimmm cok gecmis olsun,insallah bi sorun cikmaz babaciginda bitanema.s.

bana güleceksiniz belkide ama ben sagligim ve maddi gücüm el verdigi sürece,yavrularima bi gelecek saglayabilecegime inanirsam 4 tane istiyorum:eek:
2 kiz 2 oglangamyoncuiremsugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
annemde bende kiz kardes sevgisini tatmadik,abimde hep bi erkek kardesi olsun isterdi..
hepsine bi can yoldasi insallahhh:Saruboceq:
bi saytanin bacagini kirip ilki yapsaydikkaydirigubbakcemile3

yeter kıs 2 tane. ortanca görümcemin ikiz tüp bebekleri var ikisi de erkek ayy çıldırtırlar adamı aslında iki bile fazlaaakaydirigubbakcemile3olsun da ben bitanesine de razıyım:çok üzgünüm:

çıktım hemen depresyondansırnaşık şey
bu arada yeter ya 2 tane hatta olsun da ben bitanesine de razıyım :çok üzgünüm:

yaaa sorma canımm olsunnben bitaneyede razıyım ama
tabi allahh devamını verirrseee yapıcammmm:roflol::roflol:bool boll:sm_cool::sm_cool:

aferinn iştee bakk böyleeee neşeli neşelii olll:dance::dance:

bana güleceksiniz belkide ama ben sagligim ve maddi gücüm el verdigi sürece,yavrularima bi gelecek saglayabilecegime inanirsam 4 tane istiyorum:eek:
2 kiz 2 oglangamyoncuiremsugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
annemde bende kiz kardes sevgisini tatmadik,abimde hep bi erkek kardesi olsun isterdi..
[/QUOTE]

ahh canımm benimm ayy inşallahhh olurrrr 4tanee hemdeee
ya ben çok seviyorumm kalabalıkk aileleriii,
bak ben 3dedimm ama 4te olabilirrryerimsenibenyerimseniben

__Bebeğiniz altına yapıyorsa; artık sorun değil, ters çevirin üstüne yapsın...
__Kadının biri otobüse binmiş şöför tahrik olmuş . Neden ?
Kadın paso gösteriyomuş.

__Öğretmen Ali`ye sorar :
Söyle bakalym Ali, sütün bozulmaması için ne yapmalıyız?
Sütü sağmayıp ineğin memesinde bırakmalıyız öğretmenim:roflol::roflol:

:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:

öpüyorum hepinizi

Canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz. :Saruboceq: Ağrıları var demek. Üzüldüm. :çok üzgünüm: Allah şifasını versin inşallah. Ağrılarından kurtulacaksa ameliyat da olsun tabi. Herşey onun sağlığı için. a.s.

Son düzenleme:
ben geldım kızlarrr nesrın gözünaydın basladınız caLIŞMALARA inş 6ız doğurasan emııı:)))

ahh canımm benimm ayy inşallahhh olurrrr 4tanee hemdeee
ya ben çok seviyorumm kalabalıkk aileleriii,
bak ben 3dedimm ama 4te olabilirrryerimsenibenyerimseniben
[/QUOTE]

demi demiiikaydirigubbakcemile5
sayilar artabilir tarafimcakaydirigubbakcemile3

nesrinim gözün aydın şeker, ohhh kocişin de gelmiş, kimse tutamaz artık seni. Tlf ları kapatın bundan sonra çalışmaya başlamadan en iyisi. muck

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp

cucum rüyan çok güzel bence ve aleni açık yani inşallah hayırlara vesile olur. Ben kuş kafes kapı falan bebek olarak yorumluyorum. İnşallah da öyle olur.:emir_bebek:

smhsmh canım bayıldım ben bu bebeklere. hihoyyyt Allahım inşallah hepimize hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin.

Romatizmadan en çok hangi hayvan şikayet eder? cevap:Kırkayak

Temel olimpiyat oyunları 100 metre finalinde doping yapmış.Anlaşılmasın diye sonuncu olmuş.

Bu dünyada kötüler hep kazandı iyilerse tencere.

Bir havlu ile bir kadının arasında ki fark nedir? cevap:Biri kuru sevilir, diğeri ıslak sevilir.

Kadının bırı varmıs ıkıncı donem kurtarmıs .....:roflol:

Romatizmadan en çok hangi hayvan şikayet eder? cevap:Kırkayak

Temel olimpiyat oyunları 100 metre finalinde doping yapmış.Anlaşılmasın diye sonuncu olmuş.

Bu dünyada kötüler hep kazandı iyilerse tencere.

Bir havlu ile bir kadının arasında ki fark nedir? cevap:Biri kuru sevilir, diğeri ıslak sevilir.

Kadının bırı varmıs ıkıncı donem kurtarmıs .....:roflol:

kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3

tamam canım geçmese gidersin olsun her zaman tedbirli olmak iyidir...
canım ben çekilmeden 2 gün önce başlamıştım antibiyotik ile ağrı kesiciye....
geçmiş olsun canım...

ayşecim canım pozitif sonuç almanı olkadar çok istiyorum ki....
inşallah bu sefer allahın izniyle hayırlısıyla gelir bebişin...

kızlar ben yatıyorum...size hayırlı gecelera.s.

