tedavi surecinde bende bi kere yikandim kimse duymasin bak tek sana soyluyom nevro
aminnnnnnnnnnnn canım valla ben trasferden önce hamama gitmeyi düşünüyorum iyice bir yıkanayım çünkü ben de korkudan yıkananam delikafadulden
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Ohhh benim gibi kokarca varmış. delikafadulden Sevindim. Yok yok kimseye demem. Hele tuline hiç demem. Onun ağzına düşmektense kör kuyuya düş daha iyi. :roflol:
hehekaydirigubbakcemile3
olsun tek bebisler tutsunda bosverrrrrrkaydirigubbakcemile5
bende dayanamam ay,ivedik gibi islak mendillede silemem kaydirigubbakcemile3
Ohhh benim gibi kokarca varmış. delikafadulden Sevindim. Yok yok kimseye demem. Hele tuline hiç demem. Onun ağzına düşmektense kör kuyuya düş daha iyi. :roflol:
hemde ne kokarca herif yatagi birak evi terk edecekti nerdeysedelikafadulden
oy oy oy valla canlar ben artik salladim onu
ne kadar sallarsan salla d...... duser son d......
artik dert etmek yok bol bol geyik var
nevro o senin dedigin sans bize biraz uzak daha tanisamadik kendileri ile
nesrin anacim gozun aydin senin erkek kedi gelmis
baliga donmustur simdi bunlar bence lülülülülülü:roflol:
rabbim gönlüne göre versin canım.....
seferim ben bu bebişleri
Allah kısmet etsin önemli değil çokluğu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ne işi kız otur bakım yerine:mymeka:bende is falan yapmiyorum artikk:dilcikar:
banane,dün bi minik haliyi kaldirayim dedim ciz diye yandi göbisim:dilcikar:
ama evi havalandirayim eccik
gelirim sonra sekerler,öpüldünüssss
bitanem inşallah önemli birşeyi yokdurdur....arkadaşlar sayfamızı ziyaret eden bi misafirimiz var hep ama kim acep
ben şimdilik kaçar babamla babam için dr a gideceğiz
inşallah prostat ameliyatı demez veya hakkında hayırlısı olur ağrılarından kurtulur
öpüyorum hepinizi
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2KIIIIIZZLAARRRRRR
neyapıyosuunuuuzzzzzhihoyyythihoyyyt
ayyy aklıma bişeyy geldii
kaç çocuk dogurmak isterdinizzz?????
ayyy ben nasıl isterdimm biliyomusunuzzz
(ahhbir hamile kalsamm tabii)
3taneeekaydirigubbakcemile3ciddiyimmmsırnaşık şey:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay canım koktunmu senkaydirigubbakcemile3 bişicik olmaz canımŞenizHee kızlar bi de ne dicemmm. kaydirigubbakcemile3 Ama ayıplamayın heeklava::roflol:
Arkadaşım dedi ki transferden sonra çok banyo yapma. Çok sıcak su zararlı. Ilık yıkansan üşütürsün falan. Bişi olmaz evde yat öle dedi. naniknanik Ki o 12 gün hiç yıkanmamış. kafamçokkarıştı
Ben de bir kere yıkandım 1 hafta olunca.. delikafadulden :roflol:
Şimdi bu gece yine yıkanıcam. Artık bundan sonra da normale döndürücemm. İnsan çok rahatsız oluyor cidden. laelaelaelaelae
rapor,sonracigimaa senelik izinler,sonraaa ücretsiz izin..Di mi amaaa. yerimseniben
9 ay izne nasıl çıkıcaz kız?? :uhm:
ooooo,ne oldu canimmm:uhm:ya kizlar ben bu kocayi bosasammi ne beni deli ediyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birinci deneme basarisiz oldum ikinici deneyim diye dusunuyom
tedavi surecinde bende bi kere yikandim kimse duymasin bak tek sana soyluyom nevro
Boşver canımmm. Sallaa. Eylem'den Aman adlı şarkıyı gönderiyorum sana. Dinle bol bol. Öpüyorum da çok. Seviyorum da çokkk. Dualarımdasın. Uğrayacak heç merak etme sennn. :1rolleyes:
rapor,sonracigimaa senelik izinler,sonraaa ücretsiz izin..
hamis kalirsan caliscak misin,ben yagmur gibi yaparsin diye düsünmüstümde:tomato:
rapor,sonracigimaa senelik izinler,sonraaa ücretsiz izin..
hamis kalirsan caliscak misin,ben yagmur gibi yaparsin diye düsünmüstümde:tomato:
ooooo,ne oldu canimmm:uhm:
Söyleyin tabi kızlar. Mayısta inş. ben de başlayacağım tedaviye. Bana annem hep su kurbağası gibisin, sudan çıkmıyon derdi. Benim haberim yoktu, iyi ki söylediniz. Bu arada sen bakma canım kocana, canını sıkma yani. Tabi ki devam edilecek tedaviye. Naapalım bir an önce bebiş istiyoruz. Bizim için kolay mı sanki o kadar iğne, ilaç v.s
adresi bi versen gozelimmmmmm sen ona
bulamiyor bi turlu
heeeeee dur aciyimda eccuk sallayim
cücüüü benim kızıda sen alcaktın vazmı geçtin yoksa bak haberim olsun ona göre yeni dünür ediniyim kendime sırnaşık şey sırnaşık şey