Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tedavi surecinde bende bi kere yikandim kimse duymasin bak tek sana soyluyom nevro

Ohhh benim gibi kokarca varmış. delikafadulden Sevindim. Yok yok kimseye demem. Hele tuline hiç demem. Onun ağzına düşmektense kör kuyuya düş daha iyi. :roflol:

Ohhh benim gibi kokarca varmış. delikafadulden Sevindim. Yok yok kimseye demem. Hele tuline hiç demem. Onun ağzına düşmektense kör kuyuya düş daha iyi. :roflol:

hemde ne kokarca herif yatagi birak evi terk edecekti nerdeysedelikafadulden

hehekaydirigubbakcemile3
olsun tek bebisler tutsunda bosverrrrrrkaydirigubbakcemile5
bende dayanamam ay,ivedik gibi islak mendillede silemem kaydirigubbakcemile3

Allah düşürmesin bak canım valla çok zor. Afedersin doktor .ıçma dese .ıçmıcaktım yani. :roflol: İvedik gibi arada silindim ben. :roflol: :roflol: :roflol: Kıroyummmm vesselammmm. :içelim:

nesrin anacim gozun aydin senin erkek kedi gelmis
baliga donmustur simdi bunlar bence
lülülülülülü:roflol:

tülinn bebemmm duydun muuu ?
kokarcaların sayısı 2 ye çıktı:roflol:

oy oy oy valla canlar ben artik salladim onu
ne kadar sallarsan salla d...... duser son d......

artik dert etmek yok bol bol geyik var

nevro o senin dedigin sans bize biraz uzak daha tanisamadik kendileri ile

Boşver canımmm. Sallaa. Eylem'den Aman adlı şarkıyı gönderiyorum sana. Dinle bol bol. Öpüyorum da çok. Seviyorum da çokkk. Dualarımdasın. Uğrayacak heç merak etme sennn. :1rolleyes:

nesrin anacim gozun aydin senin erkek kedi gelmis
baliga donmustur simdi bunlar bence lülülülülülü:roflol:

sağol asicimmm döndü kedim mart ayı bitmedennnn:roflol:
su kuşu olduk anacım sormaaa,hapşır hapşır bi hal oldummmsırnaşık şeysırnaşık şey

seferim ben bu bebişleri
Allah kısmet etsin önemli değil çokluğu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
rabbim gönlüne göre versin canım.....

bende is falan yapmiyorum artikk:dilcikar:
banane,dün bi minik haliyi kaldirayim dedim ciz diye yandi göbisim:dilcikar:
ama evi havalandirayim eccik
gelirim sonra sekerler,öpüldünüssss
ne işi kız otur bakım yerine:mymeka:
kendine iyi bak canımŞeniz

bitanem inşallah önemli birşeyi yokdurdur....

ben 2 ile 4 arasında karar veremiyorum..hele bir olsunda cinsiyetlerine göre kara vereceğimyerimseniben
ben tek çocuk taraftarı hiç değilim rabbim nasip ederse bebişime kardeş muhakkak yaparım...
benim kız kardeşim yok:çok üzgünüm:
hayatım boyunca bunun yokluğunu çok farkettim...
bu yüzden bir çocuğun kardeşe çok iytiyacı olduğunu düşünüyorum...
hem düşünsenize 1 tane olan çocuk ne dayı,ne amca.veya ne teyze ne hala ne bir kuzen nede bir yeğen.sahibi olamaz bilerek isteyerek bir çocuğa bu gibi sevgilerden mahrum bırakmamak gerek diye düşünüyorum...
hele kardeş sevgisinden hiç mahrum etmemeli...

kaydirigubbakcemile3:roflol:
:roflol::roflol:

ay canım koktunmu senkaydirigubbakcemile3 bişicik olmaz canımŞeniz
bugün yıkanırsın bir güzelŞeniz

Di mi amaaa. yerimseniben

9 ay izne nasıl çıkıcaz kız?? :uhm:
rapor,sonracigimaa senelik izinler,sonraaa ücretsiz izin..
hamis kalirsan caliscak misin,ben yagmur gibi yaparsin diye düsünmüstümde:tomato:

ya kizlar ben bu kocayi bosasammi ne beni deli ediyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birinci deneme basarisiz oldum ikinici deneyim diye dusunuyom
ooooo,ne oldu canimmm:uhm:

tedavi surecinde bende bi kere yikandim kimse duymasin bak tek sana soyluyom nevro

Söyleyin tabi kızlar. Mayısta inş. ben de başlayacağım tedaviye. Bana annem hep su kurbağası gibisin, sudan çıkmıyon derdi. Benim haberim yoktu, iyi ki söylediniz. Bu arada sen bakma canım kocana, canını sıkma yani. Tabi ki devam edilecek tedaviye. Naapalım bir an önce bebiş istiyoruz. Bizim için kolay mı sanki o kadar iğne, ilaç v.s

Boşver canımmm. Sallaa. Eylem'den Aman adlı şarkıyı gönderiyorum sana. Dinle bol bol. Öpüyorum da çok. Seviyorum da çokkk. Dualarımdasın. Uğrayacak heç merak etme sennn. :1rolleyes:

adresi bi versen gozelimmmmmm sen ona
bulamiyor bi turlu
heeeeee dur aciyimda eccuk sallayim

senden ii dünürmü bulucam kizzzzŞeniz
kizimi verdim gitti sanaa:içelim:
hadi hadi elini cabuk tut,ayni anda kalalim hamiss:Saruboceq:
[/QUOTE]

cücüüü benim kızıda sen alcaktın vazmı geçtin yoksa bak haberim olsun ona göre yeni dünür ediniyim kendime sırnaşık şey sırnaşık şey

hamis kalirsan caliscak misin,ben yagmur gibi yaparsin diye düsünmüstümde:tomato:

Canım devlet memuruyum. İstifa etmem doğru olmaz. Özel olsaydı ara verirdim ama memuriyet bırakılmaz bu zamanda.

ooooo,ne oldu canimmm:uhm:

erkek degilmi iste ben feminist olmaya karar verdim canim
evlilik bana gore degil
kadinlar top top top

yasasin kadinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canim gercekten banyoyu bende duydum zaten de cok hastaydim transferden onceki gun banyo yaptim sonra bir hafta yapmadim

cücüüü benim kızıda sen alcaktın vazmı geçtin yoksa bak haberim olsun ona göre yeni dünür ediniyim kendime sırnaşık şey sırnaşık şey

Cucu 4 tane olacak diye bol keseden dağıtıyorrr. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

memurluk bırakılmaz valla nevrom biz bi tarafımızı yırtıyoruz kps de ama nafile sende bol bol rapor alırsın cnm eee memur olmuşsun o kadar nimetlerinden faydalanmak lazım :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…