fadigin dedigi gibi psikolojik olabilir banada doktor oyle demisti, korkudan psikolojik olarak kasilma olabiliyomus

sağolun kızlar... ertelemem devam ederse mutlaka giderim.. korkum yok kaydirigubbakcemile3

ya yaklasik 1 saat dayanabildim..yatamam ben tülinimbenneyaptımki
hehe zaten kocisi sinir ettim,klinigin yaninda alisveris merkezi var,tutturdum gezecem diye götürmedi o ayri

hayret bişey .. iyi kızmamış sana .. ben olsam kızardım bu durumda haa :mymeka:

bitanem acaba enfeksiyon falan mi kaptin ya?ihmal etme bitanem bence bugün yarin hemen git doktora..kiyamam sana...
ya sen diyince zaten bende bi tuhaf oldum,süt kokulari yetiyor demi
gelicek meleklerimiz insallah hayirlarla:Saruboceq:

cücüm bilmiyorum valla.. geçmezse gidicem söz.. ah cücüm ahh çok güzel bebek yaa.. bizde istiyoruz....hepimizin olsun... hep birlikte büyütelim.. sonra çocuklarımız birbirine aşık olsun evlensin mutlu olsun çocukları olsun ..delikafadulden

tülinim benimde hsg den sonra böyle ağrılarım olmuştu hatta adet sancımın bile şekli değişti sanki kasıklarım değilde rahmim acıyo gibi oldu bi müddet yavaş yavaş geçiyo ama cnm endişe etme
sağol bebişim.. rahatım ok.. kaydirigubbakcemile5

geliyim appplacimm
cuma günü ve cumartesi günü calisildi canim..dün agrilarim vardi,ama bugün düsünebiliriizz:jeyyar:

yaa belki komik gelebilir ama ben bugün ilk progesteron fitilimi itina ile yerlestirdim ve bunu icin bile feciii heyecanlandimm

Allah yüzünü güldürsün canım benim.. inş bebişim olcak benim dersin bize 6 nisanda.. Şeniz

tekrardan merhabalar herkese...

evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiii:eek:yatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk

vah nesrinim vah tamda zamanında aramış yenge hanım.. geceler bitmez.. her gece çalış sen.. kaç gün kalıcak eşin..

Günayyyydııııınnnnnnnhihoyyyt
nasılsınızzzz güzell hatunlar
nesrinnn gözünnaydınnn büyükbuluşma gerçekleşmişşşşş:jeyyar:
allah mutlulugunuzu bozmasınnn inşallahhhhhh:asigim:

tulincimm o agrılarr normall bence aynısı bendede olmuştu
ama bikaçgün daha devam ederse git drr.aa.s.

tamam zambakım sağol ..Şeniz

ya kızlar rüyamdaa ne gördümm anlatıyım size
kocam beni aldatıyorduu:1shok:
onu istersen ben gidiyorumm:mymeka:
beni istersen o gidecek dedimm:mymeka:
eşim o kızı gönderdi ben kaldımmm ama inanın etkisindeyimm hala:çok üzgünüm:
allahtanki kociş sabah işe gitmişti yoksa yanım da olsaydı kavga ederdim galiba onunlaa
ayyy anlatırken bile o anı tekrar yaşadım vallaa

Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. rüyanın yorumu buymuş canım.. hesabı sor akşama.. kaydirigubbakcemile3

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp

cücüm senin kuşlar bebişin habercisidir inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: değişik şeyler buldum nette.. iyi de yazıyor kötü de..

tulişşşşş
koş koş sana ne buldum:roflol:

sıradaki resim gene tuline :) :roflol:

çok ayıp semihacım.. kediyi mi layık gördün bana.. kedilerle uğraşıyorum diye kedi mi doğurcam kız ben :mymeka: kötükedihüso ben bebek istiyorummmmm.. delikafadulden Şeniz

dr randevum cuma günü canım

hayırlı haberler alırsın inş canım.. adetini düzene soksunlar da gelsin bebişin..

kizlarrr bisey sorucam..
ben gecen gün hamileligin ilk evrelerinde icilen bi cay aldim,icinde melissa,limon,nane,lavanta...bi sürü bitki var...
vücut icin gerekli vitamin vs.karsiliyormus 5 aylik olana kadar...
ama öncesinde sonrasinda icilmez diye biseyler yazmiyor..dün ictim ama sizce bi sorun olurmu acaba?

ne içiyosun bilmediğin şeyleri.. :mymeka: inş işe yarar canım ...

bende is falan yapmiyorum artikk:dilcikar:
banane,dün bi minik haliyi kaldirayim dedim ciz diye yandi göbisim:dilcikar:
ama evi havalandirayim eccik
gelirim sonra sekerler,öpüldünüssss

şimdi sırasıydı demi halıyı kaldırmanın.. hey Allah'ım sen sabır ver bana.. kötükedihüso

tulişş nerdesin bebişim
bi ara ismini sayfanın altında görmüştüm şimdi yoksun
kedicikleri gördünmü bakıyım :lepi:

geldim semihacım.. gördüm yorumumu da yaptım yavrum.. Şeniz

öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım babana..

nesrinim gözün aydın şeker, ohhh kocişin de gelmiş, kimse tutamaz artık seni. Tlf ları kapatın bundan sonra çalışmaya başlamadan en iyisi. muck

cucum rüyan çok güzel bence ve aleni açık yani inşallah hayırlara vesile olur. Ben kuş kafes kapı falan bebek olarak yorumluyorum. İnşallah da öyle olur.:emir_bebek:

smhsmh canım bayıldım ben bu bebeklere. hihoyyyt Allahım inşallah hepimize hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin.

ayyy cok sevindirdi bu yorumun beniiiŞeniz
sagol canikommm:asigim:

806modkarikatur0088mw3.jpg

aq5e4ws1keuk806t3.gif

kaydirigubbakcemile3:roflol:

